- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.266
Cantana, hiddenking neden susuyor acaba
Ne diyelim ki bekliyoruz bizde
Cantana, hiddenking neden susuyor acaba
Hocam bu işin suyu çıktı artık , farkındasınız değil miNe diyelim ki bekliyoruz bizde
btk nin keyfini beklemekten başka çare yokHocam bu işin suyu çıktı artık , farkındasınız değil mi
Yok ağa yok, artık iş başka hale geldi. Sıkıntı var belli, çözemiyorlar. Tozda kondurmuyorlar kendilerinebtk nin keyfini beklemekten başka çare yok
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam benimde bilgi aldığım biri var btk dan.Sorun kesin hallolacak diyor ama ne zaman belli değil.Yok ağa yok, artık iş başka hale geldi. Sıkıntı var belli, çözemiyorlar. Tozda kondurmuyorlar kendilerine
Valla sıkıntı geldi artik bu istenhocam benimde bilgi aldığım biri var btk dan.Sorun kesin hallolacak diyor ama ne zaman belli değil.
hocam inanın telefonu kutudan cikarasim gelmiyor.cok sabrettim bakalım nereye kadar edecemValla sıkıntı geldi artik bu isten
Aynı durumdayım.. Kaldırıp camdan aşağı fırlatıcam simdi.. Bugün de bitti hala bir gelisme yok..hocam inanın telefonu kutudan cikarasim gelmiyor.cok sabrettim bakalım nereye kadar edecem
dediğim gibi keyflerine kalmış kurumunAynı durumdayım.. Kaldırıp camdan aşağı fırlatıcam simdi.. Bugün de bitti hala bir gelisme yok..
İnsanın ağız dolusu küfür edesi geliyordediğim gibi keyflerine kalmış kurumun