Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

babdeyd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Babdeyd
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
8
Merhaba,
Arkadaşlar ilk günden beri konunuzun takipçisiyim, ve de destekçiniz olduğumu bilmenizi isterim. Ben Cepport'tan Redmi Note 4 aldım benimki elime ulaştığında Btk kaydı yapılmıştı. Sizinkine benzer sorunu bi önceki telefonumda yaşadım, Semers'ten Mi4 almıştım bir iki güne Btk dan mesaj geldi telefonunuz kayıtsızdır ve belirli bir süre sonra kapanacaktır diye, Semers'e yazdım birkac güne hallolur dedi. Bir iki ay sonra kontrol etmiştim ve kayıt olmuştu. O zaman sıkıntı yapmamıştım çünki başka bir arkadaşım Sony Xperia almıştı (satıcısını bilmiyorum, ama internetten ithalatcı garantiliydi) onun telefonunun da geç kayıt edildiğini biliyordum. Sizin süreciniz hakikaten çok uzadı (bir bucuk ay oldu diyenler var). Umarım biran önce hallolur da vihazlarınızın keyfini çıkartmaya başlarsınız.
Bu arada Cepport bugün Mi5 prime ları yeniden daha yüksek bir fiyatla satışa sunmuştu, bir arkadaşıma alacaktık az önce bi bakalım dedik, tekrardan satıştan kaldırılmış. Ne iştir bilen varmı (stoklar mı bitti, yoksa ne oldu da satışları durdurdu) ???

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
cepporttan aldigim mi5 prime ile 22. gun bitti kayit disi oldugu tespit edilen imei az once sorguladim ama hala aveadan cihaziniz kayit disidir kapanacaktir gibi bir mesaj gelmedi bana

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Şu ana kadar haklarını yemeyelim, iade o
Konusunda sıkıntı çıkarmadılar. Fakat sorun, kimse iade etmek istemiyor çünkü telefondan memnun herkes.
İade edin demedim? Yarın bigun sıkıntı çıkarsa uzun süre beklemeyin dedim. Sıkıntı çıkmazsa yola devam zaten.

denizcileriz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
0
Bir parti gerçekleşti sizinde siraniz en kısa süre içinde gelir inşallah

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu_kalemun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu Cepporttan daha once 1 adet mi5 aldım ekranda slide yani yan kaydırmada sorun ve ayarları kendi kendine sıfırlama gibi sorunlar yaşadım, abilere telefon açtım konuştuk. Anlattım bana yeni cihaz gönder zaten yeni cihaz tamir kabul etmem dedim kabul ettiler. İklemediler. Ozaman gönderdiğim cihaz 5.inci gününde kayit olmuştu.Hatta Aliosman beye ben telefonu geri yollarken 2 adet hem kendim hemde eşim için alacağımı söylemiştim. Sözümü tuttum oda sözünü tuttu. Uzunca konuştuk,ilgili alakalı biri gerçekten. İnsanlarla uğraşmak hizmet vermek zor bu ülkede.Çünkü sadece arama yapacakken telefonda herşey olsun isteyip maaşının üç katına iPhone alanların memleketi burası. Sorunun Cepporttan kaynaklı olmadığını iyi biliyorum çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nde her zaman ya sistem yoktur. Yada sistem diplomasi yüzünden geç işler.Başıma çok geldi çünkü. Eşimle kullanıyoruz ve memnunuz telefonlardan. Evet telefonlarda yazılımsal sıkıntılar var. Bu romla bu telefona yazık etmişler. Ama garanti bitene kadar custom rom düşünmüyorum. Bekleyin göreceksiniz.Ben dahil kimse parayı sokaktan bulmuyor ama bu fiyata bize bu imkânı sundukları için amme hizmeti yaptıklarını da inkar etmemek lazım. Herkese selamlar saygılar...

rbzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım IMEI kaydı benimde olmadı hala bekliyorum. Bu arada fiyatları kontrol etmek istedim ama 1100 lira civarı satan HB de bile 1500 lira civarında olmuş fiyatlar hemde 32 GB ben 128 GB 1750 liraya aldım. Anlamadığım dolar düşmesine rağmen fiyatların yükselmesi ilginç. Xiaomi fiyat artırdığı da yok.

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
cantara hocam imeilerde hala bir gelişme yok en son düzelen arkadaşların üstünden 2 hafta geçti. Siz iletişimdesiniz durum nedir?

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
günaydın güzel insanlar

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım IMEI kaydı benimde olmadı hala bekliyorum. Bu arada fiyatları kontrol etmek istedim ama 1100 lira civarı satan HB de bile 1500 lira civarında olmuş fiyatlar hemde 32 GB ben 128 GB 1750 liraya aldım. Anlamadığım dolar düşmesine rağmen fiyatların yükselmesi ilginç. Xiaomi fiyat artırdığı da yok.

Fırsattan istifade edip milleti sömürme derdinde bunlar başka birşey değil. n11 de de birkaç satıcıya mesaj attım konuyla ilgili. Hemen üsluplarını bozup satan biziz istediğimizi yaparız ticaret yapıyoruz demeye başlıyorlar. IMEI kaydındaki sorunu bahane edip milleti salaklar yerine koyuyorlar. Arkadaşlar almayın aldırmayın böyle satıcılardan..

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Benim tedarikçi için hepsiburada.com un cevabı:

" Değerli Müşterimiz,

Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz talebiniz üzerine size ulaşmaktayız.

94201241 numaralı siparişinizde yer alan Xiaomi Mi5 Prime (İthalatçı Garantili)-64 GB-Beyaz adlı ürünü ile ilgili tedarikçi firma ile irtibat kurulmuş olup, BTK kayıtlarının bu hafta içerisinde tamamlanacağı ve telefonunuzda irtibatın kısıtlanması halinde iade işlemleri ile ilgili yardımcı olacaklarını iletmişlerdir.

Sorun yaşamanız halinde tekrardan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla. "

Üst Alt