Soru Sizce hala Mi8 Se alınır mı?

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Şu an redmi 5 plustan memnunum ancak 32 gb hafıza gerçekten yetmiyor artık,sizce mi 8se ye geçmek mantıklı olur mu,gerçi mi8 se batarya 3120 mah çok düşükmüş günü çıkarır mı bilmiyorum.lakin b20 de yokmuş bunda..bazı forumlarda b20 bandının açıldığı yazılmış ama doğru mudur bilemedim.
Note 8 i de düşünüyorum ancak onda da sensör sorunlarından şikayetçi kullananlar..Fikrinizi merak ediyorum, teşekkürler

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
B20 sorun olmaz yazan arkadaşlar telefonu 3g de mı kullanıyor 4g de mi?
1 yıldır kullanıyorum, hat Turkcell.
4g kullanımım 1 haftayı bulmamıştır. Sürekli 4g 3g geçişi olmasın diye 3g de kullanıyorum.
Nerede yaşıyorsunuz acaba. Kırsal kesim mi ? Köy mü? Normalde şehir merkezinde 4g sıkıntısı yaşayan hiç görmedim.

Oyla:

Woofgoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samil
Cihazım
Mi8 Se
Konular
1
Nerede yaşıyorsunuz acaba. Kırsal kesim mi ? Köy mü? Normalde şehir merkezinde 4g sıkıntısı yaşayan hiç görmedim.

İzmit - Gebze merkeze yakın.
Şehir merkezinde sorun çıkarmaması gayet normal. Önemli olan kapsama alanının geniş olması.

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
İzmit - Gebze merkeze yakın.
Şehir merkezinde sorun çıkarmaması gayet normal. Önemli olan kapsama alanının geniş olması.
Bende o yüzden diyorum hocam band 20 desteği olmayan bir cihaz kullanılacaksa şehir merkezi yerlerinde ikamet etmeniz lazım yoksa kırsal kesimde kullanırsanız şebeke problemi yaşamanız gayet normal bir durum :)

Oyla:

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Bende o yüzden diyorum hocam band 20 desteği olmayan bir cihaz kullanılacaksa şehir merkezi yerlerinde ikamet etmeniz lazım yoksa kırsal kesimde kullanırsanız şebeke problemi yaşamanız gayet normal bir durum :)

Yalnız bu telefonun band 20 modunun açıldığı söyleniyor ,açıp kullananlar bile var hatta çift hatla birlikte

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
1000 / 1300 arası sıfır kutulusu mevcut piyasada bu sebeple bu fiyata başka bu kalitede telefon bulmazsınız ,

Band 20 4g içindir 3g de sorunsuz her yerde çalışır , bu kadar sorun etmemeniz gereklidir, Turkcell kullanıyorsanız hiç dert etmeyin ,

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Yalnız bu telefonun band 20 modunun açıldığı söyleniyor ,açıp kullananlar bile var hatta çift hatla birlikte
Donanımsal bir özelliği yazılımsal olarak açmanız imkansızdır. Bunu kim dediyse yalan söylemiş hocam.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
34
Arkadaşlar cihazda Band 20 yok. Olmayan bir şeyi de yazılımsal olarak aktif edemezsiniz maalesef. Bu arada bende 64/4 versiyonu var. LTE bandları şu şekilde; Band 1-3-5-7-8-34-38-39-40-41 olarak cihazda yer alıyor.
Gelelim asıl konuya Mi 8 SE hala alınır mı? Kesinlikle alınır hocam. 1150 TL civarında bu özellikte başka cihaz yok. Ben Redmi Note 8 Pro'dan geçiş yaptım. Gerçi benim geçme sebebim nakit ihtiyacımdı. Redmi Note 8 Pro da mükemmel bir cihazdı. Özellikle batarya ve fotoğraf konusu muazzam. Bu iki konu da Mi8 SE'den daha iyiydi geri kalan kısımda bir fark yok bence.

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
22
Alınabilirse redmi note 8 pro ,yoksa mi8se .
1150 TL kadar düşmüş fiyatı .

Şebeke sorunu yaşanması ,malum yollarla kayıt edildiğinden modem dosyası flashliyoruz , o da android 10 da sensör sorunu ortaya çıkartıyor.

Android 9' da elbette sorun yok, ben Ağustos ayında 1500 e almıştım memnunum

Oyla:
Üst Alt