aslan568 kullanıcısının son içeriği

1. aslan568

Çözüldü Mi 11 ultra mobil bankacılık hatası

hocam virtual android programı var google palyde indirip kurun o çözüm sağlar size 1667594187 hocam google playse virtual android programı var onu indirip kurun o çözüm sağalr size
  2. aslan568

Ben yazdım size 1666845696 Sorun arka ekran tabiki bunun temel sorunu yazılımsal malesef
  3. aslan568

Ben yazılımcıyım hocam o yüzden buradan paylasım sağlamıyorum talep eden isteyen ulaşıyor
  4. aslan568

özelden ulasın hocam bana
  5. aslan568

Hocam profil resmine tıklayıp özel konuşma başlat deyin
  6. aslan568

Akbank teb ve diğer uygulamalar vs sorunu olan bana ulaşsın özelden
  7. aslan568

Çözüldü Mi 11 Ultra Bankacılık Sorunu Çözümü

Akbank ile sorununuz varsa söylerim ama teb veya baska uygulama ise uzaktan ücretli destek veriyorum
  8. aslan568

Çözüldü Mi 11 Ultra Bankacılık Sorunu Çözümü

Mi 11 Ultra İçin Bankacılık Sorunu Tarih Oldu Artık Çözümü Tarafımca Bulunmuştur Ömür Boyu Garantili İşlem Yapıyorum Uzaktan Bağlantı İle İsteyene Destek Verebilirim Bu Konuda Ekran Görüntüsü mi 11 ultra cihazdan Alınmıştır
  9. aslan568

İpucu Mi 11 Ultra Eu Stable Kurulum Tavsiyesi

anladım kardeşim tamamdır bu şekilde sorunsuz kuruluyorsa ben okeyim bende öyle düşünüyordum stabil eu romu nasıl kurcaz rehber yok bişi yok yabancı forumlar haricinde diye sevindim böyle bir paylasım gördüğüme allah razı olsun bu arada problem A-B slotu muhabbeti twrp yi bile fastboot...
  10. aslan568

İpucu Mi 11 Ultra Eu Stable Kurulum Tavsiyesi

şimdi ben yeni aldım cihazı kilidi açık olarak gelcek önce minimal adb ile twrp 3.6.2 sürümünü kurcam fastboot ile sonra twrp açılınca wipe felan yapmadan direk eu rom dosyasını atıp kurcam en son format data yes yapcam öylemi sorunsuz şekilde kurulacak yani bu şekilde ? siz bunun tam tersini...
  11. aslan568

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Redmi note 9 proyu sattığım dan beri kendi açtığım konularla ilgilenmiyorum bu süreçte her konuda insanlara yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim
  12. aslan568

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V12.0.1.0.RJZMIXM_v12-11.zip/download
  13. aslan568

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.3 Haftalık Güncellenen Beta Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Anlatım

suan eu roma android 11 geldi ama geri dönüşleri olumsuz olduğu için konuyu bilerek güncellemedim eğer sıkılrsanız hngi roma geçiş yaparsanız yapın yeniden en baştan temiz kurulum yapmanız lazım telefonu resetle eski roa dönsün diye bişey yok her güncelleme geldiğinde manuel olarak...
Üst Alt