Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam mi5 alıcaktım fakat bi baktım fiyat 1500 lerde siz getirtecekmisiniz mi5 ve ne kadar olucak ?

Hocam Mi5'ler şu anda hazır. Üstelik 32'likler değil 64'lk modeller. BTK'nın imei numaralarını sisteme girmesi bekleniyor. Bence bir süre sabredin ve karşılaştırabileceğiniz birden fazla model ve fiyat olduğunda satın alın :)

acharad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Anladım hocam teşekkürler beklemeye devam.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
cantara hocam ben çalıştığım yerde yetkili bir abimize sorduğumda sevk irsaliyesinde yazan imei geçerli olduğunu söyledi.FAkat asıl sorun şu.faturada yer alan irsaliye no ile sevk irsaliyesi numaraları tutmuyor.Burada sıkıntı çıkabilir.

Öncelikle ben imei sorununun giderilmesini bekliyorum.Her şey sırayla ;)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cheleby hocam bana özel mesaj ile irsaliye ve cihaz imeilerini gönderebilir misiniz? (Dilerseniz sadece son bir kaç rakamı görünsün sadece) Yarın görüştüğümüzde Burak Bey'e de göstermek istiyorum.

alighieri hocam açıklamayı ilk mesaja eklesem sizin için de uygun olur mu?

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
Hocam Mi5'ler şu anda hazır. Üstelik 32'likler değil 64'lk modeller. BTK'nın imei numaralarını sisteme girmesi bekleniyor. Bence bir süre sabredin ve karşılaştırabileceğiniz birden fazla model ve fiyat olduğunda satın alın :)
ne kadar bir fıyatı olur bırde 32 gb lıkler bır daha gelmezmı

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Hocam net fiyat bilgisini şu anda vermeyeyim ama piyasadaki en uygun fiyat olacağını söyleyebilirim :)
sayın@cantara benim mi max cihazı delta garantili benimki de kayıt bulunamadı yazıyor, acaba durum sizin açıkladığınız gibi aynımıdır.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
cheleby hocam bana özel mesaj ile irsaliye ve cihaz imeilerini gönderebilir misiniz? (Dilerseniz sadece son bir kaç rakamı görünsün sadece) Yarın görüştüğümüzde Burak Bey'e de göstermek istiyorum.

alighieri hocam açıklamayı ilk mesaja eklesem sizin için de uygun olur mu?
Sıkıntı yok. Ama sorun çözümlendi gibi algılanmasın. Bugünün tarihini belirterek an itibariyle durum ve açıklamalar bu şekildedir diyerek belirtebilirsiniz tabii ki. Ben dahil pek çok arkadaşın IMEI sorunu düzelmedi malum. Ayrıca fatura irsaliye uyuşmazlıkları ve sorunları da var. Yani tek sorun IMEI falan da değil

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt