Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. Daha önce forumda hem konu açtım hem de açılan konuları okudum. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor. Game turbo, gfx tools, 3 parmak ekran görüntüsü alma vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda ve 8 ay daha kullanabileceğim için malum yolla kayıt işlemini yaptırmadım. Acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Hatta forumda global romdan eu roma geçen var mı?

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
yazilim guncellemesinden kaynaklimi oldugunu dusunuyorsunuz yoksa pubg guncellemsinden mi kaynakli
Pubg güncellemesinden tabi ki. Çünkü dün bende dikkat ettim eğik dürbün açarken baya geç acıyor. Bence biraz bekle güncelleme gelir oyun içi.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Öneme sahip değil ama o oyundan başka bi oyun oynamıyorum. Arkadaş ortamı da olduğu için iyi sarıyor. İPhone sevmiyorum bedava verseler almam. Ama açık söylemek gerekirse dün dediğim gibi benim için oyun ve diğer uygulama yada özellik bakımından samsung ve iPhone. Yani iPhone kötü değil ama ben sevmiyorum.

Vallahi üstad, en başından beri takip ediyorum açtığın konuyu.. Bende Mi9t pro kullanıyorum ama saydığın sıkıntıların hiç birini yaşamadım.. Gayet de akıcı oynuyorum.. Dokunmatik sorunu da yaşamıyorum.. Yani bu sorunu yaşayan 5 6 kişi var diye, exynos ile snaodragon u karsilastirmak çok mantıklı gelmiyor.. Size önerim Samsung s10 plus pubg sorun diye Google da arama yapmanız.. Göreceksiniz ki bir sürü insan çıkacak sorun yasayan.. Tabiki bu sorun yaşanıyor diye s10 kötü bir telefon olmayacak.. Tıpkı Mi9t pro nun olmadığı gibi..
Not: 4 arkadaş Mi9t pro kullanıyoruz. Kimi 6 kimi 8 gb.. Hepimiz aynı anda aldık ve sürekli beraber pubg oynuyoruz.. Hiçbirimiz de böyle bir sorun yaşanmadı.. İyi forumlar diliyorum.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Öneme sahip değil ama o oyundan başka bi oyun oynamıyorum. Arkadaş ortamı da olduğu için iyi sarıyor. İPhone sevmiyorum bedava verseler almam. Ama açık söylemek gerekirse dün dediğim gibi benim için oyun ve diğer uygulama yada özellik bakımından samsung ve iPhone. Yani iPhone kötü değil ama ben sevmiyorum.

Anladım hocam , ben de Samsung için aynı şeyi düşünüyorum , her markanın bir dezavantajı var ama senin için en mantıklısı , dönemin hızlı Samsung unu alıp 1.5-2 senede bir, üzerine farkını koyarak devam etmen. Ama bu işin sonu Apple soyliyim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi üstad, en başından beri takip ediyorum açtığın konuyu.. Bende Mi9t pro kullanıyorum ama saydığın sıkıntıların hiç birini yaşamadım.. Gayet de akıcı oynuyorum.. Dokunmatik sorunu da yaşamıyorum.. Yani bu sorunu yaşayan 5 6 kişi var diye, exynos ile snaodragon u karsilastirmak çok mantıklı gelmiyor.. Size önerim Samsung s10 plus pubg sorun diye Google da arama yapmanız.. Göreceksiniz ki bir sürü insan çıkacak sorun yasayan.. Tabiki bu sorun yaşanıyor diye s10 kötü bir telefon olmayacak.. Tıpkı Mi9t pro nun olmadığı gibi..
Not: 4 arkadaş Mi9t pro kullanıyoruz. Kimi 6 kimi 8 gb.. Hepimiz aynı anda aldık ve sürekli beraber pubg oynuyoruz.. Hiçbirimiz de böyle bir sorun yaşanmadı.. İyi forumlar diliyorum.
Her cihazda olmuyor haklisiniz, YouTube da 4 parmak deli gibi pubg oynayanlar var k20 pro ile , ama her donanım fabrikadan aynı çıkmıyor maalesef, bu soruna neyin sebep olduğunu bulmak çok önemli , ben çok pro pubg oynamıyorum ama gayet pro oynadığım bir oyun var "Mobile legends" , denedigim hiçbir rom da "gusion" aslı karakteri sağlıklı oynayamiyorDUM (ard arda basma istiyor vs) gameturbo hassasiyet ayarları vs denemediğim kalmadı , şu anda aosp romdayim o sorun ortadan kalktı , yani kisilerin yaşadıkları kötü tecrübeler bence cihaz seçiminde önemli , mesela Instagram kullanan bir insan olsam asla xioami kullanmazdim, söz konusu Instagram ise iPhone 5s bile diğer tüm Android lerden daha iyi ,

Xioaminin de (bazı rom ya da cihazların) pubg de sorun yarattığı bir gerçek , arkadaş bu yüzden cihaz değişimi yapmış ve sanırım "pubg söz konusu olduğunda" Samsung un daha iyi bir cihaz olduğunu söylemiş , ki haklı olabilir

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Tabi ki tüm telefonların artısını da eksisini de ararsan buluruz. Ama kardeşim demek istediğim şu, sayısal değerler yada iki dakikalığına eline alıp youtube karşısına geçip bi kaç test yapıp aha en iyisi Snapdragon yada ne bilim exynos demek var, bir de ikisini de kullanıcı olarak günlük kullanıp gözlemleyip yorumlamak var. Ben bundan bahsediyorum. Exynos yada samsungun en büyük sorunu genelde kernel yada bazen stok romda oluyor. Bunun da rom root işleri çok basit. Ama illa bunlara da gerek kalmıyor. Kaç gündür araştırdım kullanıcı yorumları da dahil tüm k 20 Pro premium ve hatta Yeni çıkan not 10 galiba arkadaşta var, hepsinde aynı sorunlar.

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Anladım hocam , ben de Samsung için aynı şeyi düşünüyorum , her markanın bir dezavantajı var ama senin için en mantıklısı , dönemin hızlı Samsung unu alıp 1.5-2 senede bir, üzerine farkını koyarak devam etmen. Ama bu işin sonu Apple soyliyim :)

Her cihazda olmuyor haklisiniz, YouTube da 4 parmak deli gibi pubg oynayanlar var k20 pro ile , ama her donanım fabrikadan aynı çıkmıyor maalesef, bu soruna neyin sebep olduğunu bulmak çok önemli , ben çok pro pubg oynamıyorum ama gayet pro oynadığım bir oyun var "Mobile legends" , denedigim hiçbir rom da "gusion" aslı karakteri sağlıklı oynayamiyorDUM (ard arda basma istiyor vs) gameturbo hassasiyet ayarları vs denemediğim kalmadı , şu anda aosp romdayim o sorun ortadan kalktı , yani kisilerin yaşadıkları kötü tecrübeler bence cihaz seçiminde önemli , mesela Instagram kullanan bir insan olsam asla xioami kullanmazdim, söz konusu Instagram ise iPhone 5s bile diğer tüm Android lerden daha iyi ,

Xioaminin de (bazı rom ya da cihazların) pubg de sorun yarattığı bir gerçek , arkadaş bu yüzden cihaz değişimi yapmış ve sanırım "pubg söz konusu olduğunda" Samsung un daha iyi bir cihaz olduğunu söylemiş , ki haklı olabilir
Katılıyorum. VE sadece samsung demiyorum arkadaşlarım ve kuzenlerim hepsi iPhone kullanıyor onlardan hiçbir şikayet duymadım ve bende samsung. Demek istediğim 2 telefon hala lider. Bu kadar.

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0

İPhone iyi ya çok düşündüm ama bazı şeyleri yüzünden bi türlü cesaret edemedim o yüzden sevemedim

Oyla:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Pubg güncellemesinden tabi ki. Çünkü dün bende dikkat ettim eğik dürbün açarken baya geç acıyor. Bence biraz bekle güncelleme gelir oyun içi.

Tmmda bazı kişilerde bu sorun kesinlikle ve pubg 13 sezon icin yeni guncelleme yayinladi saten gene degisen bir sey yok anlik takilmaya devam ediyor bazende ates etmede basılıtuttugumda basmiyor kimisinde ise hic bir problem yok problem yasamayan kisiler mumkunse hangi romu kullaniyorsa yazsinlar mi 9 kullaniyorum

Oyla:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Tmmda bazı kişilerde bu sorun kesinlikle ve pubg 13 sezon icin yeni guncelleme yayinladi saten gene degisen bir sey yok anlik takilmaya devam ediyor bazende ates etmede basılıtuttugumda basmiyor kimisinde ise hic bir problem yok problem yasamayan kisiler mumkunse hangi romu kullaniyorsa yazsinlar mi 9 kullaniyorum
Mi9t pro da miumix 2.4.9 da böyle bir sorun yaşamıyorum.. Revos da da aynı şekilde oynuyordum.

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Ben sadece son güncelleme için demiştim. Son güncellemede dikiz ateş açarken geç acıyor. Buna dikkat ettim. Ama telefonla ilgili bi sorunun varsa onu bilemem. Zaten bu konu aslında xiaominin dokunma problemi . Araştırdığıma göre xiaominin çoğu modellerinde bu gibi sorunlar var. Benim kullandığım k20 Pro premium da düşündüğüm büyük ihtimalle xiaomi de pubg optimizasyon sorunu var.

Oyla:
Üst Alt