- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 3
Nere ile irtibata gecebilirim?maalesef hocam bekliyoruz.Bir arayıp sorun isterseniz
Nere ile irtibata gecebilirim?maalesef hocam bekliyoruz.Bir arayıp sorun isterseniz
05424502424Nere ile irtibata gecebilirim?
Teste tabi tutukuyormus telefonlar testlerin çalı günü biteceğini söyledi büyük ihtimalle çarşamba perşembe günü kayıtları yapılır dedi.05424502424
bize de haber verin hocam neymiş son durum
yeni ve farklı bir cevap sevdim bunuTeste tabi tutukuyormus telefonlar testlerin çalı günü biteceğini söyledi büyük ihtimalle çarşamba perşembe günü kayıtları yapılır dedi.
Herkese açık alanlarda imei no paylaşmayınız!Gittigidiyor'dan aldığım Xiaomi Mi5 Telefon kutu açılımı diye başlıkla youtubeye 6 ocak tarihinde video atan kişiyi kastediyorsanız az evvel baktım ve imeisi kayıtlı diyor. Yalan yere iftira atmayın bence.
Yönetici notu: Fotoğraf silinmiştir. İmei no açıkta paylaşmayınız.
Her seferinde farklı şeyler söyleniyor galibayeni ve farklı bir cevap sevdim bunu
Valla hocam iki defa kontrol ederek sorguladim.. "Kayit bulunamadi" yaziyordu. Kimseye iftira atmiyorum.. Gördugumu soyluyorum. Kaldi ki ben de mağdurum.. Cepporttan da alışveriş yapmiş değilim.. Dikkatimi çekti sorgulama ihtiyaci hissettim..Gittigidiyor'dan aldığım Xiaomi Mi5 Telefon kutu açılımı diye başlıkla youtubeye 6 ocak tarihinde video atan kişiyi kastediyorsanız az evvel baktım ve imeisi kayıtlı diyor. Yalan yere iftira atmayın bence.
Yönetici notu: Fotoğraf silinmiştir. İmei no açıkta paylaşmayınız.
05424502424 bu ne karadan cepport u ara kardeşim ne diyecekler . Bana testlerin sürdüğünü söylediler sana ne diyeceklerValla hocam iki defa kontrol ederek sorguladim.. "Kayit bulunamadi" yaziyordu. Kimseye iftira atmiyorum.. Gördugumu soyluyorum. Kaldi ki ben de mağdurum.. Cepporttan da alışveriş yapmiş değilim.. Dikkatimi çekti sorgulama ihtiyaci hissettim..
Gittigidiyor'dan aldığım Xiaomi Mi5 Telefon kutu açılımı diye başlıkla youtubeye 6 ocak tarihinde video atan kişiyi kastediyorsanız az evvel baktım ve imeisi kayıtlı diyor. Yalan yere iftira atmayın bence.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Valla hocam iki defa kontrol ederek sorguladim.. "Kayit bulunamadi" yaziyordu. Kimseye iftira atmiyorum.. Gördugumu soyluyorum. Kaldi ki ben de mağdurum.. Cepporttan da alışveriş yapmiş değilim.. Dikkatimi çekti sorgulama ihtiyaci hissettim..