Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. Daha önce forumda hem konu açtım hem de açılan konuları okudum. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor. Game turbo, gfx tools, 3 parmak ekran görüntüsü alma vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda ve 8 ay daha kullanabileceğim için malum yolla kayıt işlemini yaptırmadım. Acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Hatta forumda global romdan eu roma geçen var mı?

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bunları kapatın ve dark mode kapalı oyun oynayın oyunu 3. cü parti uygulama gibi algılayıp Dark Mode zorlanıyor oyun Dark Mode açıkken CPU 30 35 40 yediğini farkettim kapalı iken 25 30 arası İyi Oyunlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0

BUNLARİ KAPATİN VE DARK MODE KAPALİ OYUN OYNAYIN OYUNU 3CU PARTİ UYGULAMA GİBİ ALGILAYIP DARK MODE ZORLANİYOR OYUN DARK MODE AÇIKKEN CPU 30 35 40 YEDİGİJİ FARKETTİM KAPALİ İKEN 25 30 ARASİ İYİ OYUNLAR
Kardeş ne ayarlar yaptım hiçbiri ise yaramadı. Hatta burda demediğim bi kaç ayar mesela diyorlar ki geliştirici seçeneklerden grafik işlemcisini önceki sürüm yap diyo biri oyun grafik seç diyo bilmem ne. Pubg için. Bazıları pil optimizasyonunu kapat diyo. Bazıları3 4 yerde güç tasarruf modundan çıkar pubg diyor. Hepsini yaptım. Hatta ekran foto attığın şeylerin de hepsini yaptım. Hiçbiri işe yaramıyor. Ama bir haftadır izlenimim kesinlikle sadece pubg de yapıyor.

Redmi K20 Pro Premium Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Alakası yok , o sadece tepki sürenizi ölçüyor. Ne root istiyor ne izin .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar da değil hocam

Kırılmaz camları çıkartıp denediniz mi hiç . Çünkü artık benim için bi şey fark etmiyor. Dokunmatik ile değil jireskop ile oynuyorum . Sniper vuramıyorum yoksa. Çözüm olarak kırılmaz cam ve aosp Roma geçip deneyelim bir müddet . İyi akşamlar
Hepsini denedim. Ayrıca jiroskop da işe yaramıyor hadi uzaktaki adam için eyvallah peki yürürken ve yakın mesafede ne olacak. Sapıtıyor ekran bildiğin salak salak etrafa ateş ediyo adam

Oyla:

Jujuju

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
jjuju
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
bende çok fazla oyun oynuyorum sanırım sadece pubgde oluyor bu sorun ekranla alakalı oldugunu düşünmüyorum optimizasyonda sorun var bana göre

Oyla:

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Arkadaşlar play store da da bulunan Multi touch tester uygulaması ile test ederseniz sorunun nerede olduğu anlaşılır.

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Arkadaşlar play store da da bulunan Multi touch tester uygulaması ile test ederseniz sorunun nerede olduğu anlaşılır.
Baktım ona da. Sıkıntı yok dediğim gibi sadece pubg de sorun var başka hiçbişey de değil

Oyla:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Baktım ona da. Sıkıntı yok dediğim gibi sadece pubg de sorun var başka hiçbişey de değil

sizin bahsettiginiz basmama durumumu yoksa aim kaymasımi bende mi 9 kullaniyorum bende aim kaymasinyok ama 4 parmak kullandigim icin dikizlerde gec algilama oldugunu hissediyorum yani parmak sayisi arttikca dokunmatik hassasiyetinde dususluk var ama pubg bug larla dolu bir oyun ondanda kaynaklaniyor olabilir bide redmi serilerinde sıkıntı yasaniyor pocofonedan biliyorum bide mi 9 2 parmakda en ufak bir dokunmatik sıkıntısı olmuyor pubg da nedense 4 de oluyor

sizin bahsettiginiz basmama durumumu yoksa aim kaymasımi bende mi 9 kullaniyorum bende aim kaymasinyok ama 4 parmak kullandigim icin dikizlerde gec algilama oldugunu hissediyorum yani parmak sayisi arttikca dokunmatik hassasiyetinde dususluk var ama pubg bug larla dolu bir oyun ondanda kaynaklaniyor olabilir bide redmi serilerinde sıkıntı yasaniyor pocofonedan biliyorum bide mi 9 2 parmakda en ufak bir dokunmatik sıkıntısı olmuyor pubg da nedense 4 de oluyor pingin yüksek olduguna aldanmayin anlikdi bide dikizler( eğil dürbün ac modunda)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-25-17-13-58-224_com.tencent.ig.jpg
    Screenshot_2020-04-25-17-13-58-224_com.tencent.ig.jpg
    835,5 KB · Görüntüleme: 32
Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Selam arkadaşlar. 2 gün oldu xiaomi k 20 Pro premium aldım. Pubg oynuyorum. Bu sorunu bende fark ettim. Ekranda sanki algılama sorunu var gibi. Dürbün açınca özellikle uzaktaki adamları tutturmak imkansız galaxy S8 de oynarken böyle bi sorun hiç yaşamadım. O kadar hızlı ve işlemci ram bakımından en üst seviye olan bi telefon böyle bi şey nasıl yapar. Ekran videosu bile aldım. Dokunma algılama sorunu var gibi sağa sola çekerken geç algılıyor ve aniden sağ sol yapıyor. Bunun çözümü nedir bulan var mı. Yada kimle nereyle iletişime geçsek çözüm bulabiliriz. Çözüm bulanlar lütfen paylaşsın.
Aylardır bir çözüm bulamadım dostum

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Cod mobile falan oynarken de benzer sıkıntılar yaşanıyor mu acaba?

Oyla:

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Cod mobile falan oynarken de benzer sıkıntılar yaşanıyor mu acaba?
Bugün yüklerim ama bazı cihazlar da Multi touch tester uygulaması ile denediğimiz zaman ekran da bazıları ise sadece Pubg'de, ben Pubg ile ilgili optimizasyon sorunu diye düşünüyorum. Eğer sorun varsa test sonucunda ekran koruyucu kullanıyor iseniz çıkarıp deneyin, fastboot ile romu tekrar yükleyiniz. Ayrıca iamsevou iPhone 11 pro Max da böyle bi sorun yaşamıştı , bence oyundan , farklı uygulamalar da denemek gerek . Başka bi çözüm yolu bulamıyorum. Ads yüzde birden başka.

Oyla:
Üst Alt