Yok hocam eu roma geçebilirsiniz konuda paylastıgım twrp dosyaları global romdayken bazı arkdasların cihazı bootloba düşürdü eu romda sıkıntı yok yani dilediğiniz gibi geçiş yapabilirsinizÖnemli Not
Arkadaşlar Bu rehber sadece eu rom kurulumu üzerine açılmıştır global endonezya vs romlardeyken burda verilen twrp root yöntemleri cihazınızı soft brick konumuna sokar yani resmi romlar için burdaki twrp magisk root vs uygun değildir buna dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum ........
BEN GLOBAL ROMDAYIM EU ROM A GECEMEZMIYIN RESMI ROMLAR ICIN UYGUN DEGILDIR DEMISSINIZDE
Sistem uygulamaları güncelleyici yükle forumda varnasil guncelledin o hata bendede var guncelleme gozukuyor ama guncellenmiyor
Yok hocam eu roma geçebilirsiniz konuda paylastıgım twrp dosyaları global romdayken bazı arkdasların cihazı bootloba düşürdü eu romda sıkıntı yok yani dilediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz
gecis yapdim ama romda 4.5g destegi yok galiba sadece 4g cekiyor
malesef olmuyoorSistem uygulamaları güncelleyici yükle forumda var
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İpucu - Miui Tabanlı Custom Romlarda Sistem Uygulamalarını Güncelleme bu sayfayı takip etmalesef olmuyoor
sagolun hocamİpucu - Miui Tabanlı Custom Romlarda Sistem Uygulamalarını Güncelleme bu sayfayı takip et
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sende sağol kardeşimsagolun hocam
Hocam sistem uygulamaları güncelle appyi indirip cihaza kurun shorcut programıyla açın istediğiniz gibi sistem uygulamaları nı güncelleyebilir sinizsagolun hocam