Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. Daha önce forumda hem konu açtım hem de açılan konuları okudum. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor. Game turbo, gfx tools, 3 parmak ekran görüntüsü alma vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda ve 8 ay daha kullanabileceğim için malum yolla kayıt işlemini yaptırmadım. Acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Hatta forumda global romdan eu roma geçen var mı?

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Hocam inşallah en kısa sürede bu sorununuz düzelir. Telefonu aldığınızdan beri hiç yazılım güncellemesi yaptınız mı ?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonu yeni aldım. Birinden başka şehirden geldi. Yurt dışı. Xiaomi cihazlarla hiç bi bilgim yok zaten. İşlemci ram iyi diye aldım. Ama böyle bi sorun olacağı aklıma gelmedi. Aldığım günden bi kaç gün önce galiba 1 hafta on gün oldu güncelleme yapmış. Son sürüm yüklü şu an

Oyla:

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Telefonu yeni aldım. Birinden başka şehirden geldi. Yurt dışı. Xiaomi cihazlarla hiç bi bilgim yok zaten. İşlemci ram iyi diye aldım. Ama böyle bi sorun olacağı aklıma gelmedi. Aldığım günden bi kaç gün önce galiba 1 hafta on gün oldu güncelleme yapmış. Son sürüm yüklü şu an
Geçen aylarda bir abimiz sizin gibi dokunmatik sıkıntılar çekmişti sorunu şöyle halletmişti ayarlar-sistem güncelleme miui 11 yazısının üstüne 'ek güncelleme ayarları açıldı' diyene kadar bas çek yapın ve sağ üstteki ek seçenekler yerinden en son sürümü indirip tekrar kurun telefona, bu süreçte internetinizin kesilmemesine dikkat edin. Umarım sorununuzu çözer

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Geçen aylarda bir abimiz sizin gibi dokunmatik sıkıntılar çekmişti sorunu şöyle halletmişti ayarlar-sistem güncelleme miui 11 yazısının üstüne 'ek güncelleme ayarları açıldı' diyene kadar bas çek yapın ve sağ üstteki ek seçenekler yerinden en son sürümü indirip tekrar kurun telefona, bu süreçte internetinizin kesilmemesine dikkat edin. Umarım sorununuzu çözer

İş yerindeyim kısaca baktım ama olmadı. Dün baya araştırdım video falan buldum bi sürü. Herkeste aynı sorun ve pubg oyunda oluyor. Bir sürü şey demişler şunu yap bunu falan hepsini denedim olmadı. Ama sorunun son güncellemeden kaynaklı olduğunu söylüyor herkes. Galiba yeni güncellemeyi beklemek gerekecek. Ben şimdilik jiroskop oynamayı düşünüyorum

Redmi K20 Pro Premium Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Section8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi9
Konular
1
Mi9 se telefonumda sorunsuz oynuyordum.? Mi9t ye geçtikten sonra aynı anlattığınız problemi yaşıyorum. Aimin tepkileri sizinle tamamen alakasız.

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Mi9 se telefonumda sorunsuz oynuyordum.? Mi9t ye geçtikten sonra aynı anlattığınız problemi yaşıyorum. Aimin tepkileri sizinle tamamen alakasız.
Xiaomiye yeni geçtim ve telefonda bu sorunla karşılaştım 3 gündür araştırıyorum. Galiba son sürümden kaynaklanıyor. Senin mi sürümü kaç peki

Oyla:

Section8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi9
Konular
1
Xiaomiye yeni geçtim ve telefonda bu sorunla karşılaştım 3 gündür araştırıyorum. Galiba son sürümden kaynaklanıyor. Senin mi sürümü kaç peki

Bende son sürümdeyim. Önceki sürümlerde de aynı sorun vardı maalesef.

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Bende son sürümdeyim. Önceki sürümlerde de aynı sorun vardı maalesef.
Güncelleme kısmından geri bildirim yaptım. Sende yap Belki işe yarar

Oyla:

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Neredeyse Profesyonel seviye de ben de oynuyorum. Bir türlü hoşuma gitmedi dokunmatiği. Böyle bir sorun var . 60 FPS için aldım cihazı . 16 bitrate ekran videosu alırken ,bootcampte akıcı ayarlarda kasıyor . CPU ve gpu yüzde 30 yükleniyor halbuki .

Oyla:

Kingser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi k20 Pro
Konular
0
Neredeyse Profesyonel seviye de ben de oynuyorum. Bir türlü hoşuma gitmedi dokunmatiği. Böyle bir sorun var . 60 FPS için aldım cihazı . 16 bitrate ekran videosu alırken ,bootcampte akıcı ayarlarda kasıyor . CPU ve gpu yüzde 30 yükleniyor halbuki .
Ben oynadım baya sıfır kasma var hangi model seninki bilmiyorum ama. Tek sorun uzak mesafeye dürbünle bakarken kendi kendine kayması. Ama bu gerçekten büyük bi sorun. Keskin nişancı olmadan oynamam ben. İşte artık güncelleme yada sorun düzelene kadar jiroskop deneyeceğim

Oyla:

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Ben oynadım baya sıfır kasma var hangi model seninki bilmiyorum ama. Tek sorun uzak mesafeye dürbünle bakarken kendi kendine kayması. Ama bu gerçekten büyük bi sorun. Keskin nişancı olmadan oynamam ben. İşte artık güncelleme yada sorun düzelene kadar jiroskop deneyeceğim

Mi 9t pro 128 GB. Android 9 , MIUI 10.3.4 . İşlemciye yüzde 3x gpu ya da 3x değerleri nedir ya , hissetmeyecek derecede güçlü işlemcisi. Özellikle Bootcampe inince oluyo, aşırı yüksek ses kalitesinde zaten kasıyor. Grafik hep akıcıda oynarım. Yeni döndüm daha bu sürüme şarj için , hemde fastboot ile . Tekrar son sürüme yükseltip denycem.Oyun hariç 5-6-7 saat şarj süresi. 2 aydır sadece jireskop ile oynuyorum. Alışmak gerekli.yapacak bir şey yok .

Oyla:
Üst Alt