Hocam markette isimleri aynen burdaki gibi hepsini indirin kombinasyonu bu şekilde ayarlayın tamamdır hayırlı olsunRomu sıkıntısız kurdum anlatılanlar sayesinde zaten yabancı değilim bu işlere bana bu temayı nereden temin edebilirim yardım edermisin kardeş
hocam o sadece bir görsel normalde 4.5g olarak çalışıyor cihaz ama ben takıntılıyım diyorsanız o temalardan değişiyor isterseniz sadece lite yazar isterseniz 4.5g yazar o temanın stiline göre değişir mesela bende LTE yazıyor ios stili var4g yazan yeri 4.5 g yapabilirmiyiz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
temalardan tema bileşenleri başlığı altında favoriler çekmecesi var oraya baska temaların içeriğini seçerseniz üst barda istediğiniz şey yazar4g yazan yeri 4.5 g yapabilirmiyiz
walla hocam ben ios stilini seviyorum o yüzden markette ne kdar ios 13 ios 14 isimli tema varsa indirdim kendimce bir kombinasyon yaptım hepsinin en güzel olan kısmını seçerek tema bileşenlerinden güzel bir görüntü elde ettim konuda yer alan ekran görüntülerinde kullandıgım kombinasyon mevcut isterseniz onu bir deneyin derimÖnereceğin tema var mı
Walla hocam benim rehberde verdiğim twrpler genelde resmi stock romlarda brick sorunu yapıyor eu romda sıkıntı olmuyor ama stock romun üstüne atınca cihazı bootloba sokuyor onun için baska twrpler denemenizde fayda var bu konudakiler cihazı bootloba sokabilirtwrp yüklemek istiyorum Endonezya romu sadece recovery modunu açsam yeterli ne dersiniz?
Az önce denedim Endonezya romuWalla hocam benim rehberde verdiğim twrpler genelde resmi stock romlarda brick sorunu yapıyor eu romda sıkıntı olmuyor ama stock romun üstüne atınca cihazı bootloba sokuyor onun için baska twrpler denemenizde fayda var bu konudakiler cihazı bootloba sokabilir
Ustad bugün yükledim cihaz da Endonezya romu var.twrp denedim yüklendi.cihaz yeniden başlayınca recovery modunda cihazımda indirilmiş rom yoktu.install yapamadım.. dolayısıyla işlem yarida kaldı.ama twrp yuklendi.telefonda herhangi bir sıkıntı olmadı.Walla hocam benim rehberde verdiğim twrpler genelde resmi stock romlarda brick sorunu yapıyor eu romda sıkıntı olmuyor ama stock romun üstüne atınca cihazı bootloba sokuyor onun için baska twrpler denemenizde fayda var bu konudakiler cihazı bootloba sokabilir