Sohbet MIUI 11 den tek beklentim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Aod'un samsung'un aod u gibi olması.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
2012 den bu yana miui yazılımı kullanıyorum. ilk telefonum samsung galaxy S te bu yazılımı kullandım daha sonra Google Nexus 5 te devam ettim o kadar beğendim ki en sonunda 2 yıl önce mi6 aldım. Vallahi diyebilirim ki kamerada gece çekimi dışında öyle söylendiği kadar büyük bir sorun yaşamadım. Zaten kamerayı da gcam ile hallettim. Bir ara batarya problemi yaşadım sonra anladım ki batarya şiştiği için bu sorun olmuş yeni batarya aldım. Diyebilirim ki dolu dolu 1 günü çıkarabiliyorum. Bugün mi6 performansında bir samsung almak için en az 3000-3500 ₺ ödemeniz gerek mi9 u söylemiyorum bile. Hem az para veriyim hem de diğer pahalı markalarla (Samsung,huawei,apple vs.) İle aynı kaliteyi beklemek biraz abartı olur. Madem bu kadar şikayetçiyisiniz o zaman bir daha ki cihazınızı diğer markalardan alırsınız. (Sadece tavsiye kimse yanlış anlamasın).

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Bildirim gelmeme sorunlarının %90 ı internet sağlayıcınız ile ilgili. Aile ve çocuk korumaları aktif iken Xiaomi de bildirim gelmeme sorunu oluyor.
Neden xiaomi de oluyor da aynı net sağlayıcı başka markada sorun yapmıyor bunu sordunuz mu kendinize

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
ben Xiaomi yetkilisi miyim. Ben size çözüm önerisi veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size çözüm önerisi verende kabahat. Bildirimsiz günler dilerim.
Beğenmeyen satsın.
Konunun içeriğini bile okumamışsın daha. Bildirim gelmiyor diyen yok kim dedi bildirim gelmiyor diye? daha bugün kardeşime verdiğim EU beta kurulu RN7 de whatsapp mesajları kilit ekranını uyandırmıyordu ne yaptıysam her ayarı denedim yok bildirim gelince kilit ekranı uyanmıyor hatta mesaj atıp denerken bazen bildirimlerin ses bile çıkarmadığını gördüm. Bildirimlerde bir stabilite yok yani özet bu.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
:)

Yardim istemiyorum cunku yardimlik bir durum yok hocam ama diyorsaniz ki ben xiaomi den daha iyi, sorunsuz bir arayüz gelistirdim gel onu yukleyelim seve seve.

Siz bu sorunlarin ayarla vs. ile cozulecegini saniyorsaniz yaniliyorsunuz bakin 5-6 sayfa olmus konu hepsini tek tek okuyun. Sizce bu kadar kullanici ayar yapmayi bilmiyor mu? arka planda baslat, otomatik baslatma, kisitlama yok, kilit ekraninda goster vs. zaten yapilacak belli ayarlar var ve herkes de bu ayarlari biliyor.

Sorun ayar degil, sorun MIUI ın ta kendisi.

Zaten yukarida da belirttim bildirim GELMEME sorunum yok. Bildirimler anlık geliyor ama kafasina gore kilit ekranini bir uyandiriyor bir uyandirmiyor, bildirim sesi bazen geliyor bazen gelmiyor.

Tekrar ediyorum sorun ayarlik degil su ayar olayini atlayalim artik.
Şu yaşadığınız sorunların hepsini yaşadım stok romlarda.
Ne yaptıysam düzelmedi, bazen ses geliyor ekran uyanmıyor veya ses gelmiyor sadece ekran uyanıyor bazende hiç gelmiyor ekranı açınca düşüyor garip garip şeyler.
Ne kadar ayar yaptıysam düzeltememiştim, taki eu beta rom ile tanışana kadar.
Şimdi inanın kadar çok bildirim düzgün şekilde geliyor ki bir çok uygulamanın bildirimlerini kapatmak zorunda kaldım.
Mirom da denedim fakat nasıl yapıyorlar bilmiyorum eu rom ekibi bu sorunu %99 çözmüş çok ender sorun yaşıyorum bildirim konusunda.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Şu yaşadığınız sorunların hepsini yaşadım stok romlarda.
Ne yaptıysam düzelmedi, bazen ses geliyor ekran uyanmıyor veya ses gelmiyor sadece ekran uyanıyor bazende hiç gelmiyor ekranı açınca düşüyor garip garip şeyler.
Ne kadar ayar yaptıysam düzeltememiştim, taki eu beta rom ile tanışana kadar.
Şimdi inanın kadar çok bildirim düzgün şekilde geliyor ki bir çok uygulamanın bildirimlerini kapatmak zorunda kaldım.
Mirom da denedim fakat nasıl yapıyorlar bilmiyorum eu rom ekibi bu sorunu %99 çözmüş çok ender sorun yaşıyorum bildirim konusunda.
Zaten EU kullanıyorum. Her kullandığım xiaomi cihaza EU beta kurdum yine aynı emin ol 2-3 mesaj düzgün gelse 4.mesaj yine ya ses çıkmıyor ya ekranı uyandırmıyor yada daha önce okuyup geçtiğin mesajı tekrar üstte gösteriyor.

EU, miroom, global, Miui pro vs. hepsi aynı halt hiç bir şey fark etmiyor. Hepsinin temeli MIUI o yüzden bu sorunlar.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Mi8 eu Beta, mi room, MIUI MS de bugüne kadar bildirim ile alakalı hiçbir sorun yaşamadım. Bildirim geldiğinde ekranın uyanmaması sorunu da buna dahil. Ama yukarıdaki çoğu insan haklı, insanlar ucuz telefon alıyor diye stabil rom da bildirimlerin gelmeme ihtimalini normalmi karşılaşsınlar? Hem üç kuruş para ödeyeceksin hem de telefondan her şeyi bekleyeceksin mantığı yanlış. Alt tarafı bildirim ya? Nasıl üstesinden gelemiyorlar anlamış değilim..

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
WhatsApp bildirim sorununun root ile falan çözümü var mı?(Sürekli eski bildirim gösterme sorunu) Sırf bu yüzden kullandığım saate de hep yanlış bildirim geliyor alet bir işe yaramıyor.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
ben Xiaomi yetkilisi miyim. Ben size çözüm önerisi veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size çözüm önerisi verende kabahat. Bildirimsiz günler dilerim.
Beğenmeyen satsın.
Mesajınız tarafımca düzenlenmiştir...Lütfen birbirimize daha saygılı hitap edelim...teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt