Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
bu hafta içi olacağını düşünüyorum

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
hicbirsey dusunmuyorum sadece ümitliyim umutluyum :)

isoctkny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ismail
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Ben telefonu alali 2 hafta oldu. Dogubanktan aldim. Bir çok dükkan dolastim lakin bir tek benim aldigim yerde delta garantisi vardi. Ek bir ayrinti kutuda miuitukiye.net etiketi de vardi. Zaten bunu görünce güvendim aldim.(Kutu jelatinli, etiket jelatinin altinda kutuya yapisikti) Satici arkadasa imei durumundan bahsettim sikinti yok dedi. Telefonun kurulumunu satici arkadas yapti sim kartimi yuva2'ye takmis.
Ben de az evvel imei sorguladim konuyu görünce, yuva1 imei kayit yok yuva2 imei kayitdisi imei diyor. Ama halen yasaluyari sms'i almadim. (vodafone kullanicisiyim). Meraklanmali miyim?

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
Ben telefonu alali 2 hafta oldu. Dogubanktan aldim. Bir çok dükkan dolastim lakin bir tek benim aldigim yerde delta garantisi vardi. Ek bir ayrinti kutuda miuitukiye.net etiketi de vardi. Zaten bunu görünce güvendim aldim.(Kutu jelatinli, etiket jelatinin altinda kutuya yapisikti) Satici arkadasa imei durumundan bahsettim sikinti yok dedi. Telefonun kurulumunu satici arkadas yapti sim kartimi yuva2'ye takmis.
Ben de az evvel imei sorguladim konuyu görünce, yuva1 imei kayit yok yuva2 imei kayitdisi imei diyor. Ama halen yasaluyari sms'i almadim. (vodafone kullanicisiyim). Meraklanmali miyim?
Bence o kadar endişeye kapılma. IMEI ler giriliyor yavaş da olsa. Satıcı bu hafta girilecek demişti ama kesin değil tabi. Türkiye'de yaşamanın güzelliklerinden biri daha hayat sürprizlerle dolu

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Kayıtları ithalatçı firmanın kendisi sisteme giriyormuş. Delta servisinden bana bu şekilde e mail geldi.Onay işi de herhalde BDK nın dır. ama ben cihazı telefoncuya geri iade ettim. Başka telefoncularda ki xioami cihazlarının da bir çoğunda kayıt sıkıntısının olduğunu öğrendim. Yeni alacaklar dikkat etsin bu konuya.

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Bende ilk başlarda sıkıntı yaşadım Telefonu geri iade ettim ertesi gün arandım şansıma ilk parti kayıtlar gerçekleşmiş cihazınızı iade mi etmek istersiniz yoksa geri mi gönderelim diye sordular saolsunlar dedim hallettiyseniz yollayın geri şuan kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde 10 gün sürdü kayıt olması sonuç itibariyle kayıtlı bir ürünüm var.Şimdilik donanımsal veya yazılımsal bir sıkıntım yok ama arka kapaktaki silik baskı yapılmış ve o baskının ordan telefonun ekranını uyandırdıgım zaman arka kapakta 2 3 yerden ışık dışarı çıkıyo sanki delik varmış gibi :( Benim şansızlıgımamı nedir önce beyazını aldım cihaz sorunlu çıktı milyon cihaz arasından sorunluyu bulduk sonra saolsunlar degişim yaptılar bu sefer gold rengini aldım böyle bir sorunum var şimdide gözümün önünde sıfırını açtılar cihazın ama yine bana tuhaf bir şekilde böyle sorunlu cihaz geldi :D Aglancak halime gülüyorum gerçekten ...

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Umarım bugün bizim cihazlarımız da kayıt olur.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
günaydın hala IMEI leri kayıtlı olmayan güzel insanlar :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Ne kadar meşakatli bir bekleyişmiş bu... Bu kamu kurumlarında çalışanlar çok fevri rahat davranıyorlar. Eğer işleri geciktirmekle başlarına bişey gelmeyecekse umurlarında olmuyor.

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
gunaydin cihazi kayit disi oldugu tespit edilen yurdum insanlari :)

Üst Alt