Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
Hocam arkadaş bütün adımları yapmış yani magiski de yüklemiş bootloopa düşmesinin sebebi de bu zaten yeni sürümde magisk yükleyen herkesin cihazı bootloopa düştü
Ozaman ben güncelleme yapmayım şimdilik. Güncelleme yapınca bootloop oluyorsa uğraşacak zaman değil şimdi.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Ozaman ben güncelleme yapmayım şimdilik. Güncelleme yapınca bootloop oluyorsa uğraşacak zaman değil şimdi.
Hocam cihazın bootloopa düşmesinin güncelleme ile alakası yok root ile alakası var bende guncelledim ancak root yüklemediğim için bootloopa düşme gibi bir sorun olmadı güncellemek istiyorsanız guncelleyebilirsiniz

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hocam cihazın bootloopa düşmesinin güncelleme ile alakası yok root ile alakası var bende guncelledim ancak root yüklemediğim için bootloopa düşme gibi bir sorun olmadı güncellemek istiyorsanız guncelleyebilirsiniz
Hocam bir önceki sürüme göre pil durumunda değişme var mı ?

mucoboss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahid
Cihazım
OnePlus 5T
Konular
0
Kesinlikle hangi recovery olursa olsun pitchblack, twrp, orangefox hepsinde de bootloopa düşüyor. 4-5 saat uğraşıp bir şekilde kurtardım cihazı. Düzgün bir custom recovery çıkmadan rom yüklemeye kalkmayın. Büyük sıkıntı yaşarsınız.

BirDolar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih Aksu
Cihazım
Joyuse 6/128
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Birkaç görsel değişiklik olmuş şarj performansı bende aynı kurulum yapacak arkadaşlar temiz kurulum yapsın ben ne yaptıysam bootlopa düştü ayrıca şöyle bir hata fark ettim eskiden oyun sesi ile mikrofon sesi farklı görünürdü şimdi ikisi birleşmiş ve ses çok çok azalmış buna ne yapabiliriz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Hocam ben duvar kağıdını ilk önce süper duvar kağıdı olarak ayarladım arayüzde ufak kasmalar vardı daha sonra duvar kağıdını normal olarak ayarladım ve kasmalar düzeldi zaten süper duvar kağıdını ayarlarken hata veriyor ama ayarlanıyor bunu da anlamış değilim açıkçası şuan o kasmalardan eser kalmadı isterseniz siz de deneyebilirsiniz bu arada ben orjinal kerneldeyim
Bende orjinal kerneli kullanıyorum şuan gayet memnunum hocam kapanma sorunu yok reset sorunu yok.duvar kağıdı kullanmıyorum kendi resmim var geçiş animasyon hızını geliştirici seçeneklerinden oynayabiliriz aslinda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende orjinal kerneli kullanıyorum şuan gayet memnunum hocam kapanma sorunu yok reset sorunu yok.duvar kağıdı kullanmıyorum kendi resmim var geçiş animasyon hızını geliştirici seçeneklerinden oynayabiliriz aslinda
Ses konusunda biraz bozukluk hissettim gerek karşı tarfla konuşurken olsun gerekse müzik ve arama sesi konusunda biraz cızırtı oluşuyor arada.sarj konusu mükemmel

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
EU 12.0.3 çıkmış telegramda paylaşılmış,bilginiz varmı,yada kuran neler değişik.

malidedeoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 9 Pro 128
Meslek
Ekonomist
Konular
18

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
5
Son 3 gündür ben de 12.0.2 yi kullanıyorum. 12.0.1 i kullanmadım ama 11.0.7 ile batarya açısından çok farkı var halen.Miui 12 benim için kullanılabilir değil şu haliyle Belki ilerleyen güncellemelerde tekrar düşünülenilir. Şimdi attım formatı tekrardan dönüyorum 11.0.7 ye

Üst Alt