- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- REDMİ NOTE9 PRO
- Konular
- 0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu kurmam gereg dimi bu img dosyasıdaEvet hocam pitchblack üzerinden img yüklenmez o yüzden pcden exe. Şeklinde olan versiyonu benim konuda mevcut onunla pcden yükleyin twrp kaldırın sonra tekrar pitchblack twrp yi flashlayınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu kurmam gereg dimi bu img dosyasıda
Hocam temalar uygulamasına güncelleme yaptıysanız güncelleme kaldırın ve ayarlar uygulama lar kısmından temalar uygulamasının önbellek verilerini temizleyinTemalar durduruldu hatası almaya başladım ne yapabilirim çözüm öneriniz var mı duvar kağıdı felan değiştiremiyorum
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme yapmadım ama önbellek verilerini temizledim düzeldi ama bu müddet sonra yine yaptı rootu kaldırdım ondan mı acabaHocam temalar uygulamasına güncelleme yaptıysanız güncelleme kaldırın ve ayarlar uygulama lar kısmından temalar uygulamasının önbellek verilerini temizleyin
Hocam temaların rootla bir ilgisi yok olsada olmasada problem olmaz yani root varken sorun yok muydu ?Güncelleme yapmadım ama önbellek verilerini temizledim düzeldi ama bu müddet sonra yine yaptı rootu kaldırdım ondan mı acaba
Sorun yoktu rootlu ikenHocam temaların rootla bir ilgisi yok olsada olmasada problem olmaz yani root varken sorun yok muydu ?
Çok enteresan hocam rootla hiç bir alakası olmayan uygulama o zaman temaları içe aktarma özelliğini göz ardı edeceksiniz sistem uygulamaları güncelle app yi indirip ordan global temalar güncellemesi var onu kurucaksınız muhtemelen sorun çözülürSorun yoktu rootlu iken
Temalar güncelleme yaptım sorun çözüldüÇok enteresan hocam rootla hiç bir alakası olmayan uygulama o zaman temaları içe aktarma özelliğini göz ardı edeceksiniz sistem uygulamaları güncelle app yi indirip ordan global temalar güncellemesi var onu kurucaksınız muhtemelen sorun çözülür