Sohbet MIUI 11 den tek beklentim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Çok haklısın çamur atmayın deniliyor da genelde ama çamur atılmıcak gibi değil yok efendim neymiş rom yükleyin ben istemiyorum yüklemek :D
Xiaomi slogan kullanmalı, cihazlarımız son kullanıcıya uygun değildir diye :)

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Daha önce de yazdım XİAOMİ kullanacak adam, twrp,rom,root,magisk,BL vs bu terimleri TC Kimlik nosu gibi bilecek ve unutmayacak... Yoksa ben Global resmi sürüm alayım, cihaz kendi kendine güncellesin, dolby tadında ses, gcam ayarında kamera çeksin diye beklersen, çok beklersiniz.....
Bu saydıklarınla bildirim sorununun ne alakası var? her cihazımda EU beta kullandım, RN7 de 3-4 farklı custom rom denedim hepsi aynı bildirim problemi var. Cihazda dolby ses varmış, gcam efsane çekiyormuş, cihaz en günceliymiş yahu bildirimler sorunsuz gelmiyorsa bu saydıklarının ne önemi var?

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Bir telefonun raminin yarısı sistemin olur musmoking~~.mesela 64 gb telefon aldınız 32gb kullanabiliyorsunuzheadbang~~.bendede onun gibi bişey oldu.4gb ramli diye aldım 2gb sistemin çıktı:@.Güncellemeyle azaltırlar inşallah:^).

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu saydıklarınla bildirim sorununun ne alakası var? her cihazımda EU beta kullandım, RN7 de 3-4 farklı custom rom denedim hepsi aynı bildirim problemi var. Cihazda dolby ses varmış, gcam efsane çekiyormuş, cihaz en günceliymiş yahu bildirimler sorunsuz gelmiyorsa bu saydıklarının ne önemi var?

Boşuna miui 11 bekleme diyorum işte ?

Bak yıllardır xiaomi kullanıyorsun ve çözüm bulunamamış hala miui 11 diyorsun ?

Boşuna beklentiye girmeyin diyorum...

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Miui 11 ile birlikte "Sıvı Soğutma"sistemi gelecek, sıkıntılar bitecek hatta bir rivayete göre amiral modellere özgü güneş enerji destekli batarya olacağı yönünde duyumlar var haha--
Oyle bisey olursa suralemi xiaomi ye geciririm :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bende bildirim problemi yok diyenler WhatsApp, telegram, instagram, Twitter, Facebook... kullanmayan arkadaşlar. Sadece SMS geldiği için haliyle bildirim sıkıntısı çekmiyorlar :)

Neredeyse 6 7 farklı xiaomi telefon kullandım farklı farklı sürümlerle, hepsinde ortak sıkıntı bildirimler
Böyle bir kanıya nasıl vardınız merak ettim doğrusu. Ben sizin bahsettiğiniz uygulamaların hepsini kullanıyorum ve hepsinden sorunsuz şekilde bildirim alıyorum.
Konu sahibi de ricacı olmuş ama benim hakikaten bildirim sorunum yok. Ne yapayım yani? Bu yaştan sonra yalan mı söyliyeyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşuna miui 11 bekleme diyorum işte ?

Bak yıllardır xiaomi kullanıyorsun ve çözüm bulunamamış hala miui 11 diyorsun ?

Boşuna beklentiye girmeyin diyorum...
8=)giggle~~Yes~~

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Bildirim simge sorunu Custom Romlarda halletmişler ama bende orjinal kullanmayı sevdiğimden Global Rom a döndüm.Cihazım Redmi Note 7
Yıllarca edindiğim tecrübe şu Güncellemeyle cihazın tabiri caizse DNA si ile oynuyorlar.Hiçbir güncelleme hayra gelmiyor inanın hepsi zarar.Zaten her güncellemede performans artırsalar pili düşürseler kimse yeni telefon almaz.

Bknz:Youtube "planlı eskitme" "Apple işlemci yavaşlatma"

Arayüz harika yani ben extra bişey beklemiyorum şu pili düzeltsinler dyeceğimde oda olmuycak zira bunların hepsi bile bile yapılan şeyler bu firmalara zerre güvenim yok.4000 mah pil hiç hakkını vermiyor. Miui 11 de yüklemiyeceğim göz boyamadan birşey olmuycak buna eminim elle tutulur birşey yapamıyorlar/yapmak istemiyorlar.

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Abi WhatsApp'da yeni mesaj yerine tıklamayıp görmezden geldiğim mesajı tekrar tekrar gösteriyor. İlla ona tıklatıcak. Hayır garip tarafı bazen yeni mesajı gösteriyor. Salak, aptal cihazlar başka bir şey değil. 3 kuruş az vericez diye rezil olduk bu markaya geçip. Güncelleme ile düzeltilir, güncelleme ile düzeltilir diye diye 4. telefonum Mi 8'e kadar geldim. Lanet olsun, bu son cihazımdı. Miui 11'den de bir şey bekleme. Keşke tek problem bildirim olsa. İnstagram'da kalite rezilliği, kasmalar, donmalar.. Konser alanında, araç içerisinde yüksek bassı olan bir müziği video çekerken, videodaki seslerin leş gibi çıkması, müzikten bir halt anlaşılmaması.. Üstelik amiral gemisi mi 8'de oluyor bu :D gerçi eski cihazlarım redmi note 5, mi note 3, mi 5 vs hepsi aynıydı. Neyse çok uzatmadan tekrar söylüyorum bir beklentiniz olmasın. 1çözülür, 3 gelir.

Samsung'un aynı sisteme sahip cihazı 1000 lira pahalıysa, hak ettiğinden pahalıymış. Elime bi samsung s9 alıyorum, gerçekten ekrana baktığında bile hissettiriyor aradaki kalite farkını. İnstagrama aynı resmi çekip atıyoruz, hikayelerde benimki hesap makinesi gibi, s9 kullanan arkadaşımın ayna gibi. Yazık yani, fiyat performans değil, ucuz mal.

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Elim istemsizce beğen butonuna gitti.giggle~~:@headbang~~

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Xiaomi sloganı bu olmalı.....

Xiaomi Deniz suyu gibidir ? Ne içilir,Ne vazgeçilir...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt