Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. Daha önce forumda hem konu açtım hem de açılan konuları okudum. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor. Game turbo, gfx tools, 3 parmak ekran görüntüsü alma vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda ve 8 ay daha kullanabileceğim için malum yolla kayıt işlemini yaptırmadım. Acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Hatta forumda global romdan eu roma geçen var mı?

Emrahacar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Pocof2pro
Konular
1
Game turbo > ayarlar > ek ayarlar > oyun seçimi ve hassasiyetle birlikte duyarlılığı yükseltin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba dokunma tepkisini anladim da tekrarlanan dokunus duyarliligi ne ise yariyor acaba

Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Hani pubg oynarken sag taraftan hedefi kontrol ediyoruz ya oranın hassasiyet algısı oyun sırasında değişiyormuş gibi bazen yavaş dönüyor bazen hızlı. Yani sabit kalmıyor oradaki hassasiyet mesela 2 cm sürüklediğinde 4 cm dönüyor diyelim sabit şekilde. oynarken bazen 2 cm sürüklüyorsun 2 cm dönüyor. Yani hassasiyet o anda azalmış gibi
Dostum aynı sorun bende devam ediyor buna bir çözüm bulabildin mi acaba

Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-06-15-49-39-935_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-01-06-15-49-39-935_com.miui.securitycenter.jpg
    236,1 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
2 ayarida fulleyip deneyebilir misin?
Bunu daha önc denedim ama değişmedi durum sorun şu ve her zaman olan birşey değil bazen parmak ile ya da jiroskop ile sağa sola çevirince ekranı sanki böyle 1 saniye yarım saniye geç o isteği yapıyor gibi oluyor hafif bir kasma gibi de denebilir

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Bunu daha önc denedim ama değişmedi durum sorun şu ve her zaman olan birşey değil bazen parmak ile ya da jiroskop ile sağa sola çevirince ekranı sanki böyle 1 saniye yarım saniye geç o isteği yapıyor gibi oluyor hafif bir kasma gibi de denebilir
bu durumun aynısını ben yaşıyorum poco x3 te sağ baş parmağım la dönmeye çalıştığımda bariz bi gecikme yapıyor poco x3 miui global 12.0. 10 sürümü yüklü ne yaptıysam sorunu çözemedim sağa sola dönerken gecikme yapıyor burda yazılan herşeyi denedim hatta daha fazlasını da araştırıp denedim sorun düzelmedi yapmadığım tek şey rom ve kernel değiştirmek

Oyla:

Caglar1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. Daha önce forumda hem konu açtım hem de açılan konuları okudum. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor. Game turbo, gfx tools, 3 parmak ekran görüntüsü alma vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda ve 8 ay daha kullanabileceğim için malum yolla kayıt işlemini yaptırmadım. Acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Hatta forumda global romdan eu roma geçen var mı?
Dostum çözüm buldun mu? Bende poco f2 proya geçen hafta imei attırdım. O günden beri pubgden zevk alamaz hale geldim. Tahmin ediyorum rom la ilgili ama sen çözüm bulduysan nolur ulaş bana.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt