Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
14
Garnet çalışıyor mu acaba

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
Bu açıkla kayıtta mümkün mesela ama fiyatlar artmasın diye nasılını acıklamadım fiyatlar yine arttı 😁
Hocam açıkla da el birliğiyle her yerde paylaşalım millet bilinçlenir. Araştırmayan da biraz kaderine razı gelmeli artık. Şahsen ben bu yöntemi konu linkini vererek birkaç grupta paylaştım Facebookta. Kimisi gönderimi sildi kimisi silmedi gören gelip faydalandı.

sadık358

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadık
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
bende fastboot moduna aldı sonrasında telefon tekrar pc ye bağlanma sesi geldi fakat cihaz baglantısı bekleniyor diyor

sadık358

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadık
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
benim bir sorum olacak telefonum 17 pro max sürüm 3.045 telefonun usb ve oem açık pc ye bagladım suan fastboot moduna geldi pc telefonu algıladı kilit açma programında cihaz bağlantısı bekleniyor yazıyor ama 10 dakikadır böyle o yazıda kaldı biryerde yanlışlıkmı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver sorununa benziyor.
en güncel driver ları nereden indirebilirim?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-03-14 225907.png
    Ekran görüntüsü 2026-03-14 225907.png
    125,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

muhsin42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhsin
Konular
1
play integrity için yapay zeka ile sorarak ilerleyin. ben magisk, kernelsu(next de dahil) denedim verim alamadım özellikle bankacılık uygulamalarında sorun yaşadım(yapıkredi baş belası). sonrasında apatch kurdum her şey daha iyi. banka uygulamaları için Çift Uygulama(Klon) olarak kullanırsanız sorun yaşamıyorsunuz bilginize.
cihaz 17ProMax EU Rom
Çünkü Yapı Kredi roota bakmıyor. Bl kilidi açık mı kapalı mı ona bakıyor tek yapman gereken lsposed kurup ardından şu modülü kurman umarım sende çalışır bende çalıştı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-15-02-07-32-687_com.android.shell-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-15-02-07-32-687_com.android.shell-edit.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 36

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
7
Kayıt için biliyorsanız kullanabilirsiniz, Türkiye'de en çok kullanılan ve fiyatı makul dağıtıcı bu. Araçlara erişiminiz yoksa veya nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız forumdaki moderatörler veya herhangi bir telefoncudan kayıt işlemi yaptırabilirsiniz. Tabi hiunlock referans alarak çok fazla işçilik ücreti ödemeyin.

Not: Şu anda kayıt için Xiaomi cihaz imei gerekiyor. Farklı bir markanın imei bilgisini yazdıramazsınız.

Bu yöntem CPID olduğu için ileride yöntemin kapanma riski var ancak bir kere yapınca imei hiçbir koşulda gitmediği için en temiz yöntemdir. Elinizde kayıtlı Xiaomi cihaz varsa ve 2-3 yıl gibi uzun süre kullanmayı planlıyorsanız çok vakit kaybetmeden yapın derim.

Bana çok kişi kayıt için yazıyor ancak para kazandırsa da ben bu tür işlerle şu anda ilgilenmiyorum, daha önemli önceliklerim var. Yani bana kayıt vs için yazmayınız 🥲

Mami198532

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Kayıt için biliyorsanız kullanabilirsiniz, Türkiye'de en çok kullanılan ve fiyatı makul dağıtıcı bu. Araçlara erişiminiz yoksa veya nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız forumdaki satıcılar veya herhangi bir telefoncudan kayıt işlemi yaptırabilirsiniz. Tabi hiunlock referans alarak çok fazla işçilik ücreti ödemeyin.

Not: Şu anda kayıt için Xiaomi cihaz imei gerekiyor. Farklı bir markanın imei bilgisini yazdıramazsınız.

Bu yöntem CPID olduğu için kapanma riski var ancak imei hiçbir koşulda gitmez. Elinizde kayıtlı Xiaomi cihaz varsa ve 2-3 yıl gibi uzun süre kullanmayı planlıyorsanız çok vakit kaybetmeden yapın derim.

Bana çok kişi kayıt için yazıyor ancak para kazandırsa da ben bu tür işlerle şu anda ilgilenmiyorum, daha önemli önceliklerim var. Yani bana kayıt vs için yazmayınız 🥲
tool olmadan sen o criticali yazamazsın stabil olmaz işlemi bilmeyen yapmamalı daha doğrusu yapamaz.

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
7
tool olmadan sen o criticali yazamazsın stabil olmaz işlemi bilmeyen yapmamalı daha doğrusu yapamaz.
Zaten bilmiyorsanız yaptırın diye bilgi ekledim ve bu programlar hazır şeyler kullanıyor, profesyonel biri programsız da yapar diyim.
Ekstra not olarak hizmet açıklamasında hiunlock sık kullanılan programları ekliyor.

Üst Alt