Sohbet MIUI 11 den tek beklentim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Zaten EU kullanıyorum. Her kullandığım xiaomi cihaza EU beta kurdum yine aynı emin ol 2-3 mesaj düzgün gelse 4.mesaj yine ya ses çıkmıyor ya ekranı uyandırmıyor yada daha önce okuyup geçtiğin mesajı tekrar üstte gösteriyor.

EU, miroom, global, Miui pro vs. hepsi aynı halt hiç bir şey fark etmiyor. Hepsinin temeli MIUI o yüzden bu sorunlar.
Haklı olabilirsiniz bir şey diyemem. Belki cihazdan da fark ediyordur.
Genel olarak miui de ciddi oranda bildirim sorunu var en sorunsuzu eu beta.
Bildirimler konusunda en sorunsuz iphone.
Hem bildirim gelme hemde bildirim arayüzü mükemmel çalışıyor.
Oğlan da Samsung A50 var onda da bazen bildirim sorunu oluyor.

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Bu kadar konuşuyoruz ama sonuç yok malesef mi 9 eu 10.02 stabil rom kullanıyorum.whatsapp bildirimi bazen geliyor bazen gelmiyor(Whatsapp kontrol ediliyor bildirimi alıyorum) 4g de modemde oluyor (aile koruması 2sindede yok) bütün gerekli ayarları yaptım.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok sevgili bir dostum, tüm ayarlarımı defalarca kontrol etmeme rağmen, WhatsApp bildirimleri Kilit ekranıma bir türlü gelmiyor dedi...ben de kendisine gayet ukalaca, kesin bir yerde gözden kaçırdığın bir ayar vardır, yoksa gelmemesi mümkün değil, bunlar genel olarak kullanıcıların eksikliklerinden kaynaklanıyor dedim ve bana çok kızdı...bir kaç gün sonra kendisini ev numarasından aradım ve şurada şu varmı vs diye sordum ve bir yerde bir ayar eksikliğini tesbit ettim, düzelttik ve bildirimler birdenbire gelmeye başladı....hatta eskiden şikayet eden adam, çoğu zaman rahatsız olmasından dolayı, bildirimleri kapatmaya başladı...merak edenlere, arkadaşım Mi6 kullanıyor...bunları neden mi anlattım? hiiçççç, öylesine...herkese sevgilerimle

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Çok sevgili bir dostum, tüm ayarlarımı defalarca kontrol etmeme rağmen, WhatsApp bildirimleri Kilit ekranıma bir türlü gelmiyor dedi...ben de kendisine gayet ukalaca, kesin bir yerde gözden kaçırdığın bir ayar vardır, yoksa gelmemesi mümkün değil, bunlar genel olarak kullanıcıların eksikliklerinden kaynaklanıyor dedim ve bana çok kızdı...bir kaç gün sonra kendisini ev numarasından aradım ve şurada şu varmı vs diye sordum ve bir yerde bir ayar eksikliğini tesbit ettim, düzelttik ve bildirimler birdenbire gelmeye başladı....hatta eskiden şikayet eden adam, çoğu zaman rahatsız olmasından dolayı, bildirimleri kapatmaya başladı...merak edenlere, arkadaşım Mi6 kullanıyor...bunları neden mi anlattım? hiiçççç, öylesine...herkese sevgilerimle

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

skorpi kardeş böyle eklediğim için kusuru bakma yardımcı olursan sevinirim..

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 22

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16

Hocam belki konuda 3-4 defa bahsettim ama yine bahsedeyim. Olay bildirimlerin gelmemesi değil, bildirimlerin stabil olarak gelmemesi. Cihaz sürekli masamın üstünde bazen bildirim geliyor kafamı çeviriyorum ekran uyanmamış, bazen bakıyorum ekran uyanıyor ne oldu lan diyorum bakıyorum bildirim gelmiş ama ses yok. Aktif kullanırken de görmezden geldiğin bildirim varsa ve başkası da bunun üzerinde whatsapp mesajı attıysa sana o görmezden geldiğin bildirimi gösteriyor yeni bildirimi değil. Bu tür sorunlardan bahsediyoruz ama hala bir ayar eksikliğidir gidiyor.

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
beklentilerinizi çok yüksek tutmayın yalnız bu cihazların her türlü desteğiyle ilgilendim sizin aldığınız hataların bildirimlerin vs hiç birine hiç bir cihazda rastlamadım

1- xiaomi cihazlar rom hatalı
2- xiaomi cihazlar kullanıcı kaynaklı hatalı
3- xiaomi cihazlar rom yüklenirken gerekli temizliklerin yapılmaması
4- uygulama durduruldu hatası kullanıcı kaynaklı ve programı yapan kaynaklı yalnız sistem uygulamaları durduruldu hatası çoğunluğu kullanıcı kaynaklı oluyor
bulduğum tespit ettiğim hatalar bunlar cihazlara laf eden herkes önce kendi hatalarına bakmalı

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Hade iyi forumlar. Mesajlarımı uygunsuz gördünüz demek. Bende durup dururken yazmıştım zaten.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16

Ohooo çok eksiğin var bunlar ne ki kimsenin bilmediği çok gizli ayarları yapman lazım. Altı üstü bildirim alacaksın ama bunlarla olmaz yani bunlar bildirim almak için yetmez daha çok ayar yapman lazım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Öncelikle ben sizin kardeşiniz değilim, lütfen üsluba dikkat edelim... Attığınız SS lere ilave olarak ekteki SS lerde ki ayarlarınızı da kontrol edip, cihazı kapatıp açmanızı rica edeceğim... Bakalım düzelme olacakmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt