Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. Daha önce forumda hem konu açtım hem de açılan konuları okudum. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor. Game turbo, gfx tools, 3 parmak ekran görüntüsü alma vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda ve 8 ay daha kullanabileceğim için malum yolla kayıt işlemini yaptırmadım. Acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Hatta forumda global romdan eu roma geçen var mı?

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
k20 pro kullanıyorum.Genel olarak pubgden kaynaklanan bir problem oldugunu düşünmüyorum.çünkü xiaomi bunun için kocaman bir güncelleme yayınlamıştı ama sürümü hatırlamıyorum bilenler mutlaka vardır.belirli bir seviye düzelme olmuştu.benim yaşadığım sorun 3 veya 4 parmak oynarken soldan koşarken sağdan aim alırken ve recoil kontrol yaparken hassasiyetin net olmaması ve arada dokunmama rağmen algılamaması.mi8 se kullandım onda hiç böyle birşey yaşamadım.amoled ekrandan kaynaklandığını düşünmüyorum.tamamen yazılımsal olabileceği konusunda şüphelerim var.aops tabanlı 2 rom denedim ikisinde de yüzde 60 sayılabilecek azalma oldu.daha düzgün çalıştı.multitouch tester de denedim hiç bir sorun yok geliştiriciden dokunmaları açık yaptım ne dokundumsa ekrana işliyor ama hassasiyet konusunda gecikmeler yaşatıyor.tam olarak neyden kaynaklandığı bilinmediği için herkes çözüm yolu üretiyor.herkese teşekkür ederim ama ben oyun için ipad aldım telefonumda k20 pro tüm android özgürlüğü kullanırken ipadden de oyun oynuyorum.optimizasyon hiç bir oyunda ios gibi olmayacak kanısındayım. telefonumda sınırsız özgürüm daha ne olsun

Oyla:

garezine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
youtube vanced kurarken miui optimazyonunu kapatın gibisinden bir ayar var geliştirici seçeneklerinde. Birde onu deneyin isterseniz.

Oyla:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
youtube vanced kurarken miui optimazyonunu kapatın gibisinden bir ayar var geliştirici seçeneklerinde. Birde onu deneyin isterseniz.
olasi her sey denendi ama ne yazikki bi cozum olmadi rom atmak disinda mi 9 855 telefon kullaniyoruz ama bolesine sinir bozucu bir sey olması cok sıkıntı mi 9 kullanip 4 parmak ve jiroskopda sıkıntı yasamayan arkadaslar deneyimleri paylasirsa sevinirim bu olaydan muzdarip cok kisi var

Oyla:

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
olasi her sey denendi ama ne yazikki bi cozum olmadi rom atmak disinda mi 9 855 telefon kullaniyoruz ama bolesine sinir bozucu bir sey olması cok sıkıntı mi 9 kullanip 4 parmak ve jiroskopda sıkıntı yasamayan arkadaslar deneyimleri paylasirsa sevinirim bu olaydan muzdarip cok kisi var
Sorunuzu anlayamadım ? YouTube vanced her şekilde kurulabiliyor. Jireskop sorununuz mu var yoksa dokunmatik mi?

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Sorunu çözdüm. Galaxy s 10 plus alarak tamamen kurtuldum Exynosa laf atanlar bir kez daha bozulmuş oldu. Benim 2. Snapdragon deneyimim oldu. VE artık benim için bitti. Şimdi bu telefonla yağ gibi oynuyorum oyunu. Şimdi de buna alışamadım niye bu kadar akıcı diye şaka bi yana arkadaşlar sakın youtube da öyle saçma sapan Snapdragon Vs samsung gibi yok xiaomi Vs s 10 plus yada her hangi bi samsung cihazı gibi saçma şeylere aldanmayın benim gibi. Onlar sadece kısaca görsel olarak bakıyor azıcık hızlı gibi görünüyor yada rengi falan. Ama hepsi hikaye. Samsung işi biliyor arkadaş adamlar bu güne boşa gelmemiş. Neyse umarım sizde bu durumu en güzel şekilde çözersiniz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
dokunmatik sorunum var oda dikizlerde genelde gec aciyor bazende acmiyor
O sorun son iki günde gelen güncellemede var galiba çünkü bugün bende onu fark ettim. Dikiz ateş açarken geç acıyor. Hatta bunu arkadaşlarla oyunda konuştuk. Büyük ihtimalle güncelleme ile düzeltilir bu sorun. 4 parmak falan sorunu değil bence.

Oyla:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
O sorun son iki günde gelen güncellemede var galiba çünkü bugün bende onu fark ettim. Dikiz ateş açarken geç acıyor. Hatta bunu arkadaşlarla oyunda konuştuk. Büyük ihtimalle güncelleme ile düzeltilir bu sorun. 4 parmak falan sorunu değil bence.

yazilim guncellemesinden kaynaklimi oldugunu dusunuyorsunuz yoksa pubg guncellemsinden mi kaynakli

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Sorunu çözdüm. Galaxy s 10 plus alarak tamamen kurtuldum Exynosa laf atanlar bir kez daha bozulmuş oldu. Benim 2. Snapdragon deneyimim oldu. VE artık benim için bitti. Şimdi bu telefonla yağ gibi oynuyorum oyunu. Şimdi de buna alışamadım niye bu kadar akıcı diye şaka bi yana arkadaşlar sakın youtube da öyle saçma sapan Snapdragon Vs samsung gibi yok xiaomi Vs s 10 plus yada her hangi bi samsung cihazı gibi saçma şeylere aldanmayın benim gibi. Onlar sadece kısaca görsel olarak bakıyor azıcık hızlı gibi görünüyor yada rengi falan. Ama hepsi hikaye. Samsung işi biliyor arkadaş adamlar bu güne boşa gelmemiş. Neyse umarım sizde bu durumu en güzel şekilde çözersiniz.

Hayırlı olsun :) sanırım pubg hayatınızda büyük öneme sahip , keşke bir iPhone modeline geçiş yapsaydiniz . Piyasada sıfır 11 ler bile 6.999 liraya düşmüş , benim de aklımı celmiyor değil hani

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Hayırlı olsun :) sanırım pubg hayatınızda büyük öneme sahip , keşke bir iPhone modeline geçiş yapsaydiniz . Piyasada sıfır 11 ler bile 6.999 liraya düşmüş , benim de aklımı celmiyor değil hani
Öneme sahip değil ama o oyundan başka bi oyun oynamıyorum. Arkadaş ortamı da olduğu için iyi sarıyor. İPhone sevmiyorum bedava verseler almam. Ama açık söylemek gerekirse dün dediğim gibi benim için oyun ve diğer uygulama yada özellik bakımından samsung ve iPhone. Yani iPhone kötü değil ama ben sevmiyorum.

Oyla:
Üst Alt