Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

yayla2009

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
endi
Cihazım
mi 5 premium
Konular
0
Mi 5 premium almış olduğum telefon kayıt dışı dışı 14.gününde

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EnemyHunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nakah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
bekliyoruz halen bir gelişme yok

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Haftaya kaldı artık haftaya bir sonuç çıkar mı bilmem

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Ben hepsiburada.com dan aldığım. Satıcı "Sen Cep" görünüyor. Yolladıkları faturada "Zamane Elektronik" adı altında firma.. Ve benim telefon imei numarası sorguladığımda da "kayıt bulunamadı" cevabı alıyorum. İade edebilirim diye kutuyu dahi açmadım çünkü hepsiburada.com iade konusunda berbat bir davranış sergiliyor. Sorduğunuz sorulara cevap bile vermiyorlar. a şikayette de bulundum. Herkese copy+paste aynı cevabı veriyorlar.. herhangi bir çözüm yok..

Ayrıca mcks.gov.tr de BTK kayıt ücretini 46 kuruş olarak gördüm. Yani kayıtlarda herhangi bir maddiyat gözetildiğini , bu yüzden kayıt edilmediğini düşünmüyorum.. Bu süreçte firma ile olan irtibatımda bana attıkları mail "KAYITLAR ŞUANDA BTK SIRASIDA YOGUNLUK OLDUGU İÇİN SIRAYLA YAPILMAKTADIR CİHAZINIZIN KAYITI YAPILCAKTIR HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMAZSINIZ KAYIT KONUSUNDA MERAK ETMEYİN FATURALI ÜRÜNDÜR FATURANIZDA SİZDE VAR ZATEN EFENDİM." şeklinde. Faturamda İMEİ yazıyor ve kutu ile uyumlu ancak kutuda tek İMEİ no var. Ayrıca Mi5 prime almama rağmen üzerine yapıştırılan etiket "Mİ5" olduğu şeklinde. Bir de e arşiv fatura sorgulamasını üzerinden yaptığımda böyle bir fatura olmadığını söylüyor sistem. Islak imzalı fatura zaten yok. Islak imzalı halini en azından mail yoluyla talep ettim.

Bu arada delta garantiden sorgulama yaptığımda cihazın ithalat tarihi 07.03.2017 görünüyor. Bakalım 14 günlük iade sürecinde ürünü iade edersem hepsiburada.com kabul edecek mi!!!

Bu arada tesadüf.. youtubeda bir arkadaş cepporttan aldığını söylediği mi5 in kutu açılımını yapmış.. Sırf merakımdan İMEİ numarasına focuslandım.. Sorgulama yaptığımda o da kayıtsız çıktı.. Video tarihi ise 6 ocak 2017 :)

Son düzenleme:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Ben hepsiburada.com dan aldığım. Satıcı "Sen Cep" görünüyor. Yolladıkları faturada "Zamane Elektronik" adı altında firma.. Ve benim telefon imei numarası sorguladığımda da "kayıt bulunamadı" cevabı alıyorum. İade edebilirim diye kutuyu dahi açmadım çünkü hepsiburada.com iade konusunda berbat bir davranış sergiliyor. Sorduğunuz sorulara cevap bile vermiyorlar. a şikayette de bulundum. Herkese copy+paste aynı cevabı veriyorlar.. herhangi bir çözüm yok..

Ayrıca mcks.gov.tr de BTK kayıt ücretini 46 kuruş olarak gördüm. Yani kayıtlarda herhangi bir maddiyat gözetildiğini , bu yüzden kayıt edilmediğini düşünmüyorum.. Bu süreçte firma ile olan irtibatımda bana attıkları mail "KAYITLAR ŞUANDA BTK SIRASIDA YOGUNLUK OLDUGU İÇİN SIRAYLA YAPILMAKTADIR CİHAZINIZIN KAYITI YAPILCAKTIR HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMAZSINIZ KAYIT KONUSUNDA MERAK ETMEYİN FATURALI ÜRÜNDÜR FATURANIZDA SİZDE VAR ZATEN EFENDİM." şeklinde. Faturamda İMEİ yazıyor ve kutu ile uyumlu ancak kutuda tek İMEİ no var. Ayrıca Mi5 prime almama rağmen üzerine yapıştırılan etiket "Mİ5" olduğu şeklinde. Bir de e arşiv fatura sorgulamasını üzerinden yaptığımda böyle bir fatura olmadığını söylüyor sistem. Islak imzalı fatura zaten yok. Islak imzalı halini en azından mail yoluyla talep ettim.

Bu arada delta garantiden sorgulama yaptığımda cihazın ithalat tarihi 07.03.2017 görünüyor. Bakalım 14 günlük iade sürecinde ürünü iade edersem hepsiburada.com kabul edecek mi!!!

Bu arada tesadüf.. youtubeda bir arkadaş cepporttan aldığını söylediği mi5 in kutu açılımını yapmış.. Sırf merakımdan İMEİ numarasına focuslandım.. Sorgulama yaptığımda o da kayıtsız çıktı.. Video tarihi ise 6 ocak 2017 :)

6 ocak 2017 den bu yana hala kayıtsız olarak görünen bir cihazın kayıt işleminde bir sıkıntı var demektir. BDK bu kadar geç işlem yapmaz diye düşünüyorum.

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21

Gittigidiyor'dan aldığım Xiaomi Mi5 Telefon kutu açılımı diye başlıkla youtubeye 6 ocak tarihinde video atan kişiyi kastediyorsanız az evvel baktım ve imeisi kayıtlı diyor. Yalan yere iftira atmayın bence.

Yönetici notu: Fotoğraf silinmiştir. İmei no açıkta paylaşmayınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
günaydın imei kaydı bekleyen güzel insanlar :)

mstf50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5
Konular
3
IMEI kayıtlarında değişiklik olan arkadaşlar varmı??? 2 haftadır olacak gözüyle bakıyorum sıkıldım

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Üst Alt