Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Hocam pitchblack de sadece veri yi seçerken depolama bölümünde seçim yapacakmıyız. Dahili sd kart ve usb kısmında seçim ne olmalı. Benimki sd kart seçili.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam pitchblack de sadece veri yi seçerken depolama bölümünde seçim yapacakmıyız. Dahili sd kart ve usb kısmında seçim ne olmalı. Benimki sd kart seçili.
Hocam depolamada seçim yapmanıza gerek yok diye biliyorum çünkü yazılım SD kart daki yada cihaz hafızasındaki şahsi verilerinizi degistirmiyecektir sadece rom dosyaları değişir hocam en güzeli orange Fox u flaslayip oradan kurun şuan en stabil twrp orange fox

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Hocam depolamada seçim yapmanıza gerek yok diye biliyorum çünkü yazılım SD kart daki yada cihaz hafızasındaki şahsi verilerinizi degistirmiyecektir sadece rom dosyaları değişir hocam en güzeli orange Fox u flaslayip oradan kurun şuan en stabil twrp orange fox
Tamam hocam teşekkür ederim

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
üstad cihazı fastboot a alıyorum tek tuş twrp yüklerken fastboot exe hatası veriyor yüklemiyor geçen gün yükledigimiz magisk modülü veya kernel ile alakalı olabilir mi?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
üstad cihazı fastboot a alıyorum tek tuş twrp yüklerken fastboot exe hatası veriyor yüklemiyor geçen gün yükledigimiz magisk modülü veya kernel ile alakalı olabilir mi?
Hocam hata verdiği zaman tek tuş yükleme programını kapatın tekrar deneyin 2 yada 3 defa hata veriyor daha sonra yüklüyor yani yükleyene kadar programı kapatıp açın tekrar deneyin 2 yada 3 üncüsunde yükleyecektir

Jinzo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Hocam hata verdiği zaman tek tuş yükleme programını kapatın tekrar deneyin 2 yada 3 defa hata veriyor daha sonra yüklüyor yani yükleyene kadar programı kapatıp açın tekrar deneyin 2 yada 3 üncüsunde yükleyecektir
Reis romu kurduktan sonra root atamıyorum telefon bootlapa düşüyor nedeni ne olabilir acaba ?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Reis romu kurduktan sonra root atamıyorum telefon bootlapa düşüyor nedeni ne olabilir acaba ?
Hocam sebebini bilmiyorum ben root atmadım aslan568 hocam a sorabilirsiniz

furkanss284

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
3
Güncelleme %100 de kaldı ve bir hata oluştu tekrar deneyin yazıyor tekrar deneye tıklıyınca yine 100 de kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En altda ki salt okunur tikini de kaldırmalımıyım?

Ekli dosyalar

• IMG-20210120-WA0010.jpg
    IMG-20210120-WA0010.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Duvar kağıdı uygulamasında hata oluşuyor bilginize uygulamaya girmiyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
İlk denemede de sorunsuz güncelledim ancak root gitmişti. Pitcblack den magisk kurdum telefon bootlop a düştü. Aldığım yedekten tekrar kurdum ama sonuç aynı. Veri ve data yı temizleyip denedim yine aynı bootlop a düşüp recovery ekranında kaldı. En son çare eu romu yeniden kurup rootladım ve aldığım yedeği üstüne kurdum bütün ayar ve programlarım eski haline döndüclap~~clap~~. Ama denemeye devam. Tesellim dün aldığım yedek. Çok zorda kalırsam bu yöntemi deneyeceğim. Pitcblack ile güncelleme yapıp olumlu sonuç alan arkadaşlar yazarsa boşuna uğraşmayalım.

Güncelleme %100 de kaldı ve bir hata oluştu tekrar deneyin yazıyor tekrar deneye tıklıyınca yine 100 de kalıyor

En altda ki salt okunur tikini de kaldırmalımıyım?
Hocam ben tik i kaldırıp denedim 3 adet kırmızı renkli hata verdi ama sistem normal açıldı güncellemeyi yaptı. Birde tik i kaldırmadan deneyeceğim.

Üst Alt