Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Jinzo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Güncel romu sıfırdan kurdum lakin magisk yükleyemiyorum. Telefon bootlopa düşüyor magisk kurunca. Bunu nasıl çözerim ?

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Hocam otadan guncellemeyi indirince normalde kendisi günceller ama eu da siz otadan indireceksiniz ardından twrp den kuracaksınız konu başında video var videonun sonunda veri kaybetmeden twrp ile nasıl guncelleyeceginizi anlatıyor
üstad güncellemenin linkini paylaşır mısın bulamadım da.süper güncelleme gelmesi emegi geçenlerin eline saglık.bu arada 4. gün helan reset atmadı telefon bende :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu güncelleme benim hoşuma gitti açıkçası duvar kağıtları falan değişmiş ama benim için en önemlisi kernel değişmiş ve müthiş olmuş şarj performansı falan çok Güzel hoşuma gitti benim size de denemenizi tavsiye ederim
hocam güncellemeleri denetle diyince ordan cıktı ordan yüklesem veri kaybı yada baska sorun olur mu?

Son düzenleme:

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Hocam güncellemeyi yükledim elinize sağlık hiçbir veri kaybım olmadı ancak sildiğim bazı uygulamalar geri geldi mesela Health,Posta vs.Bu her güncellemede böyle mi olacak?Bunu önlemek için ne yapabiliriz ?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
üstad güncellemenin linkini paylaşır mısın bulamadım da.süper güncelleme gelmesi emegi geçenlerin eline saglık.bu arada 4. gün helan reset atmadı telefon bende :)

hocam güncellemeleri denetle diyince ordan cıktı ordan yüklesem veri kaybı yada baska sorun olur mu?
Hocam oradan yükleseniz de normal dosya indirip yükleseniz de aynı hiç bir farkı yok ikisinde de twrp üzerinden yukleyeceksiniz ve veri kaybı olmuyor twrp ye girin bağla kısmındaki veri hariç tüm tikleri kaldırın daha sonra dosyaların içindeki indirdiğiniz rom dosyasını flashlayin bu kadar veri kaybı olmuyor

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Hocam oradan yükleseniz de normal dosya indirip yükleseniz de aynı hiç bir farkı yok ikisinde de twrp üzerinden yukleyeceksiniz ve veri kaybı olmuyor twrp ye girin bağla kısmındaki veri hariç tüm tikleri kaldırın daha sonra dosyaların içindeki indirdiğiniz rom dosyasını flashlayin bu kadar veri kaybı olmuyor
tek tuş twrp ile olmuyor dimi hocam onu yükleyip orangefox flashlayıp öyle devam edicez

Hocam oradan yükleseniz de normal dosya indirip yükleseniz de aynı hiç bir farkı yok ikisinde de twrp üzerinden yukleyeceksiniz ve veri kaybı olmuyor twrp ye girin bağla kısmındaki veri hariç tüm tikleri kaldırın daha sonra dosyaların içindeki indirdiğiniz rom dosyasını flashlayin bu kadar veri kaybı olmuyo

yükleme fırsatınız oldumu hocam hoşunuza gitti mi

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
tek tuş twrp ile olmuyor dimi hocam onu yükleyip orangefox flashlayıp öyle devam edicez

yükleme fırsatınız oldumu hocam hoşunuza gitti mi
Hocam tek tuşla twrp ile de olur belki ama riske atmaya gerek yok işlem sırasında hata falan verirse cihaz brick olabilir onun için orange Fox twrp ile flashlayın ancak bağla kısmından sadece veri/data da tik olsun diğerlerini kaldırın veri kaybetmezsiniz
Kullanma fırsatım oldu evet benim gördüğüm duvar kağıdı kısmında değişiklikler olmuş bir de kernel değişmiş eski sürüm kernelin yedeğini yeni sürüme yükledim denemek için cihaz açılmadı tabiki de yedek almıştım iyiki de geri açtım onun harici son uygulamalar kısmında sanki biraz kasıyor gibi geldi bana birde şarj %23 e düşünce kazmalar bariz belli oldu şuan farkettigim başka bir şey yok olursa yazarım yine memnun musun dersen yarı yarıya yani kasma olması biraz canımı sıkmadı değil ama belki benim cihazla alakalı olabilir siz yine de deneyip görün daha sağlıklı olur sizde de bu şekilde sorun olursa mutlaka geri dönüşlerinizi bekliyorum

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Hocam tek tuşla twrp ile de olur belki ama riske atmaya gerek yok işlem sırasında hata falan verirse cihaz brick olabilir onun için orange Fox twrp ile flashlayın ancak bağla kısmından sadece veri/data da tik olsun diğerlerini kaldırın veri kaybetmezsiniz
Kullanma fırsatım oldu evet benim gördüğüm duvar kağıdı kısmında değişiklikler olmuş bir de kernel değişmiş eski sürüm kernelin yedeğini yeni sürüme yükledim denemek için cihaz açılmadı tabiki de yedek almıştım iyiki de geri açtım onun harici son uygulamalar kısmında sanki biraz kasıyor gibi geldi bana birde şarj %23 e düşünce kazmalar bariz belli oldu şuan farkettigim başka bir şey yok olursa yazarım yine memnun musun dersen yarı yarıya yani kasma olması biraz canımı sıkmadı değil ama belki benim cihazla alakalı olabilir siz yine de deneyip görün daha sağlıklı olur sizde de bu şekilde sorun olursa mutlaka geri dönüşlerinizi bekliyorum
tabiki hocam kesinlikle geri dönüş yapacagım.Veri/data dan kastınız türkçe orangefox da veri seçili diğerleri seçili olmayacak değilmi hocam.memnun kalmazsanız yedek almadıysanız bende 12.1 in kurulum dosyası var hocam

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
tabiki hocam kesinlikle geri dönüş yapacagım.Veri/data dan kastınız türkçe orangefox da veri seçili diğerleri seçili olmayacak değilmi hocam.memnun kalmazsanız yedek almadıysanız bende 12.1 in kurulum dosyası var hocam
Aynen hocam bu konunun başında video var orda anlatıyor isterseniz izleyin daha sağlıklı olur
12.1 in bende de dosyası var hocam ama şuan kullanmaya devam edecegim şuan sürüm düşürmemibgerektiren bir durum yok olursa zaten düşürürüm

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Aynen hocam bu konunun başında video var orda anlatıyor isterseniz izleyin daha sağlıklı olur
12.1 in bende de dosyası var hocam ama şuan kullanmaya devam edecegim şuan sürüm düşürmemibgerektiren bir durum yok olursa zaten düşürürüm
tamamdır hocam test ettiğimde karşılaştımız farklı sorunlar olursa bilgi paylaşımı yaparım.tesekkür ederimm

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
12.1 in bende de dosyası var hocam ama şuan kullanmaya devam edecegim şuan sürüm düşürmemibgerektiren bir durum yok olursa zaten düşürürü

indirme %100 oldu halen indiriliyor diyor hocam

Üst Alt