- Adım
- Mert Sarı
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 10
Evet arkadaşlar, memnun olmayanlar da telefonda neyden şikayetçi olduklarını yazabilir
forumu çok incelmedim ama sanırım tuşların kendiliğinden çalışması sorunu aynı sorunSağ ve sol tuşlarıyla alakalı sorununuz donanımsal olabilir hocam, forumda geri tuşunun kendiliğinden çalışmasından şikayetçi arkadaşlar da vardı, sizinki de buna benzer mi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geri tuşu bazen kendiliğinden basıyor mesela youtube dayken video izlediğin sırada geri atıyor.Tuşların kendi kendine çalışması nasıl oluyor? Bende öyle bir şey olmadı şu ana kadar.
Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk
Tuşlara basmadığın halde kendiliğinden basmışın gibi oluyor.Tuşların kendi kendine çalışması nasıl oluyor? Bende öyle bir şey olmadı şu ana kadar.
Geri tuşu bazen kendiliğinden basıyor mesela youtube dayken video izlediğin sırada geri atıyor.
Hocam sorun benim değil ben sadece arkadaşın bahsettiği soruna biraz ayrıntı kattımEğer benim gibi dokunmatik tuş ışığını kapadıysanız yanlışlıkla basıyor olabilirsiniz.
Valla garip bir durum. Bende olmadı, dikkat edeyim belki de oluyordur da ben farketmemişimdirHocam sorun benim değil ben sadece arkadaşın bahsettiği soruna biraz ayrıntı kattım
En basit yöntem o hocam, ben o şekilde geçtim sorunsuz oldu.betaya geçiş süreci nasıl işliyor?siteye baktım fakat hep eski konular.rom u indirip güncelleyiciden paketi göstersem yeterli mi?
Evet komple sıfırlanıyor, yedek alma ayarlarından yedek alıp başka bir yere atmanızı tavsiye ederim.peki şuan sistemdeki en son sürüm olan 8.1.18 indiriyorum direk buna geçiş yapmamda sorun var mı? birde telefon komple sıfırlanıyor sanırım?