Sohbet nedir bu xiaomi?

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Hocam adaway yükle hiçbir yerde tek reklam görme canın sıkılmasın.cihazın ayarlar menüsüne girip "reklam" yada "tavsiye" diye aratırsan bi iki sonuç çıkar ve çıkan o seçenekleri kapatırsan uygulamalarda reklam görmezsin.evet adamlar herşeye reklam koymuş ama çözümünü de oraya bırakmışlar biraz kurcalayıp bul diye :)
Ayarlardan kapatınca da tam kapanmıyormuş heralde, yani azalıyormuş sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence çabuk karar vermeyin evet bahsettiniz hatalar mevcut fakat zamanla duzeltilecektir. Cihaziniz cok sağlam harika bir amiral gemisi katili cihaz. Bi süre ayak uydurmayi deneyin derim :) guncellemeler geliyor hatalar duzeltilecektir. Uygulama kurarak reklamlari engellemek mumkun fakat neden araci kullanayim işide var tabi :)
Evet güncelleme geldi ve çentiği gizleme özelliği kayboldu. İyileştirecekleri yerde daha da kötüye gidiyor. Bakalım daha neler göreceğiz...

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Aynen ayarlardan reklamlari kapamak tam çözüm deil. Yine çıkıyor sadece eskisi kadar çok deil

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Ucuzluğuna ve donanımına diyecek kelime yok ancak yazılım konusunda hakikaten insanın canını sıkıyor. Custom rom seçenekleride var ancak insan düzgün bir stock rom istiyor maalesef. Xiaomi'nin yazılım ekibini değiştirmesi ve MIUI 11'de bu saçmalıkları bize unutturması gerekiyor.
Evet MIUI11 ile birlikte ya hısım ya hasım olucam o zaman Xiaomi ile :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sizin gibi MIUI hayranı bir insan bile bunu söylediyse beklentileri 0'a indirelim biz :D
Hayır hocam, ben Stok rom daki beklentileriniz için dedim....Beni biliyorsunuz, ben ORD hastasıyım ve haftalık güncelleme dozajımı almak durumundayım ve her türlü hatalara rağmen, Beta en iyi ilaç bana göre...sorun olursa, bir önceki roma dönmek olası her zaman...ki, Beta, kararlıdan daha kararlı bana göre

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Açıkçası sosyal medyada telefonun çok abartıldığını düşünüyorum kullanıcısı olaraktan. Tamam çok iyi telefon ancak sonuçta telefon yani ucmuyor veya görünmez olmuyor, bilgisayara dönüşmuyor. Maalesef sosyal medyada abartma huyu var 1 i 1000 yapıyorlar. Ben videolara bakarak degil Mi 5 kullanırken ki duyumlarıma baktim. Yani "Sen eleştiriyorsun ama sana nereden alasin geldi?" Meselesi olmasın diye söylüyorum. Ayrıca yazılım olarak gerçekten bir tuhaf xiaomi, MIUI seviyorum ama değişik yollar gerekiyor tam olarak kullanmak için. Bkz: Face id

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Açıkçası sosyal medyada telefonun çok abartıldığını düşünüyorum kullanıcısı olaraktan. Tamam çok iyi telefon ancak sonuçta telefon yani ucmuyor veya görünmez olmuyor, bilgisayara dönüşmuyor. Maalesef sosyal medyada abartma huyu var 1 i 1000 yapıyorlar. Ben videolara bakarak degil Mi 5 kullanırken ki duyumlarıma baktim. Yani "Sen eleştiriyorsun ama sana nereden alasin geldi?" Meselesi olmasın diye söylüyorum. Ayrıca yazılım olarak gerçekten bir tuhaf xiaomi, MIUI seviyorum ama değişik yollar gerekiyor tam olarak kullanmak için. Bkz: Face id
Aynen ben de zaten aman aman şeyler beklemiyordum alırken ama en azından sıkıntı yaşamam diye umuyordum. Yani en azından düzgün çalışsa yeterdi fakat ne yazık ki gerektiğinden fazla sorunla karşılaştım. Bu donanıma sahip bir telefonda böyle şeylerle karşılaşmak hiç hoş değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hocam, ben Stok rom daki beklentileriniz için dedim....Beni biliyorsunuz, ben ORD hastasıyım ve haftalık güncelleme dozajımı almak durumundayım ve her türlü hatalara rağmen, Beta en iyi ilaç bana göre...sorun olursa, bir önceki roma dönmek olası her zaman...ki, Beta, kararlıdan daha kararlı bana göre

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bu işlerle uğraşmayı seven insanlar için eğlenceli bile olabilir fakat misal ben pek anlamam. Stabil olsun isterim, yapması gerekenleri sorunsuz şekilde yapsa bile yeter benim için. Ne yazık ki şu an hiç öyle değil. En basitinden oyun bile oynayamıyorum ekran yüzünden.

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Beğenmiyorsanız almayın, zorla aldıran olmadı sonuçta. Yüzbinlerce Xiaomi fanı varsa şu dünyada demek ki birşeyleri doğru yapıyor bu firma..

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Beğenmiyorsanız almayın, zorla aldıran olmadı sonuçta. Yüzbinlerce Xiaomi fanı varsa şu dünyada demek ki birşeyleri doğru yapıyor bu firma..
Arkadaş zaten ilk defa almış beğenmememiş bir daha da almaz kendi şirketiniz gibi savunmanız saçma. Cihazların iyi yanı da var kötü yanıda var. Beğenmiyorsanız almayın diye birşey yok.

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Bu yazdıklarımı yaşayacağımı bilseydim almazdım fakat almış bulundum artık ve sorunlarımı dile getirdim belki çözüm bulurum diye. Peki sizce Xiaomi tam ekran sorunu olduğu için mi bu kadar tercih ediliyor, Bölgelere göre özelliklerinin kısıtlandığı için mi yoksa müzik çalar ve video oynatıcı gibi stok uygulamalarında reklam barındırdığı için mi? Bu saydıklarım olmasa sizce de daha iyi olmaz mıydı?

Üst Alt