- Adım
- SercanSubaşı
- Cihazım
- 17 ULTRA
- Konular
- 23
Yapılır hocam da devlet sırrı oluyor baksana kilit açıldı 5-6 bin arttıOnu biz atamayiz dimi hocam
Yapılır hocam da devlet sırrı oluyor baksana kilit açıldı 5-6 bin arttıOnu biz atamayiz dimi hocam
Hocam açıkla da el birliğiyle her yerde paylaşalım millet bilinçlenir. Araştırmayan da biraz kaderine razı gelmeli artık. Şahsen ben bu yöntemi konu linkini vererek birkaç grupta paylaştım Facebookta. Kimisi gönderimi sildi kimisi silmedi gören gelip faydalandı.Bu açıkla kayıtta mümkün mesela ama fiyatlar artmasın diye nasılını acıklamadım fiyatlar yine arttı![]()
Driver sorununa benziyor.bende fastboot moduna aldı sonrasında telefon tekrar pc ye bağlanma sesi geldi fakat cihaz baglantısı bekleniyor diyor
en güncel driver ları nereden indirebilirim?Driver sorununa benziyor.
Çünkü Yapı Kredi roota bakmıyor. Bl kilidi açık mı kapalı mı ona bakıyor tek yapman gereken lsposed kurup ardından şu modülü kurman umarım sende çalışır bende çalıştıplay integrity için yapay zeka ile sorarak ilerleyin. ben magisk, kernelsu(next de dahil) denedim verim alamadım özellikle bankacılık uygulamalarında sorun yaşadım(yapıkredi baş belası). sonrasında apatch kurdum her şey daha iyi. banka uygulamaları için Çift Uygulama(Klon) olarak kullanırsanız sorun yaşamıyorsunuz bilginize.
cihaz 17ProMax EU Rom
tool olmadan sen o criticali yazamazsın stabil olmaz işlemi bilmeyen yapmamalı daha doğrusu yapamaz.Kayıt için biliyorsanızLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanabilirsiniz, Türkiye'de en çok kullanılan ve fiyatı makul dağıtıcı bu. Araçlara erişiminiz yoksa veya nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız forumdaki satıcılar veya herhangi bir telefoncudan kayıt işlemi yaptırabilirsiniz. Tabi hiunlock referans alarak çok fazla işçilik ücreti ödemeyin.
Not: Şu anda kayıt için Xiaomi cihaz imei gerekiyor. Farklı bir markanın imei bilgisini yazdıramazsınız.
Bu yöntem CPID olduğu için kapanma riski var ancak imei hiçbir koşulda gitmez. Elinizde kayıtlı Xiaomi cihaz varsa ve 2-3 yıl gibi uzun süre kullanmayı planlıyorsanız çok vakit kaybetmeden yapın derim.
Bana çok kişi kayıt için yazıyor ancak para kazandırsa da ben bu tür işlerle şu anda ilgilenmiyorum, daha önemli önceliklerim var. Yani bana kayıt vs için yazmayınız![]()
Zaten bilmiyorsanız yaptırın diye bilgi ekledim ve bu programlar hazır şeyler kullanıyor, profesyonel biri programsız da yapar diyim.tool olmadan sen o criticali yazamazsın stabil olmaz işlemi bilmeyen yapmamalı daha doğrusu yapamaz.