Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

serukanuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefxsb
Cihazım
Vili
Konular
0
arkadaşlar merhaba, tekrar çin romuna dönmek istiyorum, hangi dosyayı indirsem sorun yaşamam, bir yardımcı olsanız?

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
arkadaşlar merhaba, tekrar çin romuna dönmek istiyorum, hangi dosyayı indirsem sorun yaşamam, bir yardımcı olsanız?
Normalde istediğinizi kurabilirsiniz sorunsuz şekilde ancak bu bl kilidi yöntemi ile cihaza bir guncelleme gelirse cihaz kitlenebilir tavsiye etmiyorum hocam

serukanuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefxsb
Cihazım
Vili
Konular
0
Normalde istediğinizi kurabilirsiniz sorunsuz şekilde ancak bu bl kilidi yöntemi ile cihaza bir guncelleme gelirse cihaz kitlenebilir tavsiye etmiyorum hocam
şuan fastboot olarak istediğimi indirip yükleyebilirim ama yükledikten sonra güncelleyemiyorum değil mi hocam

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
şuan fastboot olarak istediğimi indirip yükleyebilirim ama yükledikten sonra güncelleyemiyorum değil mi hocam
Hocam guncellenirse problem bence bazi romlarda güncelleniyor bazılarında güncellenmiyor bu seri hakkında pek deneyimimiz yok ancak firma bl kilidi için bi guncelleme yayinlayip cihazı kitleyebilir dikkatli olun

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
Yd satcıları artık azıttı. Bunlardan cihaz alınmaz. Geçen kasımda millete g99 çöplerini 11'den iteklemeye uğraşırlarken millet nothing'leri pasaj'dan falan 8999 tl'ye topladı.
Önceden neredeyse yarı fiyatına satılırdı şimdi arada makas kalmadı. İnşallah maliye tepelerine çöker de aldıkları ahın karşılığı bulunur

Üst Alt