Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam virtual android programı var google palyde indirip kurun o çözüm sağlar size
1667594187
hocam google playse virtual android programı var onu indirip kurun o çözüm sağalr size
Mi 11 Ultra İçin Bankacılık Sorunu Tarih Oldu Artık Çözümü Tarafımca Bulunmuştur Ömür Boyu Garantili İşlem Yapıyorum Uzaktan Bağlantı İle İsteyene Destek Verebilirim Bu Konuda Ekran Görüntüsü mi 11 ultra cihazdan Alınmıştır
anladım kardeşim tamamdır bu şekilde sorunsuz kuruluyorsa ben okeyim bende öyle düşünüyordum stabil eu romu nasıl kurcaz rehber yok bişi yok yabancı forumlar haricinde diye sevindim böyle bir paylasım gördüğüme allah razı olsun bu arada problem A-B slotu muhabbeti twrp yi bile fastboot...
şimdi ben yeni aldım cihazı kilidi açık olarak gelcek önce minimal adb ile twrp 3.6.2 sürümünü kurcam fastboot ile sonra twrp açılınca wipe felan yapmadan direk eu rom dosyasını atıp kurcam en son format data yes yapcam öylemi sorunsuz şekilde kurulacak yani bu şekilde ? siz bunun tam tersini...
suan eu roma android 11 geldi ama geri dönüşleri olumsuz olduğu için konuyu bilerek güncellemedim eğer sıkılrsanız hngi roma geçiş yaparsanız yapın yeniden en baştan temiz kurulum yapmanız lazım telefonu resetle eski roa dönsün diye bişey yok her güncelleme geldiğinde manuel olarak...