İyi temennileriniz için teşekkür ederim. Mi A3'ün ekranı fotoğraf karşılaştırmaları yapmak için çok uygun olmadığından fotoğraf takıntılarım azalmaya başladı açıkçası. Ama fırsat bulduğumda karşılaştırma yapmaktan da geri duramıyorum. Oyun gibi eğlenceli bir şey.
Mi A3 Android One platformu kapsamında Android 10'a geçtiğinde Gcam 7.2 ve üst versiyonların Mi A3'te nasıl bir performans vereceğini merak ediyorum.
Bu arada, önceki mesajımda linklerini verdiğim fotoğrafları incelediniz mi? Mi A3 gündüz dış çekimde 48 MP modunda çok iyi iş çıkarmış gerçekten. Redmi Note 7'nin 48 MP modu böyle değildi. Çoğu zaman kullanmadım. Lakin Mi A3'ün 48 MP modu gündüz yeterli ışıkta fark yaratabiliyormuş.
(Henüz kendim denemedim.)
GsmArena'nın stock kamera 48 MP karşılaştırması:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
)
Bu karşılaştırmayı kendim de yapıp görmek istiyorum. İlk denemelerimde (gece) 48 MP'nin bir ekstrası yok gördüğüm kadarıyla. Gündüz deneyeceğim.
Mi A3'ün kamera sensörü için Sony IMX586 diyorlar. Ancak ben bu bilgiyi telefonumda bulamadım, göremedim. AIDA64 kurdum, sensör modeli yine görünmedi. Gerçekten IMX586 mı acaba.