Valla ben hala beklemedeyim.. Benim tedarikci bu hafta imei isleri tmm diyorKayıtsız kaç kişi kaldı acaba, yada iade eden kaç kişi oldu. Ben iki telden birini gönderdim. Yine ha bugün ha yarın lafları çıkmaya başladı. Bir iş nasıl ele yüze yapıştırılır dersini uygulamalı olarak bize gösteren cepport ve miuiturkiyeye teşekkür etmek lazım.
Benim de tedarikci "Zamane Elektronik".. Ve benimki de kayitsiz..şu anda dükkandayım. cepport ile hiçbir ilgim yok.
dükkanda ersa'dan aldığını söyleyen bir müşteri var ve imei'si kayıtsız.
iade etmeyi düşünüyor ki benden cihaz alabilme adına.
Hatunun biri aradi açın kullanin faturaniz var sikinti yasamazsiniz dediDerlerrrr derlerrrr
Zuhahahha ,yav ben buraya niye gelmiştim. Allah seni de güldürsün hocamabooov, bende zannediyorum ben tekim, bütün mağdurlar buradaymış ya.. cihazı alalı tamı tamına 23 unde 1 ay olacak halen kayıt yok.. yok bir ilgili, bilgili arkadaş ya, dolandırıldık mı dolandırılmadık mı yapılacaksa ne zaman yapılacak.... artık aramaktan sıkıldım bir öfkeyle arıyorum nasıl oluyor ise adam beni yumuşatıyor iade 1 hafta çaresizce yine beklıyorum
Açar kullanırsınız işiniz hallolmaz da iade isterseniz siz bunu kullanmışsınız diye iade almazlar. Onun garantisini alın ondan sonra açın kullanınHatunun biri aradi açın kullanin faturaniz var sikinti yasamazsiniz dedi
Açar kullanırsınız işiniz hallolmaz da iade isterseniz siz bunu kullanmışsınız diye iade almazlar. Onun garantisini alın ondan sonra açın kullanın