Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

troll1078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faik
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
0
Arkadaşlar temalar uygulaması surekli çokuyorsa aptoide magazasındaki eski surumu indirip kurun hiç bi sorun kalmıyor
Fakat direkt yuklemeye bilir ben aptoide magaza uygulamasına root izni verdim ve uygulama aracılıgı ile yukledim (siz yinede rootsuz deneyebilirsiniz ben denemedim)
Link :
Direkt Download:

Rom için çok teşekkurler
aslan568

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar temalar uygulaması surekli çokuyorsa aptoide magazasındaki eski surumu indirip kurun hiç bi sorun kalmıyor
Fakat direkt yuklemeye bilir ben aptoide magaza uygulamasına root izni verdim ve uygulama aracılıgı ile yukledim (siz yinede rootsuz deneyebilirsiniz ben denemedim)
Link :
Direkt Download:

Rom için çok teşekkurler
aslan568
Güle güle kullanın kardeşim verdiğiniz bilgi için teşekkürler

ibrahim281

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
REDMİ NOTE9 PRO
Konular
0
Benim cihazda root yok bende olmadı hata verdi

Darkman52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emircan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
hocam kral adamsın faydalı konu

gencom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
örsan
Cihazım
mi note 6
Konular
0
Tavsiye: Size tavsiyem pitch black twrp kullanmanız olur hem arayüzü türkçe hemde hersey daha anlaşılır ve joyesue cihaz için %100 uyumlu mesela ben rom kurulumu ardından haftada bir pitch black twrp ile komple sistem yedeği alıyorum olduki cihaz soft brick felan olursa fastboot yada twrp ekranında kalırsa yeniden aldıgım yedeğe dönüp sistemi kurtarabiliyorum en son sürüm pitch black twrp linkinide buraya bırakıyorum dileyen arkadaş indirip deneyebilir kurulumu son derece basit dediğim tüm işlemleri yapıp kurulumu bitirdikten sonra cihazı yeniden twrp modunda açın ve indirdiğin pitch black twrypi telefonunuza atıp instaall seçeneğinden cihazına flaşhlayın ve keyfini çıkarın bu linkten flashnabilir sürümü indirip twrpden flashlayabilirsiniz ama bunu en son işlem olarak yapmanız lazım rehberdeki herseyi uyguladıktan sonra bunu kurun cihazınızın tüm yedeklerini alın bilgisayrınıza yada hafıza kartınıza atın yedekleri ardından olası tüm problemlerde yeniden sağlam yedege dönebilirsiniz. tüm görüş ve öneri ve sorularınıza açığım arkdaşlar yardımcı olabilirsem ne mutlu

resmi sitesinde yok son versiyona uyumlu mu

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
resmi sitesinde yok son versiyona uyumlu mu
Hocam joyeuse için zaten resmi bir twrp henüz hiç bir platform da çıkmadı bunlar ve suandaki tüm twrpler hep port twrp zaten ama joyeuse cihsz için bu twrp kesinlikle %100 uyumlu hangi rom oldugu farketmez cihazınızda cihazınızın Joyeuse oldugundan eminseniz kurabilirsiniz sadece magisk root kısmı bugda cihazı bootloba sokuyor rootu fix twrp ile atıp ardından pitchblack twrp flashlayın

troll1078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faik
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
0
System klasorune hiçbir sekilde tam erişim ve duzenleme yapılamıyor rootlu dosya yoneticileri ilede yapılmıyor cözüm plss

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
System klasorune hiçbir sekilde tam erişim ve duzenleme yapılamıyor rootlu dosya yoneticileri ilede yapılmıyor cözüm plss
Hocam sistem dosyalarına müdahale edemezsiniz etseniz bile cihazı bootloba sokarsınız root yetkisi varsa cihazda miexplorer.apk ile root izni verip istediğiniz sistem dosyasına müdahale edebilirsiniz ama cihazı bootlaba sokma ihtimaliniz çok yüksek benden söylemesi

troll1078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faik
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
0
Hocam sistem dosyalarına müdahale edemezsiniz etseniz bile cihazı bootloba sokarsınız root yetkisi varsa cihazda miexplorer.apk ile root izni verip istediğiniz sistem dosyasına müdahale edebilirsiniz ama cihazı bootlaba sokma ihtimaliniz çok yüksek benden söylemesi
reis root var ama hiç bir sekilde sistem dosyalarına mudahale edemiyorum
ornek lucky pather bile kullanıcı uygulamalarını modlayabiliyor ama sıtem uygulamalarını modlayamıyor ve sadece modmak degil hiç bir sekilde etki etmiyor
mesela sisteme uygulamada kuramıyor
sistemden uygulamada kaldıramıyor
ayrıca mi exlorer vs bir çok uygulamaya root izni verdim ama system klasorune kopyalama ve yazma sırasında hata veriyor

Üst Alt