Valla bekliyoruz iste cheleby hocam.. Makina kutusunda duruyor.. Sabirsizlaniyorum kullanayim diyeher satıcı bu hafta diyor.bakalim ne olacak
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen hocam benimde kutuda duruyor maalesef.ins bu hafta düzelirValla bekliyoruz iste cheleby hocam.. Makina kutusunda duruyor.. Sabirsizlaniyorum kullanayim diye
Btk 0312 294 94 94 ü arayip imei durumunuzu sorun diyorDün Cepport'un ofisine gittim, oradaki yetkililer konu hakkında oldukça sıkıntılı durumdalar. Yasalarda yapılan değişiklik, yeni uygulamayı kimsenin bilmemesi, devlet dairelerindeki yavaşlıkla birleştiği için imei kayıtları hala sistemlere işlenmemiş. imei konsunda herhangi bir sorun yaşanmayacağı ve kayıtların eninde sonunda sisteme girileceği konusunda garanti veriyorlar, fakat ne zaman olur sorusuna kesin bir cevapları yok. Söylediklerine göre kendi üzerlerine düşen kısmı halletmiş ve BTK yı bekler durumdalar.
kim diyor hocam ?Btk 0312 294 94 94 ü arayip imei durumunuzu sorun diyor
Btk diyor.. Bizi arayin sorun imei durumlarinizi.. Soyleyelim diyorkim diyor hocam ?
siteden bakıyoruz zaten aramaya ne gerek varBtk diyor.. Bizi arayin sorun imei durumlarinizi.. Soyleyelim diyor
Aynen.. Yarin mesai saatleri icerisinde bir arayacam bakalim ne olacaksiteden bakıyoruz zaten aramaya ne gerek var