Soru Sizce hala Mi8 Se alınır mı?

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Şu an redmi 5 plustan memnunum ancak 32 gb hafıza gerçekten yetmiyor artık,sizce mi 8se ye geçmek mantıklı olur mu,gerçi mi8 se batarya 3120 mah çok düşükmüş günü çıkarır mı bilmiyorum.lakin b20 de yokmuş bunda..bazı forumlarda b20 bandının açıldığı yazılmış ama doğru mudur bilemedim.
Note 8 i de düşünüyorum ancak onda da sensör sorunlarından şikayetçi kullananlar..Fikrinizi merak ediyorum, teşekkürler

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Mi 8 se m çöp oldu ; cihaz 1 ay önce twrp de ilken şarja taktım yedek geri dönecektim hiç olmadığı halde ısındı yeniden başlattım açılmadı hiç tepki yoktu tamamen tepkisiz idi bir tanıdık tamirci baktı abi yapamadım anakart arızası galiba parça yok dedi , forumda bu konuda önerilen teknik destek kusmına izmirden ksrgoyla gönderdim 3 hafta sonra işlemci ve hafıza çipi yanlış diye iade ettiler cihaz şimdi çöp olarak duruyor yorumu size bırakıyorum.

Ekranını satabilirsiniz ortalama 700 Tl fiyatlarında

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Mi 8 se m çöp oldu ; cihaz 1 ay önce twrp de ilken şarja taktım yedek geri dönecektim hiç olmadığı halde ısındı yeniden başlattım açılmadı hiç tepki yoktu tamamen tepkisiz idi bir tanıdık tamirci baktı abi yapamadım anakart arızası galiba parça yok dedi , forumda bu konuda önerilen teknik destek kusmına izmirden ksrgoyla gönderdim 3 hafta sonra işlemci ve hafıza çipi yanlış diye iade ettiler cihaz şimdi çöp olarak duruyor yorumu size bırakıyorum.
Eski yedeğe geri döndüyseniz antirollback olmuş olabilir. Cihaz hiç açılmaz tepki vermez. Arka kapağı açarak bilgisayara bağlanır, kısa devre yaptırılır ve yetkili mi hesabıyla flaşlanır. Forumda araştırın hocam birisi yapıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelelim konuya, bu paralara bu cihaz efsane. Yalnız şu an alacak olsam mi 9se yada mi 9t alırdım. Daha güncel cihazlar, daha çok yazılım desteği var.

Oyla:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Mi 9 se mi 8 se nin overclocklu ve bi kac ozelligi degismis hali degmez ama mi 9t mantikli

Oyla:

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Ben de mi 8 Se kullanıyorum almamalısın batarya kötü işlemci gücü önceki yıllar için fiyatına göre iyiydi ama daha iyi f/p ürünleri çıktı en önemli sorunda mobil veri hızı çööööööp global cihaz olmadığı için tabi 3 G daha hızlı 4 g ye göre öyle takılıyorum.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
bekleyin mi10 se görmek lazım bide

Oyla:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Ben de mi 8 Se kullanıyorum almamalısın batarya kötü işlemci gücü önceki yıllar için fiyatına göre iyiydi ama daha iyi f/p ürünleri çıktı en önemli sorunda mobil veri hızı çööööööp global cihaz olmadığı için tabi 3 G daha hızlı 4 g ye göre öyle takılıyorum.
Hocam kusura bakmayin ama size hic bi sekilde katilmiyorum mobil veri uzerinden saniyede 3 mb indirme hizini her kosulda yakaliyorum islemci desen mi 9 lite ile ayni ufak kernel derlemesiyle mi 9 se ninkiyle ayni seviyeye geliyor batarya olarakta 7 saate yakin ekran suresi aliyorum biraz mantikli yorum yapin saygilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdisi kayitli sifir 1200 liraya alabileceginiz daha iyi bir telefon var mi yok yorumunuz cidden asiri derecede anlamsiz

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
se serisi güzel yaw çamur atmayın :) boyutlarıyla özellikleriyle imei li fiyatıyla felan tam bir fp ürünü bana göre.

Oyla:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
se serisi güzel yaw çamur atmayın :) boyutlarıyla özellikleriyle imei li fiyatıyla felan tam bir fp ürünü bana göre.
Oyle hocam ya varya bazi insanlar oyle bi konusuyor ki redmi note 8 i mi 8 se den ustte tutan var anlam veremiyorum

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Oyle hocam ya varya bazi insanlar oyle bi konusuyor ki redmi note 8 i mi 8 se den ustte tutan var anlam veremiyorum
kategori farkı var bi kere. note 8 in ekran boyutlarında onlarca alternatif var bir sürü markanın modelleri felan var. tartışılamaz bile :D

Oyla:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
kategori farkı var bi kere. note 8 in ekran boyutlarında onlarca alternatif var bir sürü markanın modelleri felan var. tartışılamaz bile :D
Sonunda derdimden anlayan birini buldum ya mutluyum

Oyla:
Üst Alt