Sohbet nedir bu xiaomi?

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Ben çentikli telofon sevmiyorum bence redmi 5 plus yada 5 daha iyi çentikli olunca sonsuz ekran mantığı yerle bir oluyor ben şu ana kadar sorunlar yaşadım ama hepsi çözülebilir reklamlar beni rahatsız etmiyor şimdi redmi 6a kullanıyorum her şeyi yapıyorum pubg sosyal medya falan cihaz dopdolu ama no problem

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Sistem uygulamalarındaki bütün reklamlar kapatılabiliyor.
Bölge değiştirmeye kimse anlam veremiyor ama bu kadar büyütülecek ne var anlamadım. Taş attın da kolun mu yoruldu? Değiştir bölgeni bak keyfine.
Kamerayı beğenen var beğenmeyen var, bu sadece bu telefon için değil bütün telefonların kamerasını beğenen ya da beğenmeyen çıkar.
Diğer sorunu da(görüntünün enine uzaması) ben hiç yaşamadım net bir şey söyleyemem.
Demem o ki ufacık sorunları kafaya takıp durmayın. Bu telefon da böyleymiş diyip geçin. Keyif almaya bakın.
Ufacık sorun dediğiniz şey yüzünden oyun oynayamıyorum. Uygulama kullanamıyorum. Ayrıca ya bölge değiştirmenin henüz farkedilemeyen bir kötü yanı varsa? Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz ama Hindistan, Gürcistan seçiyoruz.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Ufacık sorun dediğiniz şey yüzünden oyun oynayamıyorum. Uygulama kullanamıyorum. Ayrıca ya bölge değiştirmenin henüz farkedilemeyen bir kötü yanı varsa? Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz ama Hindistan, Gürcistan seçiyoruz.

sat onu, Poco al hocam. Huzur Pocophone'da :D bitmeyen bir batarya koymuşlar.

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Satıp S9+ alıcam muhtemelen. Bir daha Xiaomi zor. Ne mutlu size güle güle kullanın :D

Şunu bilmeniz gerekli , sorunsuz telefon yok Samsung iphone değil konu hepsinde kusur var , siz hangisini görmemez den gelirsiniz o değişir , Samsung da da oyun opynarsınız ekran mor olur akar servise gidersiniz , derki kullanıcı hatası , çıkıp dersiniz ne kadar dandik marka ,

iphone pil için kızarsınız 10 bin lira verir şarj olmadan sokağa çıkmazsınız , eskitmeye girmiyorum bile her update ayrı yavaşlama ,

bunun sonu yok malesef, xioami nin tek artısı fiyat performans oranıdır ,

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Şunu bilmeniz gerekli , sorunsuz telefon yok Samsung iphone değil konu hepsinde kusur var , siz hangisini görmemez den gelirsiniz o değişir , Samsung da da oyun opynarsınız ekran mor olur akar servise gidersiniz , derki kullanıcı hatası , çıkıp dersiniz ne kadar dandik marka ,

iphone pil için kızarsınız 10 bin lira verir şarj olmadan sokağa çıkmazsınız , eskitmeye girmiyorum bile her update ayrı yavaşlama ,

Ben en son 2014 telefon aldım.

Şimdi bana garip gelen şey aslında bu sorunların aslında çok basit sorunlar olduğu. Yani mesela şarjı az gitse, ekranında izler falan çıksa derim ki bu kötü bir telefonmuş. Mi8 gerçekten de çok iyi bir telefon ama bu kadar basit sorunları oluşu ve bu sorunların çözümünün bulunmayışı garip geliyor. Yani başlarda çok da takmadım aslında kesinlikle çözümleri mevcuttur diye ama yok maalesef. Bu kadar iyi bir telefonun tadını çıkaramamak üzücü.

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Pire için yorgan yakmaya gerek yok :)

Reklam konusu saçmalık ama kapatınca çıkmıyor, en azından bende çıkmıyor.

Bölgelere göre farklar olması sanırım ülke politikaları ile alakaka. Özellikle ses şiddeti konusunda böyle düşünüyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Ben en son 2014 telefon aldım.

Şimdi bana garip gelen şey aslında bu sorunların aslında çok basit sorunlar olduğu. Yani mesela şarjı az gitse, ekranında izler falan çıksa derim ki bu kötü bir telefonmuş. Mi8 gerçekten de çok iyi bir telefon ama bu kadar basit sorunları oluşu ve bu sorunların çözümünün bulunmayışı garip geliyor. Yani başlarda çok da takmadım aslında kesinlikle çözümleri mevcuttur diye ama yok maalesef. Bu kadar iyi bir telefonun tadını çıkaramamak üzücü.

Hepsinin çözümü var , Basit bl kilit açıp eu stabil rom kuracaksınız en basitinden , bir daha da şikayet etmezsiniz unutursunuz bile artık romu ,

BU bir politika şirketin ucuz olmanın yanında gelen sorunlar , kulaklık da yok mesela dert edersiniz etmezsiniz , vestelin yanında kulaklık var mi 8 de yok : ) veremez mi yani şikayet etmek istedik den sonra ,

Samsungdan iyi demek yanlış yani bunu anlatmak istiyorum , size tavsiyem bl kilit açıp eu rom yükleyin ve unutun sonra dertleri ,

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Arkadaşlar selam, sıkı bir Samsung kullanıcısı olarak kısa bir süre önce uzun araştırmalar sonucu Xiaomi Mi8 aldım. Forumlarda, videolarda öve öve bitiremiyorlar. Malum Samsung'daki muadilinin fiyatı can yakıyor. Ben telefondan çok anlayan bir insan değilim tek amacım işlerimi görsün, güzel fotoğraf çeksin, kasma donma yapmasın falan yani. İşin yazılım boyutunu pek bilmem. Araştırmalarım sonucu bu işleri en uygun fiyata görebilecek telefonun mi8 olduğuna karar verdim ve aldım. Fakat şu an neredeyse satma raddesine geldim. Yani karşılaştığım sorunlar bir değil iki değil. Neyse bir tarafından başlayayım;

-İlk gözüme çarpan şey, müzik çalardaki reklamlar oldu. Yıllardır farklı farklı marka telefonlar kullandım, böyle birşey görmedim.

-Yüz tanıma özelliği olmaması garibime gitti ve biraz araştırdıktan sonra bölgeyi Hindistan yapınca özelliğin geldiğini söylediler. Ne??? Evet özellik açılıyor fakat bölgeyi neden Hindistan yapmak isteyeyim ki?? Türkiye'de neden kullanamıyorum abi??!?!?!?

-Video izledikten sonra da dizi film reklamları görmekten sıkıldım, yani herhangi bir uygulama da değil, xiaominin video oynatıcısı. Neyse.

-İnternette yere göğe sığdıramadıkları kamerası, portre modunda insan yüzlerine öyle bir makyaj uyguluyor ki kendimi tanıyamadım. Nedenini araştırınca yine bölgeyi değiştirmem gerektiğini öğrendim. NE??!!?!?? Evet bölge değiştirince kamera farkedilir şekilde iyileşiyor fakat neden değiştireyim nedenn??!?!?

-Bir kaç uygulama kurdum, telefonu yan tutarak kullanmam gereken uygulamalar. Fakat telefonu yan tutunca en köşelerdeki butonlar maalesef ekranın dışında kaıyor ve görüntü enine doğru uzuyor. Yani uygulamayı kullanamıyorum. Navigasyon tuşlarını açıp uygulamayı açınca tuşlar kendiliğinden gizleniyor ve yine aynı şey oluyor. Bunu da araştırdım ve adam akıllı bir çözüm bulamadım. Ve şu dikkatimi çekti Xiaomi kullanıcıları aylardır bunların düzelmesi için bir güncelleme bekliyor. Ve bu güncelleme kesinlikle gelmiyor.

-Son güncellemeyle çentik gizleme özelliği de ortadan kayboldu. Ve bunun çözümü de nedense o herkesin dört gözle beklediği güncellemeye bağlanmış. Bu ve bunun gibi şeyler işte.

Yani telefonu daha 1 haftadır kullanıyorum ve bu kadar çok sorunla karşılaşmam nedense normal gelmiyor bana. İster istemez ''Acaba daha nelerle karşılaşacağım?'' diye soruyorum kendime.

Sadede gelicek olursak arkadaşlar, bunları yaşayan ben miyim, yoksa tüm Xiaomi kullanıcıları bunları yaşıyor fakat görmezden mi geliyor? Yani ben mi çok kafama takıyorum, yoksa kimse bunları önemsemiyor mu? Ve sizden ricam, eğer bu sorunların çözümlerini biliyorsanız yardımcı olur musunuz? Yok çözülemeyen şeylerse tez zamanda satıp tekrar Samsung'a dönücem. Şimdiden teşekkürler...
Portre modunda yüzüm tanınamaz hale geliyor benimde, siz çözebildiniz mi bu sorunu?

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Hepsinin çözümü var , Basit bl kilit açıp eu stabil rom kuracaksınız en basitinden , bir daha da şikayet etmezsiniz unutursunuz bile artık romu ,

BU bir politika şirketin ucuz olmanın yanında gelen sorunlar , kulaklık da yok mesela dert edersiniz etmezsiniz , vestelin yanında kulaklık var mi 8 de yok : ) veremez mi yani şikayet etmek istedik den sonra ,

Samsungdan iyi demek yanlış yani bunu anlatmak istiyorum , size tavsiyem bl kilit açıp eu rom yükleyin ve unutun sonra dertleri ,
Kulaklık konusuna takılmadım hiç
Portre modunda yüzüm tanınamaz hale geliyor benimde, siz çözebildiniz mi bu sorunu?
Bölge değiştirdikten sonra düzeldi biraz, fakat düşük ışıkta eskisi kadar olmasa da yine yüzde oynama oluyor.

Üst Alt