Sohbet MIUI 11 den tek beklentim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lsaml

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
39
Abi WhatsApp'da yeni mesaj yerine tıklamayıp görmezden geldiğim mesajı tekrar tekrar gösteriyor. İlla ona tıklatıcak. Hayır garip tarafı bazen yeni mesajı gösteriyor. Salak, aptal cihazlar başka bir şey değil. 3 kuruş az vericez diye rezil olduk bu markaya geçip. Güncelleme ile düzeltilir, güncelleme ile düzeltilir diye diye 4. telefonum Mi 8'e kadar geldim. Lanet olsun, bu son cihazımdı. Miui 11'den de bir şey bekleme. Keşke tek problem bildirim olsa. İnstagram'da kalite rezilliği, kasmalar, donmalar.. Konser alanında, araç içerisinde yüksek bassı olan bir müziği video çekerken, videodaki seslerin leş gibi çıkması, müzikten bir halt anlaşılmaması.. Üstelik amiral gemisi mi 8'de oluyor bu :D gerçi eski cihazlarım redmi note 5, mi note 3, mi 5 vs hepsi aynıydı. Neyse çok uzatmadan tekrar söylüyorum bir beklentiniz olmasın. 1çözülür, 3 gelir.

Samsung'un aynı sisteme sahip cihazı 1000 lira pahalıysa, hak ettiğinden pahalıymış. Elime bi samsung s9 alıyorum, gerçekten ekrana baktığında bile hissettiriyor aradaki kalite farkını. İnstagrama aynı resmi çekip atıyoruz, hikayelerde benimki hesap makinesi gibi, s9 kullanan arkadaşımın ayna gibi. Yazık yani, fiyat performans değil, ucuz mal.
Keşke almadan önce görseydim bu yorumu o kadar doğru ki

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Öncelikle ben sizin kardeşiniz değilim, lütfen üsluba dikkat edelim... Attığınız SS lere ilave olarak ekteki SS lerde ki ayarlarınızı da kontrol edip, cihazı kapatıp açmanızı rica edeceğim... Bakalım düzelme olacakmı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bence hiç yardım etmesen daha iyiydi. Adamın orada ki ''kardeş'' kelimesinde bir art niyet aramak için art niyetli olmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke almadan önce görseydim bu yorumu o kadar doğru ki
Ayar eksiğiniz var. Telefonu kullanmayı bilmiyorsunuz. Bilmiyorsanız almasaydınız. Hem kullanmayı bilmiyorsunuz hem telefona çamur atıyorsunuz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hade iyi forumlar. Mesajlarımı uygunsuz gördünüz demek. Bende durup dururken yazmıştım zaten.
Yazdığınız ve benim sildiğim kelime sizin hoşunuza gidiyorsa ve kalkıp birilerinin de size aynı şekilde hitap etmesi hoşunuza gidecekse, benim için hiç mahsuru yok, istediğinizi istediğiniz şekilde yazabilirsiniz, ama yazmadan önce lütfen Kurallar ımızı okuyunuz...teşekkürler

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
İlginiz için teşekkür ederim..skorpi deniyorum

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Bu konun b.ku çıktı
Çıkar tabi dostum millet gelip güzelce sorunlardan bahsedip muhabbet ederken 3-5 terbiyesiz üslubu bozuk gelip savunmaya geçiyor. Burada ki herkes xiaomi kullanıcısı yani bir samsung, iphone kullanıcısı yok herkes xiaomi kullanıyor kim neden durup durmadık yerde kullandığı telefonu kötülesin? bir sorun yaşıyor ki gelmiş buraya yazıyor, bildiriyor. Sözde sorun yaşamayan adamların gelip konuyu ''bende sorun yok önce kullanmayı öğrenin'' gibi edepsizce provoke etmesine mi yanarsın bu mesajların forumun saygın bildiğimiz adamlarının beğenmesine, desteklemesine mi yanarsın.

Bu kadar insan sorun yaşıyor kardeşim bu kadar basit. Bu forumda bunu dile getiremeyeceksek, dile getirince önce kullanmayı öğrenin gibi şeyler duyacaksak bence burada işimiz yok demektir.

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Yazdığınız ve benim sildiğim kelime sizin hoşunuza gidiyorsa ve kalkıp birilerinin de size aynı şekilde hitap etmesi hoşunuza gidecekse, benim için hiç mahsuru yok, istediğinizi istediğiniz şekilde yazabilirsiniz, ama yazmadan önce lütfen Kurallar ımızı okuyunuz...teşekkürler

İyi forumlar.

lsaml

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
39
Bence hiç yardım etmesen daha iyiydi. Adamın orada ki ''kardeş'' kelimesinde bir art niyet aramak için art niyetli olmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayar eksiğiniz var. Telefonu kullanmayı bilmiyorsunuz. Bilmiyorsanız almasaydınız. Hem kullanmayı bilmiyorsunuz hem telefona çamur atıyorsunuz.
Bu ayarları yapmayı ben de biliyorum ki yaptım sorunlar var giderilemeyen merak etmeyin aldıktan 5 dakika sonra yapmadım bu yorumu.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkes eteklerindeki taşları döktü, usluplar bozulmaya başladı, o nedenle konu daha fazla yorumlara kapaıtılmıştır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt