Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

prowas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Prowas
Cihazım
ZTE 945
Konular
0
Şimdi bana da mesaj geldi imei cihaz kayıt dışıdır 120 gün içinde kapatılacaktır diye ne yapacağımı bilmiyorum

Hocam iyi günler, Siz hangi satıcıdan aldınız ? Ayrıca ilk aldığınız zamanda telefonunuz açılmıyordu. Bu sorunu nasıl çözdünüz?

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Siz ne zaman teslim almıştınız cihazı? Sizinki de mi cepport mağazasından ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cepporttan 24 şubat tarihinde faturası kesildi ama hala kayıt yapılmamış arkadaşım benden 10-12 gün önce aldı onun iki imei numarası da kayıtlı gözüküyor

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
Çok sıkıntı yapmamak lazım. Kapanırsa, yeri yurdu belli arkadşların. ziyaret ederiz. çözemezlerse, olay dolandırcılık vakası haline gelir. hukuki alanda gerekli işlemler yapılır. Bir daha kılıf dahi satamazlar.

Ben net olarak illegalite bir işlem olmadığına inanıyorum. Sorunun kaynağı ne ise açık bir iletişim ile yazsın buraya.

edit:imla

Son düzenleme:

seffah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
bir iletişim problemi olduğu belli. inşallah en kısa sürede dönüş yaparlar ve sorununuzu çözerler.
konunun bu kadar uzaması firma için daha büyük kayıp olur.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
bir iletişim problemi olduğu belli. inşallah en kısa sürede dönüş yaparlar ve sorununuzu çözerler.
konunun bu kadar uzaması firma için daha büyük kayıp olur.
Ben artık dönüş falan beklemiyorum. Müşteri memnuniyeti safhasını çoktan gectik. Öyle bir dertleri olmadığı çok açık. Bir hafta içindeki yaklaşım neyin ne olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki bir hafta içinde IMEI kaydı yapılsın yeter

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Ben artık dönüş falan beklemiyorum. Müşteri memnuniyeti safhasını çoktan gectik. Öyle bir dertleri olmadığı çok açık. Bir hafta içindeki yaklaşım neyin ne olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki bir hafta içinde IMEI kaydı yapılsın yeter

Bugün çözülecek deniliyordu, Ses seda yok mu hocam? Senin yerinde bizlerde olabilirdik. Konuyu takip etmem bundan ileri geliyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Bugün çözülecek deniliyordu, Ses seda yok mu hocam? Senin yerinde bizlerde olabilirdik. Konuyu takip etmem bundan ileri geliyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir gelişme yok

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Arkadaşlar bu forumdaki ilk mesajım ben de konuyu açan arkadaşla aynı sorundan muzdarip olduğum için kayıt olma ve mesaj yazma gereği hissetim ki sorumlu arkadaşlar bu problemi çözsünler.
Ben de Gittigidiyor üzerinden Cepport isimli kullanıcıdan Xiaomi mi5 prime satın aldım. Fiyatı en uygun burada olduğu için bu satıcıyı tercih ettim hatta kendime değil annem için satın aldım bu cihazı. 28 şubatta elime ulaştı cihaz ancak ben de 3 gündür sorgulamalarımda cihazın imei kayıt dışıdır cevabını alıyorum. Bu sorun lütfen halledilsin aksi takdirde mahcup durumda kalmış olacağım. Bugün de onay süreci sonlandı para aktarıldı şu an satıcının sorunu halletmesinden başka seçeneğim yok.

mstf50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5
Konular
3
IMEI kayıt sorunundan bende muzdaribim. İki IMEI numarasinda da IMEI kayıdı bulunamadı yazısını gordum . İnşallah en kısa sürede çözülmesini umuyorum .

Üst Alt