Rehber Redmi Note 7'de en beğendiğiniz GCAM versiyonu ve ayarlarınız

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Appcloner uygulamasını indirip kurun hocam. Uygulamayı açtığınızda klonlanacak uygulamayı seçip ok diyorsunuz. Bu kadar basittir kullanımı.
-
İnternet üzerinden appcloner 1.5.21 premium olarak aratıp indirebilirsiniz. Sitede crackli uygulama paylaşımı yasak.
Bahsettiğiniz uygulamayı Google'da aratıp Dlandroid isimli bir siteden indirdim. Uygulama kuruldu ama çalışmadı. Ülkenizde kullanılmamaktadır uyarısı verdi. Uygulama adı " " oldu. Programı kaldırmak istedim ama uygulama listesinde bulamadım. Daha sonra zararlı yazılım uyarısı aldım. :/

Engin46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Bende de aynı durum oldu ben sayfanın ilk sitesi olan 1.5.32 yi indirdim kurdum sonra yüklü uygulamalarda ilk kurulan göründü onu kaldırdım...daha sonra 6.02.30stableawbversion_v16yı klonladım klonlarken adını degistirdim..ve sonrasında gcam 7 yi kurarak mevcetin hocamın config dosyasını kullanarak iki versiyonda tele yüklü hale geldi yalnız ilk önce gcam 7 yi klonlamaya calıstım klonlama yapilan yen uygulama calismadı...bende gcam 6 yı klonlayarak 7 yi yükledim bilginize

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
3D Designer
Konular
162
Bahsettiğiniz uygulamayı Google'da aratıp Dlandroid isimli bir siteden indirdim. Uygulama kuruldu ama çalışmadı. Ülkenizde kullanılmamaktadır uyarısı verdi. Uygulama adı " " oldu. Programı kaldırmak istedim ama uygulama listesinde bulamadım. Daha sonra zararlı yazılım uyarısı aldım. :/
Hocam sanırım uygulamayı değil virüs indirmişsiniz. Telefonu bi taratmanız iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de aynı durum oldu ben sayfanın ilk sitesi olan 1.5.32 yi indirdim kurdum sonra yüklü uygulamalarda ilk kurulan göründü onu kaldırdım...daha sonra 6.02.30stableawbversion_v16yı klonladım klonlarken adını degistirdim..ve sonrasında gcam 7 yi kurarak mevcetin hocamın config dosyasını kullanarak iki versiyonda tele yüklü hale geldi yalnız ilk önce gcam 7 yi klonlamaya calıstım klonlama yapilan yen uygulama calismadı...bende gcam 6 yı klonlayarak 7 yi yükledim bilginize
Evet hocam gcam 7 nin klonlanması için özel işlemler gerekli. Gcam 6 normal klonlanabiliyor.

Engin46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Şimdide technix hocam sizin g cam 6 ayarlarınız8 yaparak iki uygulamayıda kullanmayı düşünüyorum... teşekkürler

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
3D Designer
Konular
162
technix hocam, ilk mesajda bahsettiğiniz enable reduce load seçeneği fotoğrafları bozuyor. Etkinleştirmeden daha güzel sonuçlar aldım.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
technix hocam, ilk mesajda bahsettiğiniz enable reduce load seçeneği fotoğrafları bozuyor. Etkinleştirmeden daha güzel sonuçlar aldım.
Yüzeysel inceledim, açık veya kapalı olması arasında fark göremedim. Fotoğraflarda nasıl bir bozulmaya sebep oluyor?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
3D Designer
Konular
162
Yüzeysel inceledim, açık veya kapalı olması arasında fark göremedim. Fotoğraflarda nasıl bir bozulmaya sebep oluyor?
Noise giderici çalışmıyor, fotoğrafları işlemeden galeriye atıyor.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Noise giderici çalışmıyor, fotoğrafları işlemeden galeriye atıyor.
Tekrar inceledim ve fark göremedim. Alakası var mıdır bilmiyorum ama paylaşayım; ayar değişikliklerinden sonra uygulamayı kapatıp önbelleği temizliyorum özelliğin aktif olması için.

Yine de önemi yok, o seçeneği kapatabilirsiniz. Açık olduğunda RAM yükünü azalttığını da düşünmüyorum çünkü :)

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
@ mevcetin

Şimdi tekrar baktım da.. "Enable reduce load" seçeneğini kapatınca frame sayısı kendiliğinden yükseldi. Quality HDR parametresi 5'e ayarlı olmasına rağmen sanki 13 veya daha fazla frame çekiyor. Bu durum fotoğrafın netliğini olumlu etkiledi.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
3D Designer
Konular
162
@ mevcetin

Şimdi tekrar baktım da.. "Enable reduce load" seçeneğini kapatınca frame sayısı kendiliğinden yükseldi. Quality HDR parametresi 5'e ayarlı olmasına rağmen sanki 13 veya daha fazla frame çekiyor. Bu durum fotoğrafın netliğini olumlu etkiledi.
Arka kamera için noise gidericiyide %300 yaptım, daha güzel sonuçlar veriyor. Ön kamera için %100.

Üst Alt