Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
egleniyor muyuz gencler :)))

saka bi yana bizim durumumuzda olan bir grup arkadasin imeileri yaklasik 10 gun once kayit oldu onlar artik gelip yazmiyorlar bende testlerin bitmesini bekliyorum bu iki hafta icinde kayit olacagini tahmin ediyorum beklemeye devam telefondan cok memnunum nazar degmesin :)
Ne testi yaa neyi test ediyorlar :) ?

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Açar kullanırsınız işiniz hallolmaz da iade isterseniz siz bunu kullanmışsınız diye iade almazlar. Onun garantisini alın ondan sonra açın kullanın
Onun garantisini verse bile kutu açildiginda iade almaz bunlar

yayla2009

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
endi
Cihazım
mi 5 premium
Konular
0
İmei kayıtsız telefon satan satıcı ayıplı ürün satmış olduğundan ürünü iade almak zorundadır. Herkes gibi bende satıcıların bugün kayıt olacak yarın kayıt olacak haftaya kayıt olacak gibi oyalamalarından sıkılmış durumdayım. 20 gün geçti.Hafta sonuna kadar kayıt olmazsa iade etmeyi düşünüyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Yukarıda yanlış görmediysem faturada IMEI yazmadığını gördüm. Umarım dediğiniz gibi olur. Hayırlısı.

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
İmei kayıtsız telefon satan satıcı ayıplı ürün satmış olduğundan ürünü iade almak zorundadır. Herkes gibi bende satıcıların bugün kayıt olacak yarın kayıt olacak haftaya kayıt olacak gibi oyalamalarından sıkılmış durumdayım. 20 gün geçti.Hafta sonuna kadar kayıt olmazsa iade etmeyi düşünüyorum.

Adam "kardesim almiyorum ben bu ürünü" derse hakem heyeti vs. ugrasiriz.. Hakem heyetinden de karar iki gunde cikmiyor malesef

yayla2009

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
endi
Cihazım
mi 5 premium
Konular
0
Yurtiçinden satın almış olduğum cihazın kayıt dışı olduğunu öğrendim, buna ilişkin sahip olduğum haklar nelerdir?

Bu tür cihazlar ilgili mevzuat çerçevesinde “AYIPLI MAL” olarak değerlendirildiğinden, tüketiciler 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun da belirtilen haklardan faydalanabilir.

BTK Sitesinden alınmıştır

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Yurtiçinden satın almış olduğum cihazın kayıt dışı olduğunu öğrendim, buna ilişkin sahip olduğum haklar nelerdir?

Bu tür cihazlar ilgili mevzuat çerçevesinde “AYIPLI MAL” olarak değerlendirildiğinden, tüketiciler 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun da belirtilen haklardan faydalanabilir.

BTK Sitesinden alınmıştır

Hakem heyetinde fonotel garanti ile ilgili basvurum var.. Eylul ayinda yaptim hala sonuclanmadi.. Ben iade olmaz demiyorum. Hakem heyeti vasitasi ile ille paranizi alirsiniz ama o para cebinize donene kadar epey sure gecer.

mstf50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5
Konular
3
Adam "kardesim almiyorum ben bu ürünü" derse hakem heyeti vs. ugrasiriz.. Hakem heyetinden de karar iki gunde cikmiyor malesef
Hocam. Hakem heyetinden çıkan karar a karşı bı dönüş olmaz ise maddi ve manevi tazminat vermesi gerektiğini biliyorlar. ...

Bu gün cepportu aradım ve telefonu açan arkadaş çok sakın ve normal.bir şekilde açıklamasını yaptı ve dedikleri şu " testlerin salı günü biteceğini ve bu hafta içerisinde IMEI kayıtlarının kesin yapılacağını" söyledi

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Hocam. Hakem heyetinden çıkan karar a karşı bı dönüş olmaz ise maddi ve manevi tazminat vermesi gerektiğini biliyorlar. ...

Bu gün cepportu aradım ve telefonu açan arkadaş çok sakın ve normal.bir şekilde açıklamasını yaptı ve dedikleri şu " testlerin salı günü biteceğini ve bu hafta içerisinde IMEI kayıtlarının kesin yapılacağını" söyledi
Ben de farkli bir saticidan benzer cevap aldim.. Bu hafta kesin acilacak siz cihazinizi acin kullanin dedi de insan guvenemiyor.. İade sureme kadar bekleyeceğim

Üst Alt