Soru Sizce hala Mi8 Se alınır mı?

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Şu an redmi 5 plustan memnunum ancak 32 gb hafıza gerçekten yetmiyor artık,sizce mi 8se ye geçmek mantıklı olur mu,gerçi mi8 se batarya 3120 mah çok düşükmüş günü çıkarır mı bilmiyorum.lakin b20 de yokmuş bunda..bazı forumlarda b20 bandının açıldığı yazılmış ama doğru mudur bilemedim.
Note 8 i de düşünüyorum ancak onda da sensör sorunlarından şikayetçi kullananlar..Fikrinizi merak ediyorum, teşekkürler

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
27
Ben daha önce mi8se kullandım 5 ay Eylül de sattım. Mi9t aldım note8 den mi9t pro ya note8 e note8pro (çin) dan note8pro global e en son tekrar mi8se aldım dün tamam dedim bu cihazlar da sorunlu değil hepsini de denedim mi8se efsane elim bir türlü büyük cihaza alışması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maddi sıkıntım yok o halde mi8 se diyorum kasa boyut çok iyi kötü yanı batarya

Son düzenleme:
Oyla:

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
17
İmza atılır bu yorumun altına, ben sevemedim TWRP işlerini,onları bunları Android 9, miui 11.0.3'de kaldım öylece telefonla vedalaşana kadarda bu şekilde kalacağım herhalde, şimdiki aklım olsa 300-500 daha koyar global bir şey tercih ederdim, fakat imei bu şekilde aldığım için pişman değilim 1.500 tl'ye 1 senedir misler gibi hizmet veriyor, en az daha kafadan 2 senesi var akarı kokarı olmadan. GoogleCamera ile şaheser fotoğraflar yaratıyor (Mi9Se uyumlu olan kurulu) ama bence Note8 PRo falan değilde,almışken artık bir tık daha yukarı çıkılmalı en azından bir 9T, ya da 9T Pro.
Aynen öyle. Bütçeye göre tabi gönül isterki mi 10 alsın . Ama ne olursa olsun cihaz global olmalı.

Oyla:
Üst Alt