Abi WhatsApp'da yeni mesaj yerine tıklamayıp görmezden geldiğim mesajı tekrar tekrar gösteriyor. İlla ona tıklatıcak. Hayır garip tarafı bazen yeni mesajı gösteriyor. Salak, aptal cihazlar başka bir şey değil. 3 kuruş az vericez diye rezil olduk bu markaya geçip. Güncelleme ile düzeltilir, güncelleme ile düzeltilir diye diye 4. telefonum Mi 8'e kadar geldim. Lanet olsun, bu son cihazımdı. Miui 11'den de bir şey bekleme. Keşke tek problem bildirim olsa. İnstagram'da kalite rezilliği, kasmalar, donmalar.. Konser alanında, araç içerisinde yüksek bassı olan bir müziği video çekerken, videodaki seslerin leş gibi çıkması, müzikten bir halt anlaşılmaması.. Üstelik amiral gemisi mi 8'de oluyor bu
gerçi eski cihazlarım redmi note 5, mi note 3, mi 5 vs hepsi aynıydı. Neyse çok uzatmadan tekrar söylüyorum bir beklentiniz olmasın. 1çözülür, 3 gelir.
Samsung'un aynı sisteme sahip cihazı 1000 lira pahalıysa, hak ettiğinden pahalıymış. Elime bi samsung s9 alıyorum, gerçekten ekrana baktığında bile hissettiriyor aradaki kalite farkını. İnstagrama aynı resmi çekip atıyoruz, hikayelerde benimki hesap makinesi gibi, s9 kullanan arkadaşımın ayna gibi. Yazık yani, fiyat performans değil, ucuz mal.