Soru Sizce hala Mi8 Se alınır mı?

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Şu an redmi 5 plustan memnunum ancak 32 gb hafıza gerçekten yetmiyor artık,sizce mi 8se ye geçmek mantıklı olur mu,gerçi mi8 se batarya 3120 mah çok düşükmüş günü çıkarır mı bilmiyorum.lakin b20 de yokmuş bunda..bazı forumlarda b20 bandının açıldığı yazılmış ama doğru mudur bilemedim.
Note 8 i de düşünüyorum ancak onda da sensör sorunlarından şikayetçi kullananlar..Fikrinizi merak ediyorum, teşekkürler

piyanist79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadık
Cihazım
mi5s
Konular
0
Yeni güncel cihaz almanız daha mantıklı. Mi8se de şebeke problemi hiç yaşamadım. Kamerası, sesi, hızı iyi. Kötü yanları: çentik olması, rom yüklerken twrp uyumsuzluğundan telefonum fastboot modunda kaldı açılmadı. Mecburen çin romu kurdum. Türkçe roma geçmesi baya baya uğraştırdı 1 aya yakın çin romunu ingilizceye cevirip kullandım. Bu cihazda fastboot hatası çok oluyor. Güncelleme işlerini sevmem uğrasmam derseniz 8se ye bulaşmayın. Kim ne derse desin bataryası iyi değil. Note modelleri daha iyi. Günde 2, 3 kez şarj ettiğim oluyor. 8se nin yüzü eskidi artık.

Oyla:

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Cihazımı çok seviyorum 6/128 mavi. Mi serisi premium bir cihaz. Köşeli tasarımına bayılıyorum. Şebeke sorunu hiç yaşamadım, Ne köyde, ne de şehirde. Bataryası çok iyi gidiyor, sd710 tasarruflu bir işlemci okuduğum kadarıyla, bu da hissetiriyor kendisini. Hızı zaten harika. Amoled ekranı anlatmaya gerek yok sanırım. Evet, bence hala alınır bu cihaz. 6/64 modelini rahatlıkla bulabilirsiniz, sıfırı 1150 civarına kadar indi gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:
Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Cihazımı çok seviyorum. Mi serisi premium bir cihaz. Köşeli tasarımına bayılıyorum. Şebeke sorunu hiç yaşamadım, Ne köyde, ne de şehirde. Bataryası çok iyi gidiyor, sd710 tasarruflu bir işlemci okuduğum kadarıyla, bu da hissetiriyor kendisini. Hızı zaten harika. Amoled ekranı anlatmaya gerek yok sanırım. Evet, bence hala alınır bu cihaz. 6/64 modelini rahatlıkla bulabilirsiniz, sıfırı 1150 civarına kadar indi gördüğüm kadarıyla.
1150 mi ? Note 7'i 1150'ye satıyorlar hocam.

Oyla:

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
güncelleme işini yapabilirim diyorsan şuan kesinlikle fiyat performans cihazı kendimde 6/128 kullanıyorum

Oyla:

Memo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memo
Cihazım
Mi8 se
Konular
1
Mi 8 se hala efsane bir cihaz benim gözümde.
Ben kullanırken batarya bir günü rahat çıkarıyordu.
Band 20 ise kırsal bölgede yaşamıyorsanız merkezi bir konumda iseniz sıkıntı çıkarmaz şebeke.
1200 tl gibi bir rakama hala alınabilecek bir cihaz.
Mi8 se kullanıcısı olarak hem merkezde hem köyde yaşıyorum Vodafone 4g diregiyle aramda 50mt var o yönden sorunum yok ama şebeke zor çeken yerlerde bile mi8 se çekiyor mi8 se 2bin TL lik telefonlara taç çıkaracak bı telefon fiyatına göre harika ferformansa sahip band20 global rom onlar surun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B20 sorun olmaz yazan arkadaşlar telefonu 3g de mı kullanıyor 4g de mi?
1 yıldır kullanıyorum, hat Turkcell.
4g kullanımım 1 haftayı bulmamıştır. Sürekli 4g 3g geçişi olmasın diye 3g de kullanıyorum.
Otomatik seçili bende geçişlerde hiç bir sorun yok ve çekim gücü gayet iyi

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Mi8 SE kullanıcısı:
-Ben şehir merkezine çok uzakta oturuyorum ve sim kartımı hala değıstıremedim 3G. Heryerde çekiyor fakat internette oyun oynanmaz 3g interneti burda çekmiyor. Çekiyo ama video da izleniyor but oyun oynanmaz. Performans olarak çok memnunun oynayamadığım oyun çıkmadı ki yaklaşık 210 bin skoru olan bir cihazdan bahsediyoruz. İlk aldığımda 170 bin yapmiştı neden arttı bu skor mui11 android 10 yararlı mı geldi tartışılır. Amoled ekranin redmi note serisine ek büyük bir avantaj. Bu da göz yani ilerde lazım oluyor. Batarya konusu oyununu evde oynuyorsan rahat 1 gün gider. Ama dışarda oyun oynarsan 1 gün gidemeyebilir oynayacaksan da 2 3 saat oyna fazlası sizi götürmez 3 saat pubg de 60fps modda 60 sarj yiyor. Gcam sıkıntısı mevcut zaten sıradan bir kullanıcıysanız root rom recovery ile uğraşmazsanız bunu hissetmezsiniz. Tam ekran hareketlerinde size belki kasma hissi verebilir o animasyon hatalarından kaynaklıdır. Neden bilmem ön kamera flaşı var henüz hiç kullanmadım. Hoparlörü bayağı iyi dışarda açık ortamda bile sesi çok kıs diyolar hatta viper kullanıyorum ses yükseltme modu fullde iken sesi %10 açıyorum açik havada siz düşünün fulleyince konser oluyor. Hala alınır eğer bütceniz dar ve zorlamak istemiyorsanız. Zorlarsanız redmi note serisine düşmanım mi serisinden alın mi9t mi9se vb isteyen olursa kamerasını görmeniz için foto atabilirim

Oyla:

coolfrw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 9se
Konular
5
1 yildir kullaniyorum. Miroom 11.0.3 versiyon yuklu. Bundan once 10.0.3 vardi 2 romdada sikintisiz sorunsuz kullandim. Herkes zaten gerekli aciklamayi yapmis bende sunu ekliyim telefonu eline aldiginda iphone x hissiyati veriyor. Malzeme kalitesi cok iyi iscilik cok iyi. Parca birlesim yerlerinde aciklik goremezsin. Belki senin icin bir kriterdir diye yazdim bunlari.

Oyla:

atarax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Mi 8 se m çöp oldu ; cihaz 1 ay önce twrp de ilken şarja taktım yedek geri dönecektim hiç olmadığı halde ısındı yeniden başlattım açılmadı hiç tepki yoktu tamamen tepkisiz idi bir tanıdık tamirci baktı abi yapamadım anakart arızası galiba parça yok dedi , forumda bu konuda önerilen teknik destek kusmına izmirden ksrgoyla gönderdim 3 hafta sonra işlemci ve hafıza çipi yanlış diye iade ettiler cihaz şimdi çöp olarak duruyor yorumu size bırakıyorum.

Oyla:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Mi 8 se m çöp oldu ; cihaz 1 ay önce twrp de ilken şarja taktım yedek geri dönecektim hiç olmadığı halde ısındı yeniden başlattım açılmadı hiç tepki yoktu tamamen tepkisiz idi bir tanıdık tamirci baktı abi yapamadım anakart arızası galiba parça yok dedi , forumda bu konuda önerilen teknik destek kusmına izmirden ksrgoyla gönderdim 3 hafta sonra işlemci ve hafıza çipi yanlış diye iade ettiler cihaz şimdi çöp olarak duruyor yorumu size bırakıyorum.
Bu ne sanssizlik hocam gecmis olsun ama boyle sorunlar olabilir elektronik sans isidir

Oyla:
Üst Alt