Soru Sizce hala Mi8 Se alınır mı?

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Şu an redmi 5 plustan memnunum ancak 32 gb hafıza gerçekten yetmiyor artık,sizce mi 8se ye geçmek mantıklı olur mu,gerçi mi8 se batarya 3120 mah çok düşükmüş günü çıkarır mı bilmiyorum.lakin b20 de yokmuş bunda..bazı forumlarda b20 bandının açıldığı yazılmış ama doğru mudur bilemedim.
Note 8 i de düşünüyorum ancak onda da sensör sorunlarından şikayetçi kullananlar..Fikrinizi merak ediyorum, teşekkürler

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Ben de mi 8 Se kullanıyorum almamalısın batarya kötü işlemci gücü önceki yıllar için fiyatına göre iyiydi ama daha iyi f/p ürünleri çıktı en önemli sorunda mobil veri hızı çööööööp global cihaz olmadığı için tabi 3 G daha hızlı 4 g ye göre öyle takılıyorum.
1150 liraya bana 8se'den daha iyi bir cihaz söyle sana katılacağım.

Şaka gibi yorum yapmışsınız.

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Ben 1 yıl kullandım mi8 se yi , mi room global kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Ve 1 günü çok rahat çıkartıyordu bataryası. Şuan annem kullanıyor ve hala performansından bir şey kaybetmiş değil. Annem bile memnun.

Oyla:

muazusame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Meslek
telefon yazılım
Konular
0
ama 11.. yazılımı miflash tan attım şebeke gitti tekrar
10.. döndüm düzeldi 11.. sıkıntılı demişlerdi gerçekten sıkıntılı

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
SE hala daha efsane evet 1000 tl altına bulunuyor
Fakat daha yeni bir cihaz almak istersen Note 8 gibi bir seçenek var ama Mİ8 SE gibi bir cihaz varken niye note 8 alasın

Oyla:

muazusame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Meslek
telefon yazılım
Konular
0
SE hala daha efsane evet 1000 tl altına bulunuyor
Fakat daha yeni bir cihaz almak istersen Note 8 gibi bir seçenek var ama Mİ8 SE gibi bir cihaz varken niye note 8 alasın
ne 1000 tl si 1100 sıpotu toptan fiyatına fiyatı düşmeyen tek cihaz

Oyla:

tubiornattubi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Mi 8 Se
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Selamlar.. Yaklaşık 3 ay önce aldığım telefon bugün cebimden düşerek mefta oldu. Dış cam+koruma camı sapasağlam, ayrıca sürekli silikonlu kullandım fakat yarım emtre gibi bir mesafeden fayansa düşüp ekranı bozuldu. Halen mi8SE nin çok iyi bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Performans olarak her türlü tatmin eder, şarjı yoğun kullanımda 4.5 G de yaklaşık 10 11 saati rahat çıkarıyordu. Ama ekranın bu kadar kolay bozulması beni üzdü. araştırma sonucu 700 liraya yapan bir telefoncu buldum fakat redmi note 7 fiyatı da ekran fiyatına yakın bir meblağ. Sizce mi8SE den vazgeçip direkt redmi note 7 mi alsam. Pişman eder mi?

Oyla:

muazusame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Meslek
telefon yazılım
Konular
0
Selamlar.. Yaklaşık 3 ay önce aldığım telefon bugün cebimden düşerek mefta oldu. Dış cam+koruma camı sapasağlam, ayrıca sürekli silikonlu kullandım fakat yarım emtre gibi bir mesafeden fayansa düşüp ekranı bozuldu. Halen mi8SE nin çok iyi bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Performans olarak her türlü tatmin eder, şarjı yoğun kullanımda 4.5 G de yaklaşık 10 11 saati rahat çıkarıyordu. Ama ekranın bu kadar kolay bozulması beni üzdü. araştırma sonucu 700 liraya yapan bir telefoncu buldum fakat redmi note 7 fiyatı da ekran fiyatına yakın bir meblağ. Sizce mi8SE den vazgeçip direkt redmi note 7 mi alsam. Pişman eder mi?
sizi kandırıyor olabilirler ben mi a2 yaptırdım 250 tl
başka yerlerede sorun çünkü onlarda orjinal ekran yok çin ekranı var oda kaliteli
orjinal diye satıyorlar.. ama cihazınız garantili ise garanti kaça değişir bilmem

Oyla:
Üst Alt