Sohbet nedir bu xiaomi?

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yazdığınız sorunları her gün 100 kişi yazıyor ve yanıtlanıyor. Site üzerinde de var bu sorunlar ve çözümleri. Merak ediyorum Samsung'da ya da Apple'da sorun yaşadığınızda nereye yazıyorsunuz?

Çok baktım fakat ne yazık ki çözüm falan yok. Belirttiğim gibi bütün sorunların çözümünü o sürekli bahsettiğiniz güncellemeye bağlamışsınız. Fakat güncellemeyle falan da hiçbir şeyin düzeldiği yok. Bu çentiği gizleme özelliğinin kaybolmasına ne diyorsunuz, nedir çözümü? Madem herşeyin çözümü var söyler misiniz? Çift ekran özelliğini kullan falan mı diyeceksiniz yoksa?

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Yazdığınız sorunları her gün 100 kişi yazıyor ve yanıtlanıyor. Site üzerinde de var bu sorunlar ve çözümleri. Merak ediyorum Samsung'da ya da Apple'da sorun yaşadığınızda nereye yazıyorsunuz?
Arkadaşım ben kamera sorununu yabancı forumlara, buraya, Xiaomi ye yazdım hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Madem bu kadar polemik oluşturdunuz burda durduk yere bi bulsana hadi çözümünü :) İnsan bi beklenti ile alıyor cihazı istemediğini bulamayınca canı sıkılınca buraya yazıyor bunda garip bişey göremiyorum ben sizin tepkinizden başka. Şahsen ben j7 pro kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım samsungda yazacak yer aramaya gerek kalmadı. Xiaomi tabikide bi apple samsung değil, bu kadar paraya bu kadar hizmet diyorum ben. Ama arkadaşın üzerine bu kadar gitmen çok gereksiz

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
I
Arkadaşım ben kamera sorununu yabancı forumlara, buraya, Xiaomi ye yazdım hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Madem bu kadar polemik oluşturdunuz burda durduk yere bi bulsana hadi çözümünü :) İnsan bi beklenti ile alıyor cihazı istemediğini bulamayınca canı sıkılınca buraya yazıyor bunda garip bişey göremiyorum ben sizin tepkinizden başka. Şahsen ben j7 pro kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım samsungda yazacak yer aramaya gerek kalmadı. Xiaomi tabikide bi apple samsung değil, bu kadar paraya bu kadar hizmet diyorum ben. Ama arkadaşın üzerine bu kadar gitmen çok gereksiz

İlginç bir şekilde reddediyorlar :D Yani amacım kötülemek değil arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum. Ben bu karşılaştıklarımı buraya yazmamın nedeni böyle iyi bir telefonda böyle basit hataların oluşu ve çözümlerinin olmayışı.

MiuiEmre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
18
O reklam sorununu ben giderdim reklam çıkan her uygulamanın ayarlarına girin tavsiye al diye bi ayar var onu kapatın düzelio

Casim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Casım
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Ben telefondan memnunum ve eleştiririm. Hangi ürün olursa olsun.

Progressive

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3

Xiaomi'nin kamera yazılımlarının sıkıntılı olduğu kaç senedir bilinen bir şey. Araştırmadan almamalıydınız. Yeni yeni geliştirmeye başladılar. Samsung güncelleme mi veriyor özellik mi ekliyor bir şey mi yapıyor sorun çıkarsın tabiki stabil olacak. Biz Apple ı da biliyoruz her yeni sürüm çıkışında hata var şu var bu var diye ortalık inliyor. Whatsapp üzerinden gönderilen bir karakterle telefon çökertiliyordu geçtiğimiz sene. Sonuç olarak hiçbiri 4 4 lük değil beğenmiyorsanız satarsınız.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Gercekten ilginc tartışmalar oluyor ama bir mesaja takıldım
"aylarca arastirdim kimse miui 'nin boyle oldugunu soylemedi".
Yapmayın arkadaşlar, yahu sadece ben miui hakkinda onlarca mesaj yazdim donanım haberde.

Hemen hemen tum incelemelerde xiaomi kameralarındaki performans sorunlarına değiniliyor, forumlarda yazılıp çiziliyor. Karşılaştirmalar yapılıyor notlar veriliyor vs

Mi 8 kullanmama rağmen "mi8 kamera" yazarak arattim cikan inceleme yazısı burda, gun isiginda bile detay kaybindan bahsedilip, ozellikle video puanina dusuk (88) vermişler

Xiaomi telefonlarında iki sey sizi tatmin etmez

1 -kamera yazilimi ekseriyetle berbattir

2-miui de her zaman bug'lar vardır.

Sayet ben bu sorunları çözebilirim diyorsaniz bu cihazları almaniz tavsiye edilir.

Ben imkan var ise böyle kullanicilarin iphone almasini yoksa, samsung gibi huwaie gibi markalara yonelmelerini tavsiye ederim.

Root veya rom atmak icin yazılım bilgisi gerekmez ayrica

Son düzenleme:

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yapmayın arkadaşlar, yahu sadece ben miui hakkinda onlarca mesaj yazdim donanım haberde.

Hemen hemen tum incelemelerde xiaomi kameralarındaki performans sorunlarına değiniliyor, forumlarda yazılıp çiziliyor. Karşılaştirmalar yapılıyor notlar veriliyor vs

Mi 8 kullanmama rağmen "mi8 kamera" yazarak arattim cikan inceleme yazısı burda, gun isiginda bile detay kaybindan bahsedilip, ozellikle video puanina dusuk (88) vermişler

Sayet ben bu sorunları çözebilirim diyorsaniz bu cihazları almaniz tavsiye edilir.

Ben imkan var ise böyle kullanicilarin iphone almasini yoksa, samsung gibi huwaie gibi markalara yonelmelerini tavsiye ederim.

Su an bölge olarak Gürcistan seçili ve kamerası fena değil. Benim derdim kötü oluşu değil bakın tekrar söylüyorum. İyi olan bi telefonun kötü gibi davranması.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Su an bölge olarak Gürcistan seçili ve kamerası fena değil. Benim derdim kötü oluşu değil bakın tekrar söylüyorum. İyi olan bi telefonun kötü gibi davranması.
Genel olarak sorun sıkıntı da bu ancak benim bu konuda savunduğum nokta da, bu paraya bu kadar oluyor şeklinde... Ufak tefek yazılımsal sıkıntılar olmasa zaten fiyatı diğer markalar gibi olur bence...

Olayın bu boyutunu ısrarla görmezden gelmek isteyenler bu marka ile mutlu mesut olamaz. ;)

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Xiaomi'nin kamera yazılımlarının sıkıntılı olduğu kaç senedir bilinen bir şey. Araştırmadan almamalıydınız. Yeni yeni geliştirmeye başladılar. Samsung güncelleme mi veriyor özellik mi ekliyor bir şey mi yapıyor sorun çıkarsın tabiki stabil olacak. Biz Apple ı da biliyoruz her yeni sürüm çıkışında hata var şu var bu var diye ortalık inliyor. Whatsapp üzerinden gönderilen bir karakterle telefon çökertiliyordu geçtiğimiz sene. Sonuç olarak hiçbiri 4 4 lük değil beğenmiyorsanız satarsınız.
Teşekkür ederim satmak gibi bi akıl verdiğiniz için çok yaratıcı güzel bir çözüm :) Ben zaten çok fazla araştırdım bu yüzü berbat etmesini hiçbiyerde görmemiştim bu forumda bu sıkıntıyı sık sık dile getiren insanda benim zaten mi 8 lite olarak aradım hep portrelerinde nesnelerde sıkıntı yok sadece insan yüzü olunca sıkıntı çıkıyor buda güncellemeyle düzelir diye düşünüyorum. Ben zaten apple sevmiyorum, android candır :)

Ben sadece kullanıcıyım root rom anlamıyorum malesef. :( Xiaomi de beni tatmin eden performansı ve görünüşü, mavi olanı var bu kadar şık telefon daha hayatımda görmedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayyyyynen öyle, ufak tefek sorunlar ama can sıkıcı şeyler. Güncelleme ile çözülebilecek şeyler kanımca ama böyle LITE, SE modelleri ana modellerine nazaran sanki üvey evlat muamelesi görüyor gibi :)

Üst Alt