Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Benim hem fatura hem de kutuda tek IMEI yazılı. Neyse 2. IMEI den geçtim artık. İleride bir diğer sim card alıp kullanırım diyordum ama vazgeçtim doğrusu. Tek IMEI kaydolsun yeter noktasındayım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faturada yada kutuda tek imei olması önemli değil ki, BTK da her ikisi kayıtlı olsun yeterli.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Faturada yada kutuda tek imei olması önemli değil ki, BTK da her ikisi kayıtlı olsun yeterli.
Şu anda biri bulunamayan diğeri de kayıtdışı olduğu tespit edilen IMEI. Yaramı deşmeseydiniz keşke Bu arada adminlerden birisi, kayıt bulunamamasının nedeninin o yuvaya sim kart takılmaması olduğunu söylemişti. Siz IMEI lerin her ikisini kayıtlı görmek için her iki sim kart yuvasını da kullandınız mı?

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Şu anda biri bulunamayan diğeri de kayıtdışı olduğu tespit edilen IMEI. Yaramı deşmeseydiniz keşke Bu arada adminlerden birisi, kayıt bulunamamasının nedeninin o yuvaya sim kart takılmaması olduğunu söylemişti. Siz IMEI lerin her ikisini kayıtlı görmek için her iki sim kart yuvasını da kullandınız mı?

Hayır her ikisine de sim kart takmadan önce sorgulattım kayıtlı olduğunu gördükten sonra sim kartı taktım. Çünkü sim kart takılınca iade kabul etmiyorlar. Ama bence sizin sorun hallolur fazla takmayın. Sonuçta elinizde fatura var ve faturada imei yazıyor.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Hayır her ikisine de sim kart takmadan önce sorgulattım kayıtlı olduğunu gördükten sonra sim kartı taktım. Çünkü sim kart takılınca iade kabul etmiyorlar. Ama bence sizin sorun hallolur fazla takmayın. Sonuçta elinizde fatura var ve faturada imei yazıyor.
Bakalım hayırlısı

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1

Benim de diğer sim yuvasını kullanmadan önce baktığımda kayıtlıydı. Hatta diğer sim yuvasını 1 ay sonra denemek aklıma geldi çalışıyor mu çalışmıyor mu diye:) Şükür çalışıyordu.

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1

Benim de diğer sim yuvasını kullanmadan önce baktığımda kayıtlıydı. Hatta diğer sim yuvasını 1 ay sonra denemek aklıma geldi çalışıyor mu çalışmıyor mu diye:) Şükür çalışıyordu.

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Aynı sorun bende de var. Telefon elime dün ulaştı. Cepporta mesaj yolladım henüz cevap gelmedi

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
Eğlenmenize sevindik
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Dante,
@eskilerdenbirdost ve @doominsert22" bugün bu saatlerde üye olmuş iki kişinin belli aralıklar ile gelip konuyu desteklemesi ve farklı bir firmayı övmesi burada açıkça görünüyor ki farklı durumlar var?

Kimi neye göre itham ettiğini anlayamadım?

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Şimdi bana da mesaj geldi imei cihaz kayıt dışıdır 120 gün içinde kapatılacaktır diye ne yapacağımı bilmiyorum

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Şimdi bana da mesaj geldi imei cihaz kayıt dışıdır 120 gün içinde kapatılacaktır diye ne yapacağımı bilmiyorum
Siz ne zaman teslim almıştınız cihazı? Sizinki de mi cepport mağazasından ?

Üst Alt