Sohbet MIUI 11 den tek beklentim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın kullanıcıadı , eğer İstanbul'da iseniz, bir Hafta sonu sizinle buluşalım ve sizi sorunlarınızdan kurtarayım8=)

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Son düzenleme:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Xiaomiye sesleniyorum:Bende rn7 var forumda biraz gezdim şöyle şeyler okudum"hi-fi ses ve 4k video aktif etme kodu,ses yükseltme ve stereo ses uygulaması,yazı tipi klavye kişiselleştirmek için konumu hindistan yapın,gcam yüklemek için tıklatın vb"

Yav bu kamerayı bu telefona eliyle koyan adamın yapamayıp googlenin yaptığı ne olabilir? Madem bu telefonda hi-fi ses var 4k video yürütme ve çekme var xiaomi neden bunları açmıyorda biz telefonumuzu riske atıyoruz.Birde xiaomi ırkçılık mı yapıyor?Hindistana kişiselleştirme var Türklere yok mu diyor?Ben telefonumu varolupda açması riskli olan garanti kapsamına girmeyen bazı özelliklerden mahrum şekilde kullanmak zorunda mıyım?

Samsungda iphone de böyle bir hata söz konusu bile değil.Ama bizdede zenginlik söz konusu değil.

Not:Kendimi riske atarak bunları yazıyorum. Ama bazı kusurlarda dile getirilmedikçe çözülmüyor.

Özet:Güncellemeyle en fazla birkaç tane kişiselleştirme gelir.Fazla şey beklemeyin.

Edit:Miui 11 gelirse ben yüklemiyecem.Yeni telefonları satılsın diye eskilerini yavaşlatıyorlar. Şuan miui 9u geri yüklemek isteyen birçok vatandaş var. Hepsi güncellediğine bin pişman. Sizde pişman olmak istemiyorsanız. Miui10da kalın. Birkaç hata düzeltilir belki ama yeni telefonlarını kullanmıyorsanız peformans baya düşer.

Edit2:Xiaomilerde bildirim sorunu vardır. Yok diyenler telefondan anlamıyordur.

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Xiaomiye sesleniyorum:Bende rn7 var forumda biraz gezdim şöyle şeyler okudum"hi-fi ses ve 4k video aktif etme kodu,ses yükseltme ve stereo ses uygulaması,yazı tipi klavye kişiselleştirmek için konumu hindistan yapın,gcam yüklemek için tıklatın vb"yav bu kamerayı bu telefona eliyle koyan adamın yapamayıp googlenin yaptığı şey ne? Madem bu telefonda hifi ses var 4k video yürütme ve çekme var xiaomi neden bunları açmıyorda biz telefonumuzu riske atıyoruz.Birde xiaomi ırkçılık mı yapıyor?Hindistana kişiselleştirme var Türklere yok mu diyor?Ben telefonumu varolupda açması riskli olan garanti kapsamına girmeyen bazı özelliklerden mahrum şekilde mi kullanmak zorundayım. Samsungda iphone de böyle bir hata söz konusu bile değil.Ama bizdede zenginlik söz konusu değil.
Not:Kendimi riske atarak bunları yazıyorum. Ama bazı kusurlarda dile getirilmedikçe çözülmüyor.
Özet:Güncellemeyle en fazla birkaç tane kişiselleştirme gelir.Fazla şey beklemeyin.
Kendinizi niye riske attığınızı düşünüyorsunuz? Burası özgür bir Platforrm ve kimse uslubunu bozmazsa, küfür ve hakaret etmediği müddetçe, istediğini yazmak da serbest...keşke yazılanları Xiaomi de duysa da, sorunları çözse

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Kendinizi niye riske attığınızı düşünüyorsunuz? Burası özgür bir Platforrm ve kimse uslubunu bozmazsa, küfür ve hakaret etmediği müddetçe, istediğini yazmak da serbest...keşke yazılanları Xiaomi de duysa da, sorunları çözse

Irkçılık dedim ya demesemiydim?
Neyse, xiaominin duyduğunu bilsem daha çok diyeceğim var.

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Arkadaşlar telefon üretme konusunda seriye bağlamış bir firmanın yazılım konusunda çok birşey yapacağını düşünmüyorum. Redmi 7 serisi yeni çıkmışken 8 serisi duyuruldu, k20 yeni çıkmışken 30 konuşulmaya başlandı. Farkındamısınız bilmem ama firma kendi telefon çöplüğünü oluşturuyor. Bu kadar modele yazılım güncellemesi yetiştirmeleri imkansız.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın kullanıcıadı , eğer İstanbul'da iseniz, bir Hafta sonu sizinle buluşalım ve sizi sorunlarınızdan kurtarayım8=)

Sayın kullanıcıadı , sizden çok Özür dilerim, ilk mesajınızı tekrar okudum da, ben yanlış anlamışım....siz bir tesbitte bulunmuş, yardım istememişsiniz...zaten size göre tüm ayarlar yapılmış olmasına rağmen eğer bildirimler gelmiyorsa, kimse bu sorunu çözemez düşüncesindesiniz...tekrardan size yardımcı olmak istediğim için atmış olduğum yukarıdaki mesajdan dolayı beni bağışlamanızı sizden istirham ediyorum....teşekkürler

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Benim tek beklentim
Mesajı okumadığım halde kaybolan bildirim sayılarına çözüm bulmaları. Uygulamaya girip çıksam bile mesajı sonra olurum diyince üstündeki sayı kaybolmasın.
Küçük bir ayar ile isteyen önceki gibi isteyen yeni hali ile kullanabilir gibi geliyor.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
MIUI 9 adamdır. Simgesi bile yeter şimşek , yıldırım. Ama miui 10 kullanıyorum tabi normal olarak. Keşke son versiyon eu rom ile miui 9 kullanabilsek...

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
MİUİ 7 8 nasıldır bilemem, kullanmadım. Ama Miui 9 kullandım ve söyleye bilirim ki, hayatımda gördüğüm en akıcı, hızlı ve sorunsuz arayüzdü. Miui 9.5 ve 9.6. Mi 8 ilk çıktığında bu arayüz ile gelmişti. MİUİ 10 Xiaominin cihaz fazlalığından ve developer azlığından stabil yapamadağı bir arayüz. Umut ediyorum ki, Miui 11 sorunsuz bir şekilde gelir, zira arayüze göre telefondan bıkan değişen binlerce kişi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt