Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. Daha önce forumda hem konu açtım hem de açılan konuları okudum. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor. Game turbo, gfx tools, 3 parmak ekran görüntüsü alma vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda ve 8 ay daha kullanabileceğim için malum yolla kayıt işlemini yaptırmadım. Acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Hatta forumda global romdan eu roma geçen var mı?

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
peki 4 parmak oynadiniz degil mi ? peki revos mu miumix tavsiye edersiniz
Evet 4 parmak oynuyorum. Revos uzun süre guncelleme almadığı için miumix e geçtimistim. Ve memnun kaldım. Candy kernel in güncel versiyonu nu da kurunca, revos a göre bir tık daha iyi gibi geliyor.. Size de denemenizi tavsiye ediyorum. Umarım yaşadığınız sıkıntı rom kaynaklıdır ve çözülür.

Oyla:

Hommate01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi8 64 G
Konular
5
bencede dokunmatik sorunu var mesela pingim cidden dusuk olmasina ragmen silah degisimlerinde ani geci yapmiyorb dokunmatikte sanki milimlik kaymalar oluyor aimi bazen kayiyor ve cidden 4 parmakta bazen algilamiyor bu kesinlikle oyun+islemci ile ilgili durum islemci optimize edilmedigi icin az isindiginda dokunmatik hatalsr belirgin oluyor yoksa bu islemci oyunu rahatlikla hic bir sorun vermeden oymatmasi gerekir

Oyla:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
bencede dokunmatik sorunu var mesela pingim cidden dusuk olmasina ragmen silah degisimlerinde ani geci yapmiyorb dokunmatikte sanki milimlik kaymalar oluyor aimi bazen kayiyor ve cidden 4 parmakta bazen algilamiyor bu kesinlikle oyun+islemci ile ilgili durum islemci optimize edilmedigi icin az isindiginda dokunmatik hatalsr belirgin oluyor yoksa bu islemci oyunu rahatlikla hic bir sorun vermeden oymatmasi gerekir
sormayin cok can sıkıntı oluyor ben bide ekran ozelliklerin suphe rtmistim cunku huawei telefonlarda multi touch 10 parmak ozellikleri var ama telefonun isindiginda bu dokunmatik aksamalari daha arttirdigi gozle farkedilir oluyor ya telefonu saticam yada farklı bir rom aticam bakalimmm

Oyla:

Hommate01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi8 64 G
Konular
5
sormayin cok can sıkıntı oluyor ben bide ekran ozelliklerin suphe rtmistim cunku huawei telefonlarda multi touch 10 parmak ozellikleri var ama telefonun isindiginda bu dokunmatik aksamalari daha arttirdigi gozle farkedilir oluyor ya telefonu saticam yada farklı bir rom aticam bakalimmm
sorun ekranla degil islemci+oyun optimizasyonu ile alakali belki ileride duzelecek bir durumdur bellki modlamalar ile

Oyla:

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
10
Arkadaslar ben bu olayı aosip kurarak nerdeyse %90 aştım.Latest Global_V11.0.6.0.QFKEUXM Vendor + AOSiP-10-Official-raphael-20200506 + GAPPs pico-20200507 + Magisk 20.4 + official TWRP kombinasyonuyla şuan kullanmaktayım.Call of duty de olan saçma sapan kaymalar yok oldu.kernel kurmanızı tavsiye etmem çünkü bu sorunlar ben de tekrardan baş gösterdi kernel yükledikten sonra.Bu sorunu şuan miui da aşamayacağımızı anladım.Deneyenler varsa miui 12 de durumlar nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da aldığım ekran süresi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200511-194909.png
    Screenshot_20200511-194909.png
    198,5 KB · Görüntüleme: 20
Oyla:

smayl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
k20 pro
Konular
0
Bebde ıphone 7 den sonra k20 pro aldım almaz olsaydım ilk android deneyimim pubgy da sandık acalım sonra sağ üst köşedeki X ya basana kadar kanser oluyorum turbo modun ayrıntılarını gösteriyorda alandan cıkmıyor onuncu deneyişimde cıkıyor en buyuk sorunum bu aslında oyunun içinde dürbün hassasiyetini cozdum hassasiyet ayarlarını yapmaya çalıştım hintliler sayesinde bence bunun hindistan üretimleri hatalı geçmişin çini gibiler tamamen hayal kırıklığı bir joistikle oynasak nosul olur acaba ozaman ekranı aradan cıkartmıs oluyoruz varmı deneyen MI mış önce optimize etsinler satmayı biliyorlar bide fanları var bunun sanırım başka cihaz kullanmadılar ıphone gibi

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Candy Kernel PUBG'ye faydası olur mu acaba yüklemem de bir sakınca olur mu

Oyla:

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
yazilim guncellemesinden kaynaklimi oldugunu dusunuyorsunuz yoksa pubg guncellemsinden mi kaynakli
Pubg güncellemesinden kaynaklı.

Sorunu çözdüm. Galaxy s 10 plus alarak tamamen kurtuldum Exynosa laf atanlar bir kez daha bozulmuş oldu. Benim 2. Snapdragon deneyimim oldu. VE artık benim için bitti. Şimdi bu telefonla yağ gibi oynuyorum oyunu. Şimdi de buna alışamadım niye bu kadar akıcı diye şaka bi yana arkadaşlar sakın youtube da öyle saçma sapan Snapdragon Vs samsung gibi yok xiaomi Vs s 10 plus yada her hangi bi samsung cihazı gibi saçma şeylere aldanmayın benim gibi. Onlar sadece kısaca görsel olarak bakıyor azıcık hızlı gibi görünüyor yada rengi falan. Ama hepsi hikaye. Samsung işi biliyor arkadaş adamlar bu güne boşa gelmemiş. Neyse umarım sizde bu durumu en güzel şekilde çözersiniz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maddi yetersizlik dolayısıyla en ucuz sdn855 almıştım ben . Dokunmatikte çok fazla aim kayması fazla yaşadım ve ads kapattım. Maddi imkanlar varsa Xiaomi 2. Tercih olmalı diye düşünüyorum. En azından gelen WhatsApp mesajını sağlıklı bi şekilde okursunuz. haha--
Samsung yazılım konusunda şuan müthiş diye düşünüyorum. Zaten üst seviye cihazlarını iPhone ile aynı kalitede tutuyor. Hatta Android in getirdiği kolaylıklar ile daha iyi bence ve daha az ısınıyor . Adamlar boşuna Apple'a ekran üretmiyor. Güle güle kullanın, hayırlı olsun hocam .

Son düzenleme:
Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Pubg güncellemesinden kaynaklı.

Maddi yetersizlik dolayısıyla en ucuz sdn855 almıştım ben . Dokunmatikte çok fazla aim kayması fazla yaşadım ve ads kapattım. Maddi imkanlar varsa Xiaomi 2. Tercih olmalı diye düşünüyorum. En azından gelen WhatsApp mesajını sağlıklı bi şekilde okursunuz. haha--
Samsung yazılım konusunda şuan müthiş diye düşünüyorum. Zaten üst seviye cihazlarını iPhone ile aynı kalitede tutuyor. Hatta Android in getirdiği kolaylıklar ile daha iyi bence ve daha az ısınıyor . Adamlar boşuna Apple'a ekran üretmiyor. Güle güle kullanın, hayırlı olsun hocam .
Saol kardeşim daha iyisi senin olsun inşallah. Aynı şeyi bende düşünerek aldım zaten xiaomiyi 855 işlemci 12 gb ram duyunca hemen aldım. Normalde bakınca en iyisi gibi görünüyor ama üstte dediğim gibi 2. Snapdragon deneyimim oldu ve ikisi de berbattı. Açıkçası 7 8 bin verip galaxy s10 plus alamazdım ben 4 bin vermiştim k 20 Pro premiuma. Tesadüf netten biriyle karşılaştım ben samsung o xiaomi hayranı çıktı kafa kafaya değiştik. İkisi de yurt dışı zaten. Kayıtsız ama bi çaresini bulurum diye düşündüm. Dediğin gibi maddi durum fazla olsa baştan alırdım. Gerçekten de öyle samsung ve iPhone her zaman en iyisi ama fiyat işte. Tekrar teşşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt