- Adım
- Mert Sarı
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 10
Evet arkadaşlar, memnun olmayanlar da telefonda neyden şikayetçi olduklarını yazabilir
bildirim sesleri 2 şer kez geliyor nerdeyse 2 gün pili giden telefon 1 günün ortasında şarja taktım. kesinlikle önermem 9.2.2 ye geri yükleyeceğim. eu romda kulaklık ses şiddeti nasıl? buda çok sıkıntı.eko dan tiz veriyorum ses kısılıyor. alan varsa hemen satabilirim 1 haftalık 128gb siyah cihaz 1900 liraya. kutusundan çıktığı gibi armorsuit ile kaplandı.
[doublepost=1516888102,1516888022][/doublepost]
ona baktım ama yok malesef daha doğrusu unoffical. lineageos da yok.... attan inip eşeğe bindik resmen. bi daha xiami?töbeler olsun oneplus candır.
battı balık yan gider onuda deneyelim bi. nerden indirebilirim acaba?baktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
[doublepost=1516889130,1516888863][/doublepost]
şuan 8.1.18 betadan 9.2.2 sürümüüne dönerken hata alıyorum yapılması gereken nedir?
Oturumu kapatıp tekrar açın hocamSim kart etkinleştirilemiyor diyor sürekli. Siz nasıl çözdünüz aceba ?
Miui 9 olarak gelmese bile güncelleme alırsınız. Eu rom ile global rom farklıMi 6 almaya kalktığımda miu 9 olarak mı geliyor birde eu rom ile global rom ayni mı
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cepport tan gelen global mı duyduğum kadarıyla eu daha stabil mişMiui 9 olarak gelmese bile güncelleme alırsınız. Eu rom ile global rom farklı
Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Global gelir hocam, aldığınız zaman istediğiniz romu kurarsınız telefonlarla aranız iyiyseCepport tan gelen global mı duyduğum kadarıyla eu daha stabil miş
Sıkıntı orada işte anlamam ama aldığım telefonda fazla sıkıntı çıkarmasınGlobal gelir hocam, aldığınız zaman istediğiniz romu kurarsınız telefonlarla aranız iyiyse
Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Stabil rom gelir kullanırsınız çokta sıkıntı çıkarmaz içiniz rahat olsunSıkıntı orada işte anlamam ama aldığım telefonda fazla sıkıntı çıkarmasın