Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Madalyalar Hakkında

• aslan568 mi 11 ultra aldım akbank sorunum var bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim?
    aslan568
    aslan568
    Usta malesef artık bu işle uğraşmıyorum play Storeda virtual android programı var sanal android sağlıyor ordan akbanka erişim sağlayabilirsiniz kendime ait çözüm artık sağlamıyorum cihazı değiştim zaten bende
    Ben de mi 11 ultra var akbanka da para gönderirken teamwiver hatası veriyor nasıl düzelir
    aslan568
    aslan568
    Usta malesef artık bu işle uğraşmıyorum play Storeda virtual android programı var sanal android sağlıyor ordan akbanka erişim sağlayabilirsiniz kendime ait çözüm artık sağlamıyorum cihazı değiştim zaten bende
    Merhabalar

Xaomi 11 ultra bankacılık uygulamasında (Akbank) havale de team wier hatası veriyor yardımcı olur musunuz
    Kpd068
    Kpd068
    Çözdun mu bende de aynı hata var
    aslan568
    aslan568
    Merhaba benim telefonum mi 11 ultra bankacılık uygulamalarına göremiyorum yardımcı olabilir misiniz? & +teşekkür ediyorum
    Hocam hangi romda olursam olayım iyi bir ekran süresi alamadım. 5020 mah cihazın bataryası cidden umduğum gibi değil sizce bu konuda ne yapılabilir cihaz joyeuse
    aslan568
    aslan568
    Yapacak bişey yok maalesef bende mesela mi note 10 pro cihazı kullanıyorum 5200 ma bataryası var ama şarj su gibi gidiyor mıuı 12 romdan kaynaklı eski sürüm mıuı 11 rom yüklerseniz şarj süresi artıcaktır ama arayüze alısmak zor olur sizin için
    öncelikle elinize sağlık benim ufak bir sorum olacak note 9 pro miui global 12.0.1 kullanıyorum twrp üzerinden güncelleyeceğim fakat linklerini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
    ustam note 9 pro cihazım sürekli recovery moda giriyor birkaç kez mi flash üzerinden fastboot rom yükledim ama düzelmedi yardımcı olurmusun lütfen
    • Beğen
    Tepkiler: aslan568
    frhtyldz38
    frhtyldz38
    tmm dır deneyip tekrar dönüş yaparım.
    frhtyldz38
    frhtyldz38
    usta dediğin şekilde denedim yine olmadı aynısı oldu kurulum bölümüne geldiği anda tekrar recovery bölümüne atıyor
    tuncay51
    tuncay51
    romu flaşlafiktan sonra format data yapmiyor saniz o yuzden de ola bilir hocam
    • Beğen
    Tepkiler: aslan568
    aslan568
    aslan568
    Uygulamayı Yönetici olarak açmayın düz açın sağ tık yönetici olarak çalıştır sorun çıkartıyor
    • Beğen
    Tepkiler: dara21
    D
    dara21
    Tamam oldu teşekkürler :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst Alt