Soru N11'den Türkiye Garantili Diye Aldığım Telefon da KVK Garantili yazıyor

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
İyi akşamlar arkadaşlar. N11 de "ceptelefonu.online" adlı kullanıcıdan Xiaomi Türkiye garantili Mİ9T aldım. Ancak kapağında sadece KVK garanti etiketi vardı. Daha sonra kutuyu açtım. Ancak, içinden Xiaomi Türkiye garanti bandrolü çıkmadı. Sadece, üzerinde "garanti süresi 2 yıldır" yazan türkçe kullanım kılavuzu çıktı ve KVK teknik servisin şubeleri gösteren bir kağıt çıktı. Bunu üzerine Genpa'nın sitesine girerek İBAN sorgulama yaptım ve telefonunuz Genpa kayıt dışıdır yazısı çıktı. Daha sonra KVK'nın sitesine girerek İBAN sorgulama yaptım. Ancak, burada da telefonun 1 yıl garantili olduğunu gösteren bir yazı çıktı. Telefonu aldığım satıcı firmasını aradığım zamanda, telefonun hem KVK hemde Genpa garantili olduğunu söylediler. Bende telefonu Genpa üzerinden sorgulattığımda kayıt dışı cihazdır yazısını gördüğümü söyledim. Satıcı ise Genpa'nın cihazınızı görebilmesi için telefonunuzu açıp aktivasyon iişlemini yapmam gerektiğini söyledi. Telefonu şu an için henüz çalıştırmadım, sadece kutuyu açtım. Şu durumda bu telefonun Xiaomi Türkiye garantili olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
Hocam sizde mi benim yaşadığımı yaşadınız? :) Bu arada telefonu nereden almıştınız?
yaşamadım sadece şüphe vardı ama elimde belgeler olduğu için hertürlü kendimi savunabilirim sitenin fotoğrafını falan almıştım garanti olsun diye ama şüphem falan kalmadı benim telefonum redmi note 7 bu arada :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam beklemedeyim :).
tmm dönerim ben sana merak etme en fazla 40 dk sonra burdayım :)

Oyla:

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
Arkadaşlar ürünümü sorgulattım ve bu şekilde bir yazı çıktı. Bu ne anlama gelmektedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
Arkadaşlar ürünümü sorgulattım ve bu şekilde bir yazı çıktı. Bu ne anlama gelmektedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
soıkıntı yok uluslararası vrrsiyondur diyor bendede aynısını demişti

Oyla:

Arawn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
24
Ben de aynı satıcıdan Mi 9T aldım ve kutunun üstüne KVK etiketi yapıştırılmıştı ben de Xiaomi Türkiye Garantili olarak almıştım Hepsiburada dan umarım sorun çıkmaz

Oyla:

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
Ben de aynı satıcıdan Mi 9T aldım ve kutunun üstüne KVK etiketi yapıştırılmıştı ben de Xiaomi Türkiye Garantili olarak almıştım Hepsiburada dan umarım sorun çıkmaz
Hocam Xiaomi Türkiye garantili olduğunu nasıl anladınız?

Oyla:
Üst Alt