- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 26
Ya arkadaşlar yapmayın daha yeni Mi9SE aldım içimi kararttınız resmen. Ama görünen köy de kılavuz istemez
MİUİ 7 8 nasıldır bilemem, kullanmadım. Ama Miui 9 kullandım ve söyleye bilirim ki, hayatımda gördüğüm en akıcı, hızlı ve sorunsuz arayüzdü. Miui 9.5 ve 9.6. Mi 8 ilk çıktığında bu arayüz ile gelmişti. MİUİ 10 Xiaominin cihaz fazlalığından ve developer azlığından stabil yapamadağı bir arayüz. Umut ediyorum ki, Miui 11 sorunsuz bir şekilde gelir, zira arayüze göre telefondan bıkan değişen binlerce kişi var.
MİUİ 7 8 nasıldır bilemem, kullanmadım. Ama Miui 9 kullandım ve söyleye bilirim ki, hayatımda gördüğüm en akıcı, hızlı ve sorunsuz arayüzdü. Miui 9.5 ve 9.6. Mi 8 ilk çıktığında bu arayüz ile gelmişti. MİUİ 10 Xiaominin cihaz fazlalığından ve developer azlığından stabil yapamadağı bir arayüz. Umut ediyorum ki, Miui 11 sorunsuz bir şekilde gelir, zira arayüze göre telefondan bıkan değişen binlerce kişi var.
Hiç umitlenmeyin MIUI 11 10 dan da ya daha kotu olucak yada aynı birkaç ufak degisiklikle gelecek 11 sürümü 10 dan iyi olursa yada daha farklı yenilik olursa xiomi tel satamaz bu onların istemediği. Bir durum yani her yazılımda tel bozmak ve yavaşlatmak sonra kullanıcıya yeni tel.aldurmak bunların kafası buna çalışıyor ama kendileri bilir ben xiomi kullanıyorum 2017 den beri ama gel gelelim kimseye ne aldirdim nede tavsiye ettim bu nedenle hiç umitlenmeyinMİUİ 7 8 nasıldır bilemem, kullanmadım. Ama Miui 9 kullandım ve söyleye bilirim ki, hayatımda gördüğüm en akıcı, hızlı ve sorunsuz arayüzdü. Miui 9.5 ve 9.6. Mi 8 ilk çıktığında bu arayüz ile gelmişti. MİUİ 10 Xiaominin cihaz fazlalığından ve developer azlığından stabil yapamadağı bir arayüz. Umut ediyorum ki, Miui 11 sorunsuz bir şekilde gelir, zira arayüze göre telefondan bıkan değişen binlerce kişi var.
Ben direk söverdim hocam ah Bi duysalarIrkçılık dedim ya demesemiydim?
Neyse, xiaominin duyduğunu bilsem daha çok diyeceğim var.
Az kaldi cikinca gorecegiz artikHiç umitlenmeyin MIUI 11 10 dan da ya daha kotu olucak yada aynı birkaç ufak degisiklikle gelecek 11 sürümü 10 dan iyi olursa yada daha farklı yenilik olursa xiomi tel satamaz bu onların istemediği. Bir durum yani her yazılımda tel bozmak ve yavaşlatmak sonra kullanıcıya yeni tel.aldurmak bunların kafası buna çalışıyor ama kendileri bilir ben xiomi kullanıyorum 2017 den beri ama gel gelelim kimseye ne aldirdim nede tavsiye ettim bu nedenle hiç umitlenmeyin