Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

serukanuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefxsb
Cihazım
Vili
Konular
0
hocam :D allah askına bu terimleri bilmeyen insan anlarmı bence işi daha fazla karmasıklastırdınız
kaliteli kabloların type c olan tarafında 3A - 6A şeklinde kodlar vardır, ben 3A olanını tercih ettim (kabloyu buradan anlayabilirsin)
çekirdek yalıtım - bellek bütünlüğü ( windows ayarlarının içinde başlata tıklayın çekirdek yalıtım yazın karşınıza çıkacak)
cheimera bir uygulama bunu yüklediğiniz zaman adb driverlar otomatik yüklenecek) internette var program

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
kaliteli kabloların type c olan tarafında 3A - 6A şeklinde kodlar vardır, ben 3A olanını tercih ettim (kabloyu buradan anlayabilirsin)
çekirdek yalıtım - bellek bütünlüğü ( windows ayarlarının içinde başlata tıklayın çekirdek yalıtım yazın karşınıza çıkacak)
cheimera bir uygulama bunu yüklediğiniz zaman adb driverlar otomatik yüklenecek) internette var program
hocam chemera ucretli bir uygulama degılmı enson oyleydı dıye hatılıyorum

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
yukarıda saydıklarınızın hiçbirini yapmadım kendi orjinal 6A kablosunu kullandım pc de standart W10 yüklü bu kadar ayrıntıya girmeden hata ayıklama modu açık bağladım programı çalıştırdım o kadar :)

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
yukarıda saydıklarınızın hiçbirini yapmadım kendi orjinal 6A kablosunu kullandım pc de standart W10 yüklü bu kadar ayrıntıya girmeden hata ayıklama modu açık bağladım programı çalıştırdım o kadar :)
hocam :D bu iş tam bilgi kirliligine donuyor :D sizin cihazinizda gerekli driverlar onceden yuklenmıs olabılır ancak yapacak arkadasın pcde yuklu degılse hata alacaktır

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
hocam :D bu iş tam bilgi kirliligine donuyor :D sizin cihazinizda gerekli driverlar onceden yuklenmıs olabılır ancak yapacak arkadasın pcde yuklu degılse hata alacaktır
aslında popüler mi bilmiyorum ama her türlü işlemi yıllardır bu program ile yapıyorum uyumlu driver kendi yüklüyor konu linki burada sistem uygulamalarını da bununla siliyorum çok uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.

serukanuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefxsb
Cihazım
Vili
Konular
0
ben driverleri önceden yüklemiştim ama bu program üzerindende tekrar kurdum bir sorun yaşamadım, diğer gruplarda insanların yaşadığı sorunları derlemeye çalıştım,
brick sorunu yaşanmaması adına bunlar önemli, benim tecrubelerim değil,
6 a kabloyla 8 cihazdan 2sini tuğlaya çeviren var,
herkesin kendi sorumluluğunda tabi . ytd

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
ben driverleri önceden yüklemiştim ama bu program üzerindende tekrar kurdum bir sorun yaşamadım, diğer gruplarda insanların yaşadığı sorunları derlemeye çalıştım,
brick sorunu yaşanmaması adına bunlar önemli, benim tecrubelerim değil,
6 a kabloyla 8 cihazdan 2sini tuğlaya çeviren var,
herkesin kendi sorumluluğunda tabi . ytd
bu durum şöyle hocam orjinal kutu ile almayıp açık cihaz şarj şeklinde alanlar o kabloları orjinal sanıyor tuğlaya dönen dediğiniz açık şekilde satılan cihazlar mi 5 den beri kullandığım cihazları orjinal kutusu ile almaya gayret ediyorum hiç o tarz sıkıntı yaşamadım son yıllarda açık toplama şekilde cihaz satılıyor bu sorunlar çıkıyor malesef

Lucas.Rintaro32

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
hocam :D allah askına bu terimleri bilmeyen insan anlarmı bence işi daha fazla karmasıklastırdınız
Hocam bu işlemleri öğrenip yapamayan para ile yaptırsın zaten :D İlk defa yapacak kişi bu mesajı okuyup yapabilir bence

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
Bu sonradan global rom kurduğumuz cihazlar normal şekilde güncelleme alıyor mu? Xiaomi 17 ultra almak istiyorum eğer öyleyse

Üst Alt