Sohbet MIUI 11 den tek beklentim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Ya arkadaşlar yapmayın daha yeni Mi9SE aldım içimi kararttınız resmen. Ama görünen köy de kılavuz istemez :(

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
MİUİ 7 8 nasıldır bilemem, kullanmadım. Ama Miui 9 kullandım ve söyleye bilirim ki, hayatımda gördüğüm en akıcı, hızlı ve sorunsuz arayüzdü. Miui 9.5 ve 9.6. Mi 8 ilk çıktığında bu arayüz ile gelmişti. MİUİ 10 Xiaominin cihaz fazlalığından ve developer azlığından stabil yapamadağı bir arayüz. Umut ediyorum ki, Miui 11 sorunsuz bir şekilde gelir, zira arayüze göre telefondan bıkan değişen binlerce kişi var.
MİUİ 7 8 nasıldır bilemem, kullanmadım. Ama Miui 9 kullandım ve söyleye bilirim ki, hayatımda gördüğüm en akıcı, hızlı ve sorunsuz arayüzdü. Miui 9.5 ve 9.6. Mi 8 ilk çıktığında bu arayüz ile gelmişti. MİUİ 10 Xiaominin cihaz fazlalığından ve developer azlığından stabil yapamadağı bir arayüz. Umut ediyorum ki, Miui 11 sorunsuz bir şekilde gelir, zira arayüze göre telefondan bıkan değişen binlerce kişi var.
Hiç umitlenmeyin MIUI 11 10 dan da ya daha kotu olucak yada aynı birkaç ufak degisiklikle gelecek 11 sürümü 10 dan iyi olursa yada daha farklı yenilik olursa xiomi tel satamaz bu onların istemediği. Bir durum yani her yazılımda tel bozmak ve yavaşlatmak sonra kullanıcıya yeni tel.aldurmak bunların kafası buna çalışıyor ama kendileri bilir ben xiomi kullanıyorum 2017 den beri ama gel gelelim kimseye ne aldirdim nede tavsiye ettim bu nedenle hiç umitlenmeyin

ichburak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Bilgisayar Müh
Konular
52
benimde tek beklentim instagram story sorunu gif yüklüyorum görüntü 144p ya instadan ya da telefondan bakıcaz artık

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Burak Özkılıç

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Bende mi9t aldım ama keyfimden almadım:)
One plus 7 ve opponun bir kaç modeline baktım, o markalara givenemedigimden( kullanmadığım için) tekrar xiaomi telefon aldım.
Root için 3-4 gün var. Ondan sonra bakacağım sorun var mı diye. Umarım bildirim sorunu yaşamam.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Hiç umitlenmeyin MIUI 11 10 dan da ya daha kotu olucak yada aynı birkaç ufak degisiklikle gelecek 11 sürümü 10 dan iyi olursa yada daha farklı yenilik olursa xiomi tel satamaz bu onların istemediği. Bir durum yani her yazılımda tel bozmak ve yavaşlatmak sonra kullanıcıya yeni tel.aldurmak bunların kafası buna çalışıyor ama kendileri bilir ben xiomi kullanıyorum 2017 den beri ama gel gelelim kimseye ne aldirdim nede tavsiye ettim bu nedenle hiç umitlenmeyin
Az kaldi cikinca gorecegiz artik

Sent from my MI 9 using Tapatalk

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
Redmi note 7 miroom 8.9.22 rom kullanıyorum ve gercekten cok stabil eu ve diger romlara nazaran ayriyetten bildirim bildirim evet bundan bizlerde muzaripiz ama kilit ekrani bildirim leri olsun ve diger bildirimlerde hic bir problem yok miroom deneyin gercekten tavsiye ederim fotoğraf konusundada ornek bırakabilirim gcam v5 kullaniyorum fotoğraf gece 3 civari cekim yapildi xiaomi tarafinda tek sevmedigim sey bu telefonu alan insanlar twrp atmayi ogreniyor rom atmayi ogreniyor sagolsjn insanlari bilgilenrimeyi seviyorlar ya cok sacma kararlk romla geliyor ve kendi kamera uygulamisiyla çektiği fotoğraflar leş hayla telefon cikarmaya uğraşıyorlar bence herseyi birakip yazilim yonune odaklanmalilar neyse bosuna haykiriyoruz iyi geceler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Her şeyi hallettim whatsappta da sıkıntı yok ama Instagram bildirimleri asla düzelmiyor 1 günün öncesinin mesaji bildirime şimdi düşüyor

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Arkadaşlar tek yol AOSP kullanmak. Başka bir yolu yok ne yazık ki.

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
3 yıla yakındır redmi note 4 kullanıyordum 2 haftadır redmi note 7ye geçtim, kesinlikle söylüyorum bir dahaki telefonum kesinlikle Xiaomi olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt