Normalde istediğinizi kurabilirsiniz sorunsuz şekilde ancak bu bl kilidi yöntemi ile cihaza bir guncelleme gelirse cihaz kitlenebilir tavsiye etmiyorum hocamarkadaşlar merhaba, tekrar çin romuna dönmek istiyorum, hangi dosyayı indirsem sorun yaşamam, bir yardımcı olsanız?
şuan fastboot olarak istediğimi indirip yükleyebilirim ama yükledikten sonra güncelleyemiyorum değil mi hocamNormalde istediğinizi kurabilirsiniz sorunsuz şekilde ancak bu bl kilidi yöntemi ile cihaza bir guncelleme gelirse cihaz kitlenebilir tavsiye etmiyorum hocam
Hocam guncellenirse problem bence bazi romlarda güncelleniyor bazılarında güncellenmiyor bu seri hakkında pek deneyimimiz yok ancak firma bl kilidi için bi guncelleme yayinlayip cihazı kitleyebilir dikkatli olunşuan fastboot olarak istediğimi indirip yükleyebilirim ama yükledikten sonra güncelleyemiyorum değil mi hocam
üstad eu rom yüklü değil mi zaten çin romdan bozma üstelik güvenlişuan fastboot olarak istediğimi indirip yükleyebilirim ama yükledikten sonra güncelleyemiyorum değil mi hocam
Bunu yapan satıcı oruç filan tutuyorsa boşuna aç kalmasın bence
Onu biz atamayiz dimi hocamBu açıkla kayıtta mümkün mesela ama fiyatlar artmasın diye nasılını acıklamadım fiyatlar yine arttı![]()