Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım
İlk denemede de sorunsuz güncelledim ancak root gitmişti. Pitcblack den magisk kurdum telefon bootlop a düştü. Aldığım yedekten tekrar kurdum ama sonuç aynı. Veri ve data yı temizleyip denedim yine aynı bootlop a düşüp recovery ekranında kaldı. En son çare eu romu yeniden kurup rootladım ve aldığım yedeği üstüne kurdum bütün ayar ve programlarım eski haline döndü. Ama denemeye devam. Tesellim dün aldığım yedek. Çok zorda kalırsam bu yöntemi deneyeceğim. Pitcblack ile güncelleme yapıp olumlu sonuç alan arkadaşlar yazarsa boşuna uğraşmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben tik i kaldırıp denedim 3 adet kırmızı renkli hata verdi ama sistem normal açıldı güncellemeyi yaptı. Birde tik i kaldırmadan deneyeceğim.
Aynen bende tiki kaldırdım 3 kırmızı yazıyla hata verdi biraz korktum ama sistem normal açılınca daha ellemedim ben bide güncelleme dosyasını sildim keşke silmeseydim bende tekrar denerdim
Temiz kurulum yapayım dedi yedeklerimi aldım kurdum bir baktım magisk basic modda. Allah allah dedim tekrar wipe yaptım smsung alışkanlığı sistem de gitsin diye uğraştım(olmuyormuş tabi). Orangefox kesmedi pbrp deneyeyim dedim belki o system i temizler (safetynet geçiyor daha ne kurcalıyorsun) pbrp de işe yaramadı. Neyse çtım hesabı falan girdim dhili hafızya bir baktım şifreleme olmamasına rağmen dosya adları vs karışmış. Söve söve bir daha sıfırdan kurdum yine aynı. Neyse drive da yedek vardı da ordan biraz internet tüketerek kurdum. Üstüne kur geç ne uğraşıyorsun...
Neyse izlenimlere gelirsek,
-Pil falan bir şey diyemem 10 saat oldu daha
-Viper4android kullanıyorsanız legacy seçmeden driverda hala normal değil yazıyor.
- ainur narsil mod kullanıyorsanız 12.0.1 de sorun yoktu bu romda ahizede çatlak ses geliyor, mod uymadı kaldırdım.
- safetynet hiç uğraştırmadan basic modda geçiyor, romun kendinden mi anlamadım(system de değişiklik mi yaptı da kaldı diye orayı wipelamaya çalışmıştım zaten)
-menü geçişi takılması, son uygulamalara çift tıklamayla geçiş sorunu falan yok gibi.
-netflix bu sefer olmuş sanırım daha önce parmak izi zımbırtıları ekranından sertifika güncellesekte "mevcut" dışında bir şey yazıyordu. Şimdi direk mevcut yazıyor.
Ben pitch black ile veri hariç diğer tikleri kaldırarak sorunsuz kırmızı uyarı almadan kurdum. Şu an için bir sorun yok pil performansını bir iki güne anlarım. Root kullanmadığım için magisk kurmadım.
Ben orangefox ile bagla/veri işlemini yapmadan direkt install diyerek kurdum güncellemeyi.sistem normal açıldı Görünen herhangi bir sorun yok. (Benim görmediğim herhangi bir sorun var mıdır acaba?)
Ben orangefox ile bagla/veri işlemini yapmadan direkt install diyerek kurdum güncellemeyi.sistem normal açıldı Görünen herhangi bir sorun yok. (Benim görmediğim herhangi bir sorun var mıdır acaba?)
Kafam karıştı herkes farklı birşey yazmış gibi geldi bana
Ben pbrp kullanıyorum güncellemeyi indirip pbrp ile direkt kurcam bir yeri işaretlemem gerekiyor mu? Başlıkta ki video da kurulum rehberi var güncelleme için video göremedim
Kafam karıştı herkes farklı birşey yazmış gibi geldi bana
Ben pbrp kullanıyorum güncellemeyi indirip pbrp ile direkt kurcam bir yeri işaretlemem gerekiyor mu? Başlıkta ki video da kurulum rehberi var güncelleme için video göremedim
Güncelleme detayı kurulum videosunun sonunda ayrıca resimli anlatım kısmındada mevcut nası güncelleme yapcagınız bagla kısmından veri hariç herşeyin tikini kaldırın sonra romu kurun bu kadar